2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
ایشالله درست میشه نگران نباش عزیزم من امروز برام اس ام اس تمدید جنین های فریزم اومد  که پول ب ...

قربووونت برم❤️

ااای جاااانم. جوجه یخی ان😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم گلم. اره اونو دارم ولی پچ استرادیول ک میزنم هیچی نمیاره . شایداسم علمیش این نیس نمیدونم یا هم ...

تو گوگل بزن اسمش ببین چی میاره تو این اپلیکیشن خیلی داروها ثبت نیستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اطلاعات خاصی پیدا نکردن حتی خرید اینترنای هم چیزی پیدا نوردم باز میگردم. ممنونم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

ی دونه تو ttac فم پچ آورد که متاسفانه اونم تو تبریز موجودی نداشت. نمیدونم تو شهرای دیگه داره یا نه

ممنونم عزیزم. باشه پیگیری می کنم پس ببینم چی میشه. قرص گوجه رو امروز پیدا کرد .پچ رو هم ان شاالله بگ ...

از یکی واست پرسیدم گفت پچ تموم کرده دو سه روزه دیگه براش میارن ولی استرادیول خارجی داشت 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
گفتم بهش گفت اصلا اعتقادی ندارم خیلی هم ثابت نشده اثرگذاریش از نظر علمی🥴 راستی در مورد انتقال دو م ...

منم تا حالا خیلیا رو دیدم که با دومرحله ای مثبت شدن 

چی بگم والا حتما یه چیزی میدونه‌ که‌ گفته‌ دیگه ، شاید یکی از معایبش این باشه که چون‌ با انتقال دو مرحله ای سه‌ تا جنین انتقال میدن خدایی نکرده اگه به خاطر شرایط رحم منفی بشه جنینا حیف میشن 

نمی‌دونم فقط خدا خودش کمک کنه دیگه این همه تلاش به نتیجه برسه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اشکالی نداره عزیزم حتما حکمتی داشته، من پچ رو از روز سوم شروع کردم ولی دیدم که از روز هشتم یا دهم هم ...

پچ که میزدی دوز 50 بود یا 100؟

روزی یه دونه میزدی؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
از یکی واست پرسیدم گفت پچ تموم کرده دو سه روزه دیگه براش میارن ولی استرادیول خارجی داشت  

وای قربووونت برم عزیزم ممنونم. خییییلی شرمنده کردی❤️❤️❤️ گشتم تو داروهام ک از سیکل های قبلی مونده ی ۳-۴ ورق استرادیول خارجی مونده. فعلا تا شنبه بخورم ببینم چی میشه. هر چند تو اون سیکل هم بالا نرفت. ولی بازم توکل ب خدا

منم تا حالا خیلیا رو دیدم که با دومرحله ای مثبت شدن  چی بگم والا حتما یه چیزی میدونه‌ که‌ گفته ...

الهی امین . ان شاالله برا هممون

ی دونه تو ttac فم پچ آورد که متاسفانه اونم تو تبریز موجودی نداشت. نمیدونم تو شهرای دیگه داره یا نه

بخوای شهر دیگه بگردی باید قسمت آدرس شهر دیگه بزنی بخوان بفرستن هم دیر میاد داروخانه مطلوب زاده ی زنگ بزن اون مجهز نسبتا تو نت شماره دارن 

گفتم بهش گفت اصلا اعتقادی ندارم خیلی هم ثابت نشده اثرگذاریش از نظر علمی🥴 راستی در مورد انتقال دو م ...

لوبیا سبز من خودم امتحان کردم وقتهایی که تو سیکل نبودم خوردم تو چند روز فورا صخامتمو برده ۸ و ۹. در حالیکه تو حالت معمولی ۶ و ۶ بودم

بخوای شهر دیگه بگردی باید قسمت آدرس شهر دیگه بزنی بخوان بفرستن هم دیر میاد داروخانه مطلوب زاده ی زنگ ...

ممنونم عزیزم برا تبریزه؟اره جای دیگه نمی ارزه دیر میشه تا برسه

لوبیا سبز من خودم امتحان کردم وقتهایی که تو سیکل نبودم خوردم تو چند روز فورا صخامتمو برده ۸ و ۹. در ...

❤️❤️❤️