2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست
وای بچه‌های منم کولیک دارن شبا اینقدر گریه می‌کنند و بیقرارن نزدیک 50 روزه پام رو از خونه نزاشتم بیر ...

عزیزم پدی لاکت و کولیکیز دادی بهشون؟هر دوباهم واسه دختر من جواب داد خیلی بهتر شد

از این گهواره ها هستن شکل ننو های قدیمن اونا هم عالین واسه کولیک 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من اول گفتن 8 تا جنین داری بعد که رفتم پولش بدم گفتن گذاشتن بلاست بشه 5 تا شدن دوتا نی یکی دوتا ...

چ جالب. اتفاقا من فکر میکردن اصلا بلاست نمیکنن تو جهاد. من دو بار پانکچر کردم همشون سه روزه بودن. البته پانکچر دومم جنین خیییلی ضعیف بود و فریز نکردیم ولی قبلیا ۳ روزه بودن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام سحر جون بله رفتم دکترم هم سونو شکمی و هم واژینال کرد ۶ هفته و ۳ روزم بود  دوباره گفت رش ...

نگران نباش عزیزم بتات ک داره بالا میره ان شاالله دو هفته بعدم میری میبینی همه چی عالیه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بخوای شهر دیگه بگردی باید قسمت آدرس شهر دیگه بزنی بخوان بفرستن هم دیر میاد داروخانه مطلوب زاده ی زنگ ...

عزیزم شماره این داروخونه رو داری شما؟ تو نت زدم نیاورد. انقددد از دیروز اینور اونور زنگ زدم پچ استرادیول ظاهرا نیس کلا

عزیزم ضخامت تنها فاکتور مثبت شدن نیست من سه بار انتقال دا م هر سه بار ضخامتم بالای ۹ بود ولی دوبار م ...

مرسی عزیزم ممنون که گفتی خداروشکر مثبت شدی دلیل منفی بودن دفعه های قبل مشخص نشد؟

خب به سلامتی عزیزم، ایشالله همه چیز به خوبی پیش بره برات. منم این ماه که پریود بشم می رم دکتر برای ...

به سلامتی ان شااله همه چیز خوب میره براتون .پردنیزلون روزی چند تا دارین ؟ اره ممکنه برای غیرفعال کردن کیست آمپول بده بزنین و ماه بعدش وارد سیکل بشین حالا برین متوجه میشین چه پلنی براتون داره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چ جالب. اتفاقا من فکر میکردن اصلا بلاست نمیکنن تو جهاد. من دو بار پانکچر کردم همشون سه روزه بودن. ال ...

نه اتفاقا خیلی دوس دارن بلاست کنن تا جواب خوب باشه شاید یکم کیفیت جنیناتون کم بود یا تعدادش کم بود که بلاست نکردن چون تا مرحله بلاست از بین میره جنینا 

عزیزم شماره این داروخونه رو داری شما؟ تو نت زدم نیاورد. انقددد از دیروز اینور اونور زنگ زدم پچ استرا ...

اره بزار برات میفرستم والا منم دیروز نگاه کردم که اگه پیدا کنم بهت بگم ولی اصلا نبود انگار نیست 

از کجا پیدا کرد قرص گوجه رو ؟ از کدوم داروخونه ؟ راستی این قرص گوجه رو فقط باید یک ماه خورد یا چند م ...

سلام عزیزم شرمنده دیر جواب میدم. از داروخانه اثنی عشری پیدا کرده تو بلوار توانیر روبروی گلپارک.

قوطیش ۵۰ تاییه ولی این ناقص بوده ۳۴ تا داره فقط. ظاهرا آخرین بسته اش بوده اگه ی زمانی خواستی قبل رفتن زنگ بزن اگه داشتن بگیری

نه اتفاقا خیلی دوس دارن بلاست کنن تا جواب خوب باشه شاید یکم کیفیت جنیناتون کم بود یا تعدادش کم بود ک ...

نه کیفیت شون همه a بود ولی تعدادش ۵ تا بود کلا. شاید برا همین بوده. اخه من هر کی رو میدیدم اوتجا سه روزه بودن. برا همین فک می کردم کلا روندشون اینه😅

اره بزار برات میفرستم والا منم دیروز نگاه کردم که اگه پیدا کنم بهت بگم ولی اصلا نبود انگار نیست  ...

ممنونم عزیزم❤️ لطف کردی.

تو داروخانه اسنپ هم زدم ولی ظاهرا نیس

33358731

خیییلی ممنونم عزیزم❤️❤️

33358731

ممنونم عزیزم 🌹اینجام نداشت