2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047865 بازدید | 684630 پست

خانما امشب با زبون همدیگه براهم دعا کنیم با دل شکستم برا همتون دعا میکنم خواهش میکنم تو مناجاتتون از منه سرپا تقصیر یادی کنین خدابه دلم رحمی کنه و دلموشادکنه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم. باشه پیگیری می کنم پس ببینم چی میشه. قرص گوجه رو امروز پیدا کرد .پچ رو هم ان شاالله بگ ...

نه عزیزم نمیدونم متاسفانه ان شاالله که خیره گلم، راستی آب باید زیاااااد بخوری یعنی حداقل دو برابر حالت عادی روزانه، خیلییی تاثر داره توی افزایش ضخامت رحم، روزه که نمی‌گیری؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیز دلم خوبین  کم‌کم میرم دنبال کارام عزیزم یکمی غلظت خون دارم باید برم دنبال کارهام، فک ...

به سلامتی. منم یک مدت فریتینم بالا بود، آسپرین می خوردم. دکتر هماتولوژی بری کنترل می کنه چیزی نیست

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام خوبین ؟ به سلامتی پانکچر کردین؟

سلام رادیس جان. قربونت، بد نیستم 

شما چطوری؟ چکار می کنی؟

من آره پانکچر کردم پنج تا تخمک داشتم چهار تا جنین توی دو نی فریز کردن. قرار بود دبل پانکچر بشم ولی تخمکها باهم رشد کرده بودن و نشد.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
شرمنده فاکتورشو نمیدونم ولی دکتر قبل عمل از م گرفت جوابشم الکتریکی اومد کتبی ندارم ولی گفت خیلی زیاد ...

مرسی عزیزم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭