2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
گفتم بهش گفت اصلا اعتقادی ندارم خیلی هم ثابت نشده اثرگذاریش از نظر علمی🥴 راستی در مورد انتقال دو م ...

سلام آلا جان خوبی؟ پانکچر کردی ؟ چندتا جنین داشتی؟ کجار رفتی؟

من خیلی وقته نیومدم تایپیک از بچه ها خبر ندارم

یادمه چندتایی میخواستن برن مام ، چی شد؟

یکیش خودم بودم ، داروهامو گرفتم هزینه هام جور نشده هنوز برا پانکچر ، این چندوقتم هی بد شنیدم از مام ، نمیدونم شایعه ست راسته ؟ تو که فعال بودی خبر داری؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اطلاعات خاصی پیدا نکردن حتی خرید اینترنای هم چیزی پیدا نوردم باز میگردم. ممنونم❤️

سلام فاطمه جان .خوندم به سلامتی رفتی تو سیکل انتقال .ان شاالله اینسری جواب و نتیجه زحمتهات رو ببینی .استرس ضخامتت رو هم نداشته باش حالا وقت داره برای رشد ان شاالله تا شنبه آینده به ضخامت مطلوب میرسی 👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تا سه چهار روز سعی کن خسته نکنی خودت رو زیاد. ولی من دیدم افرادی که سر کار می رفتند و مشکلی هم پیش ن ...

سلام خوبین ؟ به سلامتی پانکچر کردین؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وای قربووونت برم عزیزم ممنونم. خییییلی شرمنده کردی❤️❤️❤️ گشتم تو داروهام ک از سیکل های قبلی مونده ی ...

دشمنت شرمنده عزیزم 

امشب وسط دعاا کردنت یاد من هم باش 

انشاالله حاجت بگیری امشب

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اگه اول لکه بینی داشته باشی و روز بعدش خونریزی همون لکه بینی هم پریود حساب میشه ولی اگه لکه بینی باش ...

لکه بینی کلا جز پریودی حساب نمیشه عزیزم 

دوستان التماااس دعاااای زیاد دارم از همتون 

جایی که گفتین یا عماد من لا عماد له یه یادی هم از من کنید ااانشاالله همگی حاجت روا بشین 

دشمنت شرمنده عزیزم  امشب وسط دعاا کردنت یاد من هم باش  انشاالله حاجت بگیری امشب

طوطیا جان بابت ازدست دادن نی نی خیلی متاسف شدم ان شاالله خیلی زود جاش براتون سبز بشه به حق این شبهای عزیز🙏🙏

طوطیا جان بابت ازدست دادن نی نی خیلی متاسف شدم ان شاالله خیلی زود جاش براتون سبز بشه به حق این شبهای ...

مرسی عزیزم 

امشب وسط دعاهات یادی از من کن التماس دعا دارم

طوطیا جون قرص گوجه چند ماه مصرف بشه تاثیر میذاره؟

قرص گوجه خونرسانی میکنی به رحم هورمونی نیست ضرر داشته باشه اگه فرصت باشه زودتر میشه خورد اگه نه همون ماه انتقال

مرسی عزیزم  امشب وسط دعاهات یادی از من کن التماس دعا دارم

اگه قابل باشم چشم .محتاجیم به دعا 🌹