2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
دختر منکه برعکس بود تو شکمم اصلا تکون نمیخورد مثل باران جون همش نو سونو بودم وقتی بدنیا اومد نگم برا ...

چی بگم والا ،دختر تو‌ بعدش از خجالتت درآمده دیگه 😂

الانم شیطونه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ال دی نداد دوفاستون داد والله هیچی نداد مکمل خودم ال ارژنین گرفتم 

به من دوفاستون داد از روز ۱۵ سیکل روزی دو تا 

اسپرین و پرو پرانول و زینکم داد 

ای و امگاهم میخواست بنویسه گفتم دارم 

روزه هم که گفت اصلا نگیر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ال دی نداد دوفاستون داد والله هیچی نداد مکمل خودم ال ارژنین گرفتم 

همون بهتر که نداده‌ والا من که خیری از تقویتی ندیدم 

پروانه قبلنا فرتیل cm می‌خوردی قبل انتقال اینبار چه عجب نگرفتی ؟

چی بگم والا ،دختر تو‌ بعدش از خجالتت درآمده دیگه 😂 الانم شیطونه ؟

اره حسابی از خجالتم در اومد الانم ی لحظه نمیشینه بهش مبگم خدا باسن رو برا چی بهت داده داده که بشینی میگه نخیرم داده بازی کنم و بپر بپر 😂😂😂

۳۱

خوبه فرصت دارید ان شاالله بعد از دنیا اومدن دخترتون اقدام کنید هیچ اشکالی نداره که ادم دنبال ارزوهاش بره شما هم سعی خودتو بکن ولی در نهایت باید خدا بخواد و شانس بیاری 

منم دو بار تعیین جنسیت کردم ولی نگرفت الانم بار سوممه میخوام انتقال بدم ولی دیگه تعیین جنسیتو بیخیال شدم تا ادم سختیاشو نکشه نمیفهمه بقیه چی میگن من که خیلی اذیت شدم از نظر مالی هم کم اوردم اخه تعیین جنسیت خرجش دوبل میشه برای من که با تعیین جنسیت خدا نخواست ان شاالله برای شما بخواد عزیزم

خیلیا اینجا تو ابن سینا . مام یا رویان تعین جنسیت کردن و جواب گرفتن هر سه این مراکز خوبن ان شاالله موفق باشید 

۳۱

عزیزم ای وی اف هم سختیهایی داره ها مثلا جنین هایی که تشکیل میشن شاید اصلا پسر نباشن و انتقال هم بدن کلا 30 درصد احتمال مثبت بودن هست خودت آماده کن انجام دادی خدانکرده نشد بهم نریزی

اره حسابی از خجالتم در اومد الانم ی لحظه نمیشینه بهش مبگم خدا باسن رو برا چی بهت داده داده که بشینی ...

😂😂😂😂 خدا حفظش کنه ،سایه تو از سرش کم نکنه واقعا مادره که این شلوغی بچه رو به جون میخره 

خوبه فرصت دارید ان شاالله بعد از دنیا اومدن دخترتون اقدام کنید هیچ اشکالی نداره که ادم دنبال ارزوهاش ...

دکار خودمم قبل بارداری بهم گفت طبیعی اقدام نکن واسه جنسیت ...این رژیمو این چیزا خطاش بالاست ...گوش نکردم ...خودش بیمارستان ابن سینا هست...چقدر بهم گفت بیا اونجا واسه تعیین جنسیت ...کلی ادم هستن تو شرایط تو ،که واسشون شده و الانم پسراشونو یا باردارن یا ب دنیا اومده.

امان از  باورهام و اعتقاداتم ک نتونستم گوش بدم ب خرفای دکترم .اما من میرم تا تهش هرجا ک هست .

هیچکس نمیتونه بفهمه چ حالی دارم چ عذابی دارم میکشم .حق من این نبود ..

میدونم الان همه قضاوتم میکنین ولی خب فقط خودم میدونم چ دردی تو دلمه و بس .

❤🥰
😂😂😂😂 خدا حفظش کنه ،سایه تو از سرش کم نکنه واقعا مادره که این شلوغی بچه رو به جون میخره 

اره واقعا هفت ماهه رفتیم ایران خواهر من و خواهر شوهرم گفتم تو خیلی تنهایی سختی کشیدی ما بچه رو نگه میداریم تو فقط اینجا استراحت کن روز اول ظهر رفتن بخوابوننش دو تایی بعد نیم ساعت خیس عرق اومدن گفتن کار ما نیس هر کار جردیم نخوابید بس که تابش دادیم انگار کشتی گرفتیم😂😂😂