2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047847 بازدید | 684629 پست
نه کیفیت شون همه a بود ولی تعدادش ۵ تا بود کلا. شاید برا همین بوده. اخه من هر کی رو میدیدم اوتجا سه ...

ععه چه جالب بر عکس منم چند نفر که دیدم بلاست کرده بودن 😅برا من اول ده تا جنین بود که 8 تاش 3 روزه شده بودن گذاشتن بلاست شدن 5 تا الان جنین هات تو نهال چند روزه هستن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم 🌹اینجام نداشت

پس نیست کلا انشالا همین داروهات جواب میده برات حتما هر روز یک ساعت اینا پیاده روی سریع برو عرق کن ضربان قلبت بیشتر بشع خونرسانی به رحم بالا میبره 

سلام عزیزم توکل بر خدا ان شاء الله خیر باشه

ممنونم مهتاب جون

دیگه هر چی می خواد بشه مهم نیس. 

من هیچ علايمی ندارم

خودم می دونم خبری نیست. 

دیگه تحمل روزی دو‌تا امپول و یه شیاف رو ندارم

چطوری دو هفته دیگه ادامه بدم وقتی نتیجه ای برام نداره. 

دو هفته دیگه هورمون وارد بدنم کنم اخرش بگن باید سقط بشه.

مرسی عزیزم ممنون که گفتی خداروشکر مثبت شدی دلیل منفی بودن دفعه های قبل مشخص نشد؟

قربونت نه عزیزم مشخص نشد هر بار شانس مثبت شدن ۳۰ درصده تا سه بار منفی طبیعیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم پدی لاکت و کولیکیز دادی بهشون؟هر دوباهم واسه دختر من جواب داد خیلی بهتر شد از این گهواره ها ه ...

این دفعه دکتر قطره کولیکز داد سه روزه بهشون میدم خدا رو شکر شبها کمتر اذیت می کنند. راست کولیک تا چند ماهگی هست.؟ دعا می کنم بچه‌های من براشون زیاد طولانی نشه. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
دوستان شیاف ایرانی بهتره یاخارجی؟میگم روزی ۴تاشیاف ایرانی ۴۰۰میزارم چرا قطع نمیکنه

اکتوژست بگیر تحت لیسانس هست امپول نداری؟ من دوتا امپول سه تا شیاف سه تا قرص دوفاستون دارم اگه خون تیره هست اشکال نداره

بچه های منم کولیک شدید دارن یکیش اینقدر از بینی بالا میاره ک خفه میشه دکترم بردم نان ای آر تجویز کرد ...

بینی پسرم هم خس خس می کنه انگار گرفته هست موقع شیر خوردن نفس کم میاره تندتند نفس می کشه دکتر میگه طبیعی هست به مرور خوب میشه فقط اسپری بینی بهش داده. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌