2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047819 بازدید | 684628 پست
الهی دوتامون این اخریم انتقالمون باشه خیلی باهم فاصله نداریم خدا کنه دوتامونم مثبت بشیم از دست انصار ...

:))))

یه دست بند طلا دارم اگه مثبت شدم میدم به حرم امام رضا

خودم مشهدی مقیم تهرانم 

امام رضا هم با سختی پدر شد ، اون خوب مارو درک می‌کنه

اگه منفی شدم برای همیشه کافر میشم شک ندارم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فرتیلو از کی شروع کردی مثبت شدی

همون روز اول سیکل شروع کردم به خوردن ولی چند روز مونده به انتقالم پرولاکتینم بالا شد برا همون انتقالم کنسل شد،ضخامتم ۸شده بود،بهمن ماه مجدد رفتم انتقال دادم و برای بار ششم منفی شدم و جنین هامم تموم شد

الهی و ربی من لی غیرک 🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی❤️عزیزم چند بود ضخامتتون و بعد prp چند شد؟ و اینکه روز چند سیکل تون prp کر ...

تو پست قبلی به پروانه جان توضیح دادم که برا من هم کنسل شد،بعد از دو ماه باز از اول فرتیل خوردم و دکترم سیکل نچرال برام انتخاب کرد،روز هجدهم پی آر پی،روز نوزدهم سرم آی وی آی جی،روز بیستم آزمایش پروژسترون و روز بیست یکم انتقال دادم.ولی متاسفانه بازم منفی شدم

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
:)))) یه دست بند طلا دارم اگه مثبت شدم میدم به حرم امام رضا خودم مشهدی مقیم تهرانم  امام رضا ...

نگو اینجور دختر خوب،تو که اینقدر پاک و خالصی،اینقدر خوب نذر و دعا میکنی انشاالله خدا هم دلتو شاد میکنه به حق امام رضا جان،

ما که جز خدا کسی رو نداریم که بهش پناه ببریم،غمگین و ناراحت میشیم ولی آخر سر بازم خدا رو صدا میزنیم تو سختی ها

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
ان شاالله همتون خوش خبر باشین😍

سلام عزیزم ممنونم   خدارو صد هزار مرتبه شکر همه چی خوب بود ، تا دیدم قلبش میزنه برای همه عزیزانی که منتظره نی نی هستن دعا کردم انشاله زوده زود صاحب نی نی های سالم بشن 

تو پست قبلی به پروانه جان توضیح دادم که برا من هم کنسل شد،بعد از دو ماه باز از اول فرتیل خوردم و دکت ...

ان شاالله ب حق این شب با عظمت خدا طبیعی معجزه شو نصیبت کنه❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تو پست قبلی به پروانه جان توضیح دادم که برا من هم کنسل شد،بعد از دو ماه باز از اول فرتیل خوردم و دکت ...

راستی خبر دارین هزینه prp چقدره؟ یادم رفت بپرسم از مرکز

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم ممنونم   خدارو صد هزار مرتبه شکر همه چی خوب بود ، تا دیدم قلبش میزنه برای همه عزیز ...

الهی هزاران بار شکر😍😍