2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

سلام دوستان 

کسی بوده که سونو سه بعدی قبل از انتقال انجام داده باشه؟

چه روزی از سیکل باید این سونو انجام بشه؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نه من متاسفانه دیگه جنین ندارم. دو بسته دوتایی داشتم که هر دو را باز کردن و یک مورولا و یک بلاست هر ...

منم یه دونه دیگه جنین دارم نمیدونم همونو انتقال بدم یا تا فرصت دارم دوباره تخمک کشی کنم که چندتا جنین داشته باشم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟توکل ب خدا . دیگه همون بهتره اعتماد کنم. منم ۳ جلسه لنفو انجام دادم بالا هم رفت ولی متاسفانه ب ...

میگم عزیزم کاش به دکتر میگفتی برای تو با لنفو‌ بالا رفته قبلاً شاید به بدن بعضیا میسازه خوب 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم یه دونه دیگه جنین دارم نمیدونم همونو انتقال بدم یا تا فرصت دارم دوباره تخمک کشی کنم که چندتا جنی ...

حتما با دکتر مشورت کن عزیزم. شاید بهتر باشه تایمو از دست ندی و جنینهای بیشتر داشته باشی. من به این امید که جنین دارم تایمو از دست دادم.

الا انتقال دادی عزیزم؟!

نه عزیزم. تو سیکل انتقالم ولی ضخامتم باز خیلی پایینه. توکا ب خدا 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اشکالی نداره عزیزم حتما حکمتی داشته، من پچ رو از روز سوم شروع کردم ولی دیدم که از روز هشتم یا دهم هم ...

ممنونم عزیزم. باشه پیگیری می کنم پس ببینم چی میشه. قرص گوجه رو امروز پیدا کرد .پچ رو هم ان شاالله بگردم پیدا کنم. راستی ی اپلیکیشنی شماره ای چیزی بود برا داروهای کم یاب پیدا می کرد کدوم داروخونه ها دارن نمیدونین چی بود اون؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میگم عزیزم کاش به دکتر میگفتی برای تو با لنفو‌ بالا رفته قبلاً شاید به بدن بعضیا میسازه خوب 

گفتم بهش گفت اصلا اعتقادی ندارم خیلی هم ثابت نشده اثرگذاریش از نظر علمی🥴

راستی در مورد انتقال دو مرحله ای هم گفتم بهش. گفتم این اخرین فرصتامه هر چی ک تاثیر داره میخوام انجام بدم. گف انتقال دو مرحله ای هم مزایا داره هم معایب. گاهی ب نفع نیس اصلا. نشنیده بودم اینو دیگه ک خوب نباشه. گف ولی با آزمایشگاه و جنین شناسی حرف میزنم ببینیم کیفیت جنین ها در حدی هس ک انجامش بدیم یا نه

سلام آلا جون 

منم ضخامتم یک وقتهایی دیرتر بالا میرفت. مخصوصا توی سیکل انتقال. حالا بنظر من ۵ و خورده ای برای روز یازده اصلا کم نیست. چون منم چند بار توی سونوی روز پونزده شونزده یا حتی بیشتر،  هفت اینا بودم و از نظر دکتر اوکی بود برای انتقال. منظورم اینه که احتمال زیاد تا چند روز دیگه به هفت و هشت می رسه.

کلا هم سعی کن پیاده روی کنی هر روز یک ساعتی (حالت دو نه ها، پیاده روی کمی تند) و آب هم خیلی بخوری. نتیجه می گیری حتما.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنونم عزیزم. باشه پیگیری می کنم پس ببینم چی میشه. قرص گوجه رو امروز پیدا کرد .پچ رو هم ان شاالله بگ ...

از کجا پیدا کرد قرص گوجه رو ؟ از کدوم داروخونه ؟ راستی این قرص گوجه رو فقط باید یک ماه خورد یا چند ماه میشه خوردش؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنونم عزیزم. باشه پیگیری می کنم پس ببینم چی میشه. قرص گوجه رو امروز پیدا کرد .پچ رو هم ان شاالله بگ ...

آره من دارم اینه

TTAC

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام آلا جون  منم ضخامتم یک وقتهایی دیرتر بالا میرفت. مخصوصا توی سیکل انتقال. حالا بنظر من ۵ و ...

ممنونم عزیزم ک وقت گذاشتی❤️❤️ توکل ب خدا . چشم همه شونو انجام میدم. ی کم از تجربه های قبلی چشمم ترسیده. ان شاالله که این دفعه وصع بهتر بشه.

خییلی لطف کردی گلم❤️😘

ایشالله درست میشه نگران نباش عزیزم

من امروز برام اس ام اس تمدید جنین های فریزم اومد 

که پول بریزیم نگهشون دارن دلم یجوری شد گفتم آخی جوجه هام🥺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اپلیکیشن TTak

ممنونم گلم. اره اونو دارم ولی پچ استرادیول ک میزنم هیچی نمیاره . شایداسم علمیش این نیس نمیدونم یا هم ک ندارن جایی

از کجا پیدا کرد قرص گوجه رو ؟ از کدوم داروخونه ؟ راستی این قرص گوجه رو فقط باید یک ماه خورد یا چند م ...

والا نمیدونم داشت میرف سر کار زنگ زد ک پیدا کردم فقط گف ۳۴ تاییه و ۲۵۰ تومن. حالا شب ک اومد میپرسم میگم