2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
دخترا شدیدا هم بابایی ان 😂😂عشقشون باباشونه 😂گاهی من حسودیم میشه به همسرم🤣🤣

آخ آخ نگووووو که دلم خونه ، حالا فکر کن دختر من کپی برابر اصل باباشه، دیگه ببین چه شود 😂

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آخ آخ نگووووو که دلم خونه ، حالا فکر کن دختر من کپی برابر اصل باباشه، دیگه ببین چه شود 😂

کلا بچه های اول ژنتیکشون رو بیشتر از پدر به ارث میبرن مخصوصا اگه دختر باشن😂😂دختر منم بیشتر شبیه باباشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا بچه های اول ژنتیکشون رو بیشتر از پدر به ارث میبرن مخصوصا اگه دختر باشن😂😂دختر منم بیشتر شبیه با ...

عزیزممم، خدا حفظش کنه ❤️🤲

موقع زایمانت ما رو هم یاد کن عزیز دلم 🌹

می‌شنوه، شنواتر از خدا هم مگه داریم؟ می‌خوام یه چیزی بهت بگم که بارهاااا تجربه‌ش کردم و بهم ثابت شده ...

نمیدونم چی بگم ..حداقل الان انقدر حالم بده ک توان هیچ کاری ندارم حتی شکر گذاری.

فقط امیددارم واسه ادم عجولی مث من ،توانایی صبر و تحمل رو بیشتر کنه ک بتونم باز محکم بلند شم 😭🥺

❤🥰
نمیدونم چی بگم ..حداقل الان انقدر حالم بده ک توان هیچ کاری ندارم حتی شکر گذاری. فقط امیددارم واسه ا ...

زمان همه چیز رو درست میکنه، خدا انقدررررر صبور و مهربونه که تو عصبانیت مون چیزی ازمون به دل نمیگیره چون می‌دونه بعدش پشیمون میشیم 😂

به خودت زمان بده و اصلاااااا خودت رو توبیخ و توجیه نکن، به هیچی هم فکر نکن، کم کم همه چیز درست میشه، فعلا به اون جوجه تو دلت بیشتر برس، مثل یه گل توی گلدون مراقبش باش، نکنه ناخواسته ساقه ی ترد و نحیفش آزرده بشه ...

ان شاالله خونت بشه یه گلخونه از گل‌های رنگارنگ که از خودشون عشق و برکت و نعمت سرازیر میکنن 🤲❤️

نمیدونم چی بگم ..حداقل الان انقدر حالم بده ک توان هیچ کاری ندارم حتی شکر گذاری. فقط امیددارم واسه ا ...

راستی در مورد خانواده همسرت هم بهشون بگو بالاخره این طایفه هم مورد عنایت خدا قرار گرفته و خدا بهتون نور چشمی عطا کرده اونم دو بااااار. بگو درهای برکت و نعمت و رحمت برای بار دوم به طایفه تون باز شده.

خودت باید جایگاه دخترهات رو بالا نگه داری چون واقعا بالا هستن هزار ماشالااااا.

بگو من کاری کردم که شماها نتوانسته بودید ، جایی که همه پسر زا هستن و پسر دارن دختر داشتن مهارته 😍🥰👏

راستی در مورد خانواده همسرت هم بهشون بگو بالاخره این طایفه هم مورد عنایت خدا قرار گرفته و خدا بهتون ...

وای اونارو چ کنم خدا😭😭😭ب همسرم گفتم حق نداری اصلا بگی بهشون ...اون هی میگه اخرش ک چی باید بگیم .

❤🥰

سلام دوستان 

امیدوارم خوب باشید. من یک سال و‌ چند ماه پیش ی بارداری پوچ داشتم و سقط شد الان یک سال و نیم اقدامم ولی نشد. لتروزول، امپول، پودر اینوفولیک، فرتیل اید و فرتیل سی ام و رژیم اصلاح سبک و بادکش و .... هیچ کدوم فایده نداشت و دوتامون هم مشکلی نداریم. من دیابت نوع یک هستم ولی خب خیلیا باردار میشن با دیابت 

دکتر گفت ای وی اف... ولی راستش من خیلی میترسم، کلا مسیر درمانی ای وی اف من رو دچار اضطراب می‌کنه شاید بخاطر تجربیاتی که اطرافم داشتم. دو تا از اقوام سالها پیش ای وی اف شدن الان هم بشدت چاق هستن هم کمردردهای شدید و مشکلات دیگه. انگار چشمم ترسیده 

ممنون میشم اگر دوستان تجربه دارن یکم من رو راهنمایی کنن که سختی این روند چقدر؟ آیا عوارضی داشته بعد چند سال؟ نمی‌دونم ی چیزی که شاید دل من رو آروم کنه و بتونم تصمیم بگیرم ... ممنونم 🌷