خبببب بقیه دختراااا چه خبر؟؟
باران جان و بهارک جان چیزی به زایمانتون نمونده 😍
واقعا چه روزایی گذشت، سحربانو جان شما هم مامان شدنت مبارک عزیز دلمممم، الهی که صحیح و سلامت دردونه هاتون رو در آغوش بگیرید و خوشبختیتون کامل بشه 🤲❤️
آلا خانم چه خبر؟ وارد سیکل انتقال شدی به سلامتی؟ 😍
پروانه جون شما به کجا رسیدی؟
خیلی ها توی ذهنم هستن ولی اسامی یادم نیست 🙈
الهی که همگی هر جا هستید شاد و سلامت باشید و همگی به مراد دلتون برسید 🤲🌹
و تمااااام اندر احوالات خودم باید بهتون بگم که بارداری حتی در شرایط من با اون همه سختی و درد و ... بازم از بچه داری راحت تره 😂😂😂
مدیونید اگر یک لحظه فکر کنید اغراق میکنم، خدا شاهده چنان پوستی ازم کنده شده هر بار موقع نشستن و برخاستن با ذکر یا زهرا از خدا طلب کمک میکنم 😁😂
البته شرایط همه یکسان نیست اونایی که باردارن نترسن😁
دختر من هم کولیک داره هم رفلاکس، تقریبا ۳ ماه تمام کل روز توی بغلم میچرخوندمش تا یکم آروم بشه، الان شکر خدا یکم بهتر شده حالا رفته رفته بهتر تر تر هم میشه ان شاالله 🤲
خلاااااصه که حسااااابی خودتون رو آماده کنید، واسه سختیهاش، بیخوابی هاش، پا درد و کمر درد و سر درد و ...
و از همه مهمممم تر، خودتون آماده کنید واسه کللللی عشق و حاااال و لذت و شادی و حس خوشبختی، یعنی یه چیز میگم یه چیز میشنویدااااا، فکر کنید از درد پا دارید گریه میکنید بعد یهو دردونه تون میخنده همون لحظه انگار هزار تا مورفین بهتون زدن دیگه هیچی از درد پا حس نمیکنید و میزنید زیر خنده و با تمام وجودتون غرق لذت میشید، هر بار که نگاش میکنید دلتون میخواد هزار بار سجده شکر بجا بیارید. وقتی میخوابه نگاش میکنید قند تو دلتون آب میشه ، وقتی زل میزنه بهتون دلتون میخواد براش بمیرید، وقتی صداهای نامفهوم از خودش در میاره دلتون میخواد باهاش زیایترین موسیقی دنیا رو بسازید، وقتی حتی یک ثانیه بهش فکر میکنید خودتون رو خوشبخت ترین آدم دنیا میدونید و ... ❤️❤️
خلاااااصه که قبل بارداری و زایمان تاااا میتونید بخورید و بخوابید که بعدش دیگه خبری از این چیزا نیست 😁😁😂😂
برای همتون از این حس و حالی که گفتم آرزو میکنم خوشگل دختراااا 🤲❤️🌹