2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
ممنونم زری جون از دلگرمیت دکترم پیام داده که : این جواب خوب است فردا بیایید مطب.  فردا برم ب ...

الهی هزاران بار شکر. ان شاالله همه چی عااالی پیش میره و ب سلامتی بغلش می کنی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم زری جون از دلگرمیت دکترم پیام داده که : این جواب خوب است فردا بیایید مطب.  فردا برم ب ...

وای چقدر خوشحالم کردی🥰

الحمدالله

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من 6.8 بود با پی ار پی شد 8  یه خانمی گفت دکترش قرص عصاره گوجه داده واسه ضخامت اندومتر ...

سلام طوطیا جان چ خوووب ممنونم ک جواب دادی. شما پی آر پی تون چقد قبل انتقال بود؟ پروژسترون رو شروع کرده بودن براتون اون موقع؟ 

قرص عصاره گوجه از عطاری یا داروخونه؟ جالبه الان میشنوم اینو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم ک جواب دادی. با دست کم نمیره ؟ منطورم اینه ک بیرون نیاد یهو و اینکه ببخشید مثل شیاف یکی ...

فدات عزیزم ، قرص بیرون‌ نمیاد ، اکثرا شب میذاشتم و میخوابیدم ولی پیش میومد بعداز ظهر بذارم که بعدش فقط یه ربع بیست دقیقه دراز میکشیدم‌، مدل شیاف میفرستادمش داخل به اندازه سه بند انگشت ، قرصش کوچیکه اصلا با اپلیکاتور نمیشه گذاشت 

عزیزدلمی دختر  انشاءالله خیلی خیلی زود خبر مثبت شدنتو اینجا بخونم

قربوووونت برم عزیزم. ممنونم.

دعا کن برام . ضخامتم باز کمه .  

سلام عزیزم خوبی؟ بسلامتی کجای راهی؟ انشاءالله که نتیجه دلخواهتو گرفته باشی

سلام عزیزم ممنون 

نه متاسفانه فعلا دنیا باهام سر جنگ داره 

باردار شدم دوباره جنین ایست قلبی کرد سقط کردم روز عید 

التماس دعااا دارم زیاد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آلا جان ضخامت منم همینجوریه ،روز ۱۳ فک کنم ۵ونیم بود،شما هم یائسگی زودرس دارین؟

یائسگی زودرس چجوریه عزیزم؟ نمیدونم  واقعیتش، تا حالا چیزی نگفته دکتر بهم

فیزیوتراپی رحم نرفتی آلا جون ؟؟؟ 

نه متاسفانه.اتفاقا تو فکرش بودم انجام بدم حتما ولی   اسفند خیلی ماه شلوغی بود برام. از عیدم ک افتادم تو سیکل

فدات عزیزم ، قرص بیرون‌ نمیاد ، اکثرا شب میذاشتم و میخوابیدم ولی پیش میومد بعداز ظهر بذارم که بعدش ف ...

ممنونم عزیزم وقت گداشتی خدا خیرت بده. 

میخواستم الان برم اپلیکاتور بگیرم. پس نگیرم دیگه. 

قبلا سیلدنافیل داده بودن بهم اون روز بعدش ببخشید ب صورت خمیر شده بیرون میومد نمیدونم اینم اونجوری میشه یا نا. اون خیلی ب درد نخورد

سلام طوطیا جان چ خوووب ممنونم ک جواب دادی. شما پی آر پی تون چقد قبل انتقال بود؟ پروژسترون رو شروع کر ...

ببین من روز دوازده سونو شدم که ضخامتم کم بود ولی چون اسپرین خورده بودم گفت باید سه روز بگذره از اسپرین بعد پی ار پی روز روز 15 سیکل پی ار پی روز 18 سیکل پروژسترون شروع شد روز 23 سیکل انتقال دادم 

نه اگه پرژسترون شروع بشه دیگه ضخامت ثابت میمونه 

قرص عصاره گوجه از داروخانه عکسشو دارم ولی هر کار میکنم لود نمیشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
همون پایین اومدن ذخیره تخمدان و بالا رفتن هورمون fsh، پریود میشی؟

آره سر وقت گاهی هم یکی دو روز زودتر. فقط حجم خونریزیم کمه و بیشترش ب لک بینی میگذره

نه متاسفانه.اتفاقا تو فکرش بودم انجام بدم حتما ولی   اسفند خیلی ماه شلوغی بود برام. از عیدم ک ا ...

چون هم رو ضخامت تاثیر داره هم رو لانه گزینی 

حالا به خودت استرس نده هر چی فکرت رو درگیر کنی بدتره ان شالله سونو بعدی کلی بالا اومده و سه خطی میشه