2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
نباید میخوردی عزیزم اینطوری کاذب نشون میده باید بعد ازمایش قرصت میخوردی اخه منم لووتیروکسین میخورم د ...

اصلا حواسم نبود طبق عادت ساعت ۷ خوردم بعدش یادم افتاد امروز باید برم  آزمایش🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم ک اشتباه کردم خییییییییلی اشتباه . من خیلی دل بسته بودم ب نگاه خدا ...ک شامل حالم نشد . نمیدو ...

سلام عزیزم 🌹

اول از همه بهت تبریک میگم که خدا برای بار دوم بهت نظر کرد و برکت و پاکی و محبت بهت هدیه کرد، حدیث معتبر داریم که خدا به خانواده هایی که نظر داره دختر عطا می‌کنه و اگر خیلی نظر داشته باشه فرزند اول رو دختر میده 😍

انقدر ذهنت پر از حرفها و افکار مسموم اطرافیانت شده که هنوز نتونستی زیبایی ها و برکاتی که دخترهات براتون آوردن رو ببینی، شما که آنقدر اعتقادی هستی و چله و نذر و نیاز کردی چرا یک لحظه حضرت زهرا نمیاد توی ذهنت؟ ایشون کم ارج و قرب دارن نزد خدا؟ نه تنها نزد خدا که نزد تمام عالمیان، نهایت قسم دادنمون به ائمه اینه که به مادرشون بی بی زهرا قسم بدیم، درسته؟

آیا ایشون دختر نبودن؟ آیا پیامبر بهشون افتخار نمیکردن؟ آیا حضرت علی بهشون افتخار نمیکردن؟ آیا تمام عالمیان حتی به نام ایشون افتخار نمیکنن؟

به نظرت ما از عرب جاهل اون زمان جاهل تر هستیم؟؟؟

یه سوال دیگه دارم ازت، فکر کن شما مجبور میشی برای زندگی بری شهری که همه لخت میگردن و زنا کار هستن، لباس پوشیدن و عفت رو بد میدونن ‌‌‌‌‌‌‌‌و تنها شما اونجا لباس میپوشی و عفت داری، ایا حاضری به خاطر رسم و عقاید اونها لخت بشی و دور از جونت زناکار؟  

و یک سوال دیگه: اگر خدا خواستت رو اجابت کرد و بهت فرزند پسر اما با معلولیت داد حاضری بپذیریش و با افتخار همه جا بگی پسر معلول داری اما با تأسف از دخترای سالم و دسته گلت حرف بزنی؟

این افکار و تفکرات اونها تا همین حد مسخره و ناپسنده، توی جمعیتی که همه دیوانه هستن نترس از عاقل بودنت، توی جمعیتی که همه محرومن از نعمت و برکت و لیاقت دختر داشتن شما با افتخار این لیاقتت رو جار بزن عزیزم. شما خودت هم خانم هستی آیا کم و کاست و نقصانی داری؟ خودت رو کمتر از مردان میدونی؟

من مدتها بود نیومده بودم نی نی سایت، اومدم یکم از احوال دخترا با خبر بشم که پیام شما رو دیدم. هیچ کس جای شما نیست حتی اگر شرایط مشابه شما رو داشته باشه باشه اما یه چیزی کاملا روشنه و اینکه بخاطر تفکرات و رفتار دیگران هررررگز خودت رو تحت فشار و عذاب قرار نده.

تنها و تنها و تنها برای خواست قلبی خودت و همسرت اقدام کن ، همین اطرافیان در شرایط سخت نمیان بگن خرت به چند من، فقط عزیزانت برات مهم باشن و بس. به سلامتی دسته گلهات فکر کن که دختر همدم و دلسوز پدر و مادرش میشه و بدون اگر تعیین جنسیت در توان ما بود همون بچه اولت پسر میشد، آی وی اف و این چیزها هم در نهایت بسته به خواست خداست، دلت رو قوی کن، اول از همه قدر نعمت‌هایی که داری رو بدون بعد با عزم و اراده و روحیه قوی در نهایت لذت از دسته گلهات برو سراغ خواست قلبیت و مراحل آی وی اف، ان شاالله خدا برات خیر قرار بده و یه پسر صحیح و سالم بهت بده و قبل از اون یه دل پر از مهر به دخترهات بهت بده ان شاالله 🤲❤️

امضا: مادر یه دختر که برکت و نعمت و پاکی و صفا و محبت مطلق است ❤️ در شرایطی که تمام خانواده همسرم پسر دارن دختر من یکی یکدونه و دردونه و نور چشم همه شده هزار ماشالا 🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم 🌹 اول از همه بهت تبریک میگم که خدا برای بار دوم بهت نظر کرد و برکت و پاکی و محبت بهت هد ...

مرسی عزیزم ک انقدر تایپ کردی ..ولی من گوش شنوایی واسه این حرفا دیگه ندارم.

از طرفی من مطمئنم ک پسرم صخیحو سالم میاد بغلم ...من خواسته خیلی عجیبی ندارم ک بخواد بچه معلول نصیبم کنه ...خودش تو قرانش گفته از من بخواین ...من اصرار کننده در دعا رو دوست دارم ...من کوتاه نمیام ...من حقمو میگیرم انقدر میگم ک بده ....اصلا مگه حضرت زکریا هرروز و شب دعا نمیکرد خدایا ب من فرزند پسر بده ...مگه ب اون معلول داد ک ب من بده ...الان شاید بگی اون پیامبرش بود ...باشه اون پیامبرش باشه ..منم بنده اش هستم ،مگه منو نیافریده؟ 

با وجود اینکه خیلی از خدا دلگیرم ..خیلی ناراحتم ...و هرلحطه دارم اشک میریزمو میگم چراااااا.....ولی بازم ته دلم میگم عیب نداره تو منو برون ،ولی من بازم میام سراغت انقدر میام ک خودت خسته بشی از دستم ...من نیومدم تو این دنیا ک غصه بخورم ،شادی و خوشحالی از ته دل حق من و خانوادمه ...من امید دارم ک میرسم ب ارزوم ..شاید قراره اینجوری بااین روشای درمانی برسم ...من ناامید نمیشم .

❤🥰
سلام عزیزم 🌹 اول از همه بهت تبریک میگم که خدا برای بار دوم بهت نظر کرد و برکت و پاکی و محبت بهت هد ...

واقعا از پستت لذت بردم سوای اینکه من شدیدا فمنیستم ولی اگه نبودم هم عاشق دختر هستم و اگه خدا بهم صد تا هم می داد فقط شاکر بودم واقعا دختر برکته و پر از عشق 

خبببب بقیه دختراااا چه خبر؟؟

باران جان و بهارک جان چیزی به زایمانتون نمونده 😍

واقعا چه روزایی گذشت، سحربانو جان شما هم مامان شدنت مبارک عزیز دلمممم، الهی که صحیح و سلامت دردونه هاتون رو در آغوش بگیرید و خوشبختیتون کامل بشه 🤲❤️

آلا خانم چه خبر؟ وارد سیکل انتقال شدی به سلامتی؟ 😍

پروانه جون شما به کجا رسیدی؟ 

خیلی ها توی ذهنم هستن ولی اسامی یادم نیست 🙈

الهی که همگی هر جا هستید شاد و سلامت باشید و همگی به مراد دلتون برسید 🤲🌹

و تمااااام اندر احوالات خودم باید بهتون بگم که بارداری حتی در شرایط من با اون همه سختی و درد و ... بازم از بچه داری راحت تره 😂😂😂

مدیونید اگر یک لحظه فکر کنید اغراق میکنم، خدا شاهده چنان پوستی ازم کنده شده هر بار موقع نشستن و برخاستن با ذکر یا زهرا از خدا طلب کمک میکنم 😁😂

البته شرایط همه یکسان نیست اونایی که باردارن نترسن😁

دختر من هم کولیک داره هم رفلاکس، تقریبا ۳ ماه تمام کل روز توی بغلم میچرخوندمش تا یکم آروم بشه، الان شکر خدا یکم بهتر شده حالا رفته رفته بهتر تر تر هم میشه ان شاالله 🤲

خلاااااصه که حسااااابی خودتون رو آماده کنید، واسه سختیهاش، بیخوابی هاش، پا درد و کمر درد و سر درد و ...

و از همه مهمممم تر، خودتون آماده کنید واسه کللللی عشق و حاااال و لذت و شادی و حس خوشبختی، یعنی یه چیز میگم یه چیز میشنویدااااا، فکر کنید از درد پا دارید گریه می‌کنید بعد یهو دردونه تون میخنده همون لحظه انگار هزار تا مورفین بهتون زدن دیگه هیچی از درد پا حس نمیکنید و میزنید زیر خنده و با تمام وجودتون غرق لذت میشید، هر بار که نگاش میکنید دلتون میخواد هزار بار سجده شکر بجا بیارید. وقتی می‌خوابه نگاش میکنید قند تو دلتون آب میشه ، وقتی زل میزنه بهتون دلتون میخواد براش بمیرید، وقتی صداهای نامفهوم از خودش در میاره دلتون میخواد باهاش زیایترین موسیقی دنیا رو بسازید، وقتی حتی یک ثانیه بهش فکر میکنید خودتون رو خوشبخت ترین آدم دنیا میدونید و ... ❤️❤️

خلاااااصه که قبل بارداری و زایمان تاااا میتونید بخورید و بخوابید که بعدش دیگه خبری از این چیزا نیست 😁😁😂😂

برای همتون از این حس و حالی که گفتم آرزو میکنم خوشگل دختراااا 🤲❤️🌹

مرسی عزیزم ک انقدر تایپ کردی ..ولی من گوش شنوایی واسه این حرفا دیگه ندارم. از طرفی من مطمئنم ک پسرم ...

عزیز دلممممم، خدا رو شکر که امضات حرف دلت نیست، قطعا از سر عصبانیت بوده.

کی گفته خدا قراره بهت پسر معلول بده؟؟؟ من فقط پرسیدم اگر قسمتت بشه توانش رو داری؟ یعنی این خواسته در این حد برات مهم هست که به هر قیمتی بخوایش؟ 

و اینکه خدا هررررگز بنده هاش رو از درگاهش نمیرونه، این ما هستیم که بی معرفتی میکنیم فکر میکنیم خدا از ما رو برگردونده، فکر کن از مادر مهربونتر دیگه چی میشه آخه؟

اگر حاجتی داریم و خدا هنوز نداده حتماااااا حکمتی داره، باریکلا به تو ناامید نمیشی ، از خدا بخواه به خیر و مصلحت بخاطر خودت و همسرت بهت بده، یه عشق وجود خود پسر، نه حرف دیگران. ان شاالله خواست دلت با حکمت خدا یکی بشه عزیزم

خبببب بقیه دختراااا چه خبر؟؟ باران جان و بهارک جان چیزی به زایمانتون نمونده 😍 واقعا چه روزایی ...

گوارای وجودت این لذتها عزیزم 

بزار هر چی دخترت بیشتر بزرگ میشه بیشتر بهت عشق میده دختر من گاهی کارایی میکنه که اشک تو چشمام جمع میشه 

پریشب ی کم درد داشتم رو مبل دراز کشیدم دخترم اومده پاش رو گذاشته سرم رو گرفته تو بغلش با دستای کوچیکش نازم میکنه میگه مامان خوب شدی ؟؟؟ باور میکنی چنان لذتی بردم که از شدت خوشحالی گریه کردم ان شالله این لحظات روزی همه منتظرا بشه 🤲🤲🤲

عزیز دلممممم، خدا رو شکر که امضات حرف دلت نیست، قطعا از سر عصبانیت بوده. کی گفته خدا قراره بهت پسر ...

مرسی عزیزم برام دعا کن ..شاید صدای شماهارو شنید ...منو ک نشنید 😭😭😭😭😭

❤🥰
گوارای وجودت این لذتها عزیزم  بزار هر چی دخترت بیشتر بزرگ میشه بیشتر بهت عشق میده دختر من گاهی ...

ای جاااان دلمممم، واااقعا دختر مرحم و همدم و دلسوز پدر و مادرشه، هزااار ماشالا بهش، من و همسرم که دیواااانه وار عاشقشیم ‌‌و هر ثانیه عاشقترررر 😍  

ای جاااان دلمممم، واااقعا دختر مرحم و همدم و دلسوز پدر و مادرشه، هزااار ماشالا بهش، من و همسرم که دی ...

دخترا شدیدا هم بابایی ان 😂😂عشقشون باباشونه 😂گاهی من حسودیم میشه به همسرم🤣🤣

مرسی عزیزم برام دعا کن ..شاید صدای شماهارو شنید ...منو ک نشنید 😭😭😭😭😭

می‌شنوه، شنواتر از خدا هم مگه داریم؟ می‌خوام یه چیزی بهت بگم که بارهاااا تجربه‌ش کردم و بهم ثابت شده عمیقاااا، وقتی چیزی میخوای اول از همه باید قدر داشته هات رو بدونی، بهت قوووول میدم زمانیکه عمیقأ و قلبا به این باور برسی که دخترهات برات معجزه هستن و قلبت پر از مهر و عشق به دخترهات بشه و برکت و نعمت و زیبایی هایی که با خودشون آوردن رو ببینی و باور کنی اونوقت خدا خواسته ی قلبت که شاکر و سپاسگزاره برآورده می‌کنه عزیز دلم. شکر نعمت نعمتت افزون کند ❤️