2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم ای وی اف هم سختیهایی داره ها مثلا جنین هایی که تشکیل میشن شاید اصلا پسر نباشن و انتقال هم بدن ...

من یکبار بیشتر زنده نیستم ...پس ترجیح میدم این باقیمونده عمر کذاییمو بزارم تو این راه ...یا میشه و تو همین دنیا ارزوم براورره میشه ...یا میمیرمو میرم اون دنیا کنارش😭😭😭

دیگه تهش همینه دیگه ..نه؟😭😭😭😭😔😔😔

❤🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکبار بیشتر زنده نیستم ...پس ترجیح میدم این باقیمونده عمر کذاییمو بزارم تو این راه ...یا میشه و ت ...

عزیزم الان احتمالا تازه متوجه جنسیت جنین ات شدی عصبانی ای ی کم صبر کن به خودت فرصت بده الان این حجم از استرس و ناراحتی برا جنین ات خوب نیس اون چه گناهی داره 

ان شالله بعد از اینکه بچه ات بدنیا اومد دنبال کارای ای وی اف ات رو میکیری و خدا بخواد تو هم به خواسته دلت میرسی 

ازون کذشته تعیین کننده جنسیت تو نیستی که اسپرم مرده تو چرا خودت رو ناراحت میکنی شوهرت باید ناراحت باشه

اره واقعا هفت ماهه رفتیم ایران خواهر من و خواهر شوهرم گفتم تو خیلی تنهایی سختی کشیدی ما بچه رو نگه م ...

😂😂😂😂 انشالله پسرت خوش خواب و غذا میشه اذیتت نمیکنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم الان احتمالا تازه متوجه جنسیت جنین ات شدی عصبانی ای ی کم صبر کن به خودت فرصت بده الان این حجم ...

اسپرم شوهرم فوق العاده بود 

مورفولوژی ۹۰ 

تحرک ۹۰

کلاس a60

تعداد ۱۱۸ میلیون ...۴سی سی ...میشه کلش نزدیک ۵۰۰میلیون 

میبینی اون مشکلی نداشته ..مشکل منم .

میشه برام دعا کنی منم حال تورو تجربه کنم؟😭😭😭😭

میشه به خداتون بگی دیگه بسه ..دیگه دلم تاب این حجم از بی قراریو نداره؟😭😭😭😭

❤🥰
باران جون اینقدر با کم‌تکون‌ خوردن دخترت خودتو‌ درگیر نکن ،بچه ها با هم فرق میکنن معلومه دخترت بعد ب ...

نه عزیزم خودم رو درگیر نمیکنم. چون توی کل بارداری تا امروز دخترم خیلی تکون چندانی یا شدیدی نمیخوره که بگم شدید بود یا مثل بقیه مادرها دست و پاش رو دیدم و از این حرفها. فقط خیلی خودش رو سفت میکنه که گاهی جونم بالا میاد. همیشه حرکاتش آروم و کم و مثل حرکت ماهی می مونه. فقط شاید ۵ درصد ضربه هاش رو کلا حس میکنم. حتی بعد خوردن غذا یا شیرینی جات هم تکونش رو حس نمیکنم. امروز هم که دکتر پرسید که حرکتش رو حس میکنم یا نه، گفتم اصلا حس نمیکنم، دیگه خودش توی سونو چک کرد گفت حرکت داره ولی به شوخی گفت از این بچه هاست که تنبله.

خواهر شوهرم یه پسر داره، اون هم گفته خیلی حس نمیکرده و کلا آروم بوده بچه. الان که بچه ۵ سالشه، ماشااله دیوار راست رو بالا میره😅

من یکبار بیشتر زنده نیستم ...پس ترجیح میدم این باقیمونده عمر کذاییمو بزارم تو این راه ...یا میشه و ت ...

چرا نشه ؟ از همین اولش بخوای به نشدن‌ فکر کنی که زود خسته میشی اگه خدا بخواد میشه فعلا شروع کن

سنت کمه بدنتم‌ که سالمه حتما تعداد تخمکهات‌ و‌ جنینت خوب میشه حالا تا اونجاشو تلاش کن بعد از اونم‌ دیگه واقعا خدا باید بخواد ،انشالله که برات میخواد عزیزم

دختر منکه برعکس بود تو شکمم اصلا تکون نمیخورد مثل باران جون همش نو سونو بودم وقتی بدنیا اومد نگم برا ...

معمولا همینطور هم میشه🙈. به همسرم گفتم این الان آرومه ولی از سفت کردنهاش معلومه بعد تولد برنامه ها برام داره. امروز هم که دکتر بیمارستان سونو کرد سر کوچولوش همچنان بالا ست. دکتر با شوخی گفت این اصلا تصمیم به چرخیدن هم نداره، جاش خوبه. گفتم اره، خودش رو سفت میکنه سرش معده ام رو سوراخ میکنه و پاهاش هم زیر شکمم رو از درد نصف کرده

نه عزیزم خودم رو درگیر نمیکنم. چون توی کل بارداری تا امروز دخترم خیلی تکون چندانی یا شدیدی نمیخوره ک ...

😂😂😂😂 انشالله چند روز دیگه میای خبر خوب بهمون میدی مثل معجزه بارداریت‌ که‌ هممون خوشحال و امیدوار کرده بودی ،❤️