2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@داداشمممم     سارا جان عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه و اوضاع زندگی روبراه شده باشه ...

سلام دوست عزیزم ممنونم از احوالپرسیت جانم.

فعلا همونجوره. متاسفانه رفتیم درخواست طلاق دادیم 

خیلی التماس دعا دارم ازتون ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوست عزیزم ممنونم از احوالپرسیت جانم. فعلا همونجوره. متاسفانه رفتیم درخواست طلاق دادیم  ...

خیلی متاسفم اصلا نمیدونم چی بگم

کاش اول با بزرگترها مطرح میکردید

اگر هنوز به کسی چیزی نگفتید حالا که کار به اینجا رسیده حتما بهشون بگین

طلاق توافقی؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
@فطررس       @فردایی_روشن       @لیلوا    & ...

الهی دورت بگردم🥺🫂

فردا نوبت دکتر دارم ، پریود شدم برم ببینم کی نوبت بعدی انتقالم میشه🥲

مهتاب جونی خیلی ناامیدم حس میکنم دارم درجا میزنم دلمم نمیاد ۹ تا جنینم رو ول کنم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلی متاسفم اصلا نمیدونم چی بگم کاش اول با بزرگترها مطرح میکردید اگر هنوز به کسی چیزی نگفتید حالا ...

ممنونم. بله توافقی. نه هنوز به هیچ کس نگفتیم. اما میخوام بگم اون که میگه حق نداری بگی ولی میخوام تلاشای آخرمم بکنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@tamana366 @یامنان     @آستاره72 @عبدالواحد     @khanomiman ‍&n ...

سلام عزیزم خوبی؟؟چشام قلبی شد😍از اینکه بیادم بودی الهی خیر ببینی واقعا محتاجم به دعاهاتون انشاءالله صدبرابرش برگرده به زندگیتون.انشاءالله حاجت روایی شما وهمه بچه های تایپیک🤲

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
الهی دورت بگردم🥺🫂 فردا نوبت دکتر دارم ، پریود شدم برم ببینم کی نوبت بعدی انتقالم میشه🥲 مهتاب جو ...

عزیزم حتما اینبار بررسی کلی بشو آزمایش ایمنی انعقادی بده تا انشاءالله تلاش های این‌بارت به ثمر بشینه.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
@طوطططیا     @favali     @ssseffat     @sarayyyyy   &nb ...

یک دنیاممنون عزیزم

لطف کردین

چقدرانرژی گرفتم 

چقدرحال دلم خوب شده

خدابه دل مهربونتون نگه کنه وبهترین هانصیبتون🙏🙏🌺🌺🌺

خدایابه امیدخودت🌺

دوستانی که باردارن

چقدربه دعای شمابادل های پاکتون نیازداریم

تواین شب عزیز دستتونو بزارید روشکمتون بافرشته ای که تودلتون دارید برای ماچشم انتظاراهم دعاکنید

التماس دعای فراوان🌺🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺

دوستان ممنون میشم عکس رویال ژلیتونو بفرستید من قرصشوخریده بودم ولی فکرمی کنم اصل نبود

میدونم سخته ازجاتون بلندشیدعکس بگیریدوبفرستید ولی لطفا اگرمقدوره بفرستید من فردابرم داروخانه بخرم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایابه امیدخودت🌺
لکه بینی کلا جز پریودی حساب نمیشه عزیزم 

تو نت نوشته اگه بعد لکه بینی خون پریودی داشته باشی همون پریود حساب میشه اگه لکه بینی باشه قطع بشه پریودی نیست نمی‌دونم والا من خودم همیشه اینجوری حساب کردم یه بارم اینجوری حساب نکردم دکتر عصبانی شد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنونم. بله توافقی. نه هنوز به هیچ کس نگفتیم. اما میخوام بگم اون که میگه حق نداری بگی ولی میخوام تلا ...

بنظر من اگر  به بزرگترها نگی اشتباهه 

چون اون داره بجای هر دو تون تصمیم میگیره در صورتی که تو راضی به جدایی نیستی

ولی فردا  همه این جدایی رو از چشم تو هم میبینن 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست