2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
جایی برای این نصیحتا ندارم. میدونم ک میخواین ارومم کنین  ولی من حالم خرابتر ازین حرفاست .دنیا ...

والا نصیحت نبود

تجربه یک عمر زندگی بود.

خواستم کمکت کنم تا زودتر از بحران درونت رد بشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروانه جان شما که پلی کیستیکی یعنی بدون دارو پریود نمیشی که میری دکتر دارو بده ،؟؟

سلام عزیزم بله من دزر به دیر میشم مثله ۵ ماه یک بار ولی امروز صبح با ۱۱رو زتاخیر خودش اومد تو هنگم دکترم گفت به خاطره پیاده رویی و کاهش وزنته شکر خدا بعد از سالها خودم پریود شدم

سلام عزیزم بله من دزر به دیر میشم مثله ۵ ماه یک بار ولی امروز صبح با ۱۱رو زتاخیر خودش اومد تو هنگم د ...

سلام عزیزم خداروشکر خیلی خوبه چقد ب موقع تشریف اوردن 

دکتر چی گفت بهت سیکلت بلنده دوباره؟

سلام دوستان برای چه کسانیiui نتیجه میده

برای کسایی که مشکل اسپرم‌ دارند اما تخمک‌ شرایطش خوبه iui مناسبه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم خداروشکر خیلی خوبه چقد ب موقع تشریف اوردن  دکتر چی گفت بهت سیکلت بلنده دوباره؟

سلام هانیل جونم بله مثله قبل سیکل بلنو ولی راستشو بگم امید صفراگر این بار نشه دیگه پرونده ی انصاری پورو میبندم

خدا رو شکر که همه چی خوب بود. ان شااله که این هفته های باقی مونده هم به سلامتی براتون سپری میشه. &nb ...

باران جون اینقدر با کم‌تکون‌ خوردن دخترت خودتو‌ درگیر نکن ،بچه ها با هم فرق میکنن معلومه دخترت بعد به دنیا اومدنم دختر آرومی میشه و اینم که خیلی خوبه معمولا بچه‌هایی که بعد به دنیا اومدن شلوغ میشن خیلی زیاد تکون‌ میخورن من اطرافیانم اینجوری دیدم اکثرا پسر بچه‌ها زیاد تکون‌ میخورن 

سلام هانیل جونم بله مثله قبل سیکل بلنو ولی راستشو بگم امید صفراگر این بار نشه دیگه پرونده ی انصاری پ ...

منم بکل ناامیدم قبل عید خیلی خوب بودمو امیدوار ولی الان ته دلم هوری میریزه میگم اگه نشه خدایا چیکار کنم 

من پیش ایمونولوژ ابن سینا رفتم فقط گعت هپارین نیاز داری برای انتقال مبخوام پیش زرنانی هم برم میگم شاید نظرش یا چیز دیگه باشه 

امروز ال دی داد بهت مکمل چی داد ؟

من رفتم پیش دکتر زرنانی بیمارستان محب کوثر

مرسی عزیزم 

شما پیش ایمونولوژ دیگه هم رفته بودی اخه من رفتم فقط تجویزش برام هپارین بود 

میگم شاید این نظرش فرق داشته باشه 

فک کنم سرم داشتی درسته ؟

اگه اره برای کدوم مشکلت سرم داد؟

باران جون اینقدر با کم‌تکون‌ خوردن دخترت خودتو‌ درگیر نکن ،بچه ها با هم فرق میکنن معلومه دخترت بعد ب ...

دختر منکه برعکس بود تو شکمم اصلا تکون نمیخورد مثل باران جون همش نو سونو بودم وقتی بدنیا اومد نگم برات😂😂😂تا چهار ماه شب تا صبح فقط تو بغلم راهش میبردم بعد اونم به شدت شیطون و بد خواب 🤣🤣

سلام عزیزم بله من دزر به دیر میشم مثله ۵ ماه یک بار ولی امروز صبح با ۱۱رو زتاخیر خودش اومد تو هنگم د ...

اره گلم برا ما هایی که پلی کیستیکیم پیاده روی و وزن کم کردن خیلی خوبه ولی من خودمو میکشم به سختی لاغر میشم منم هر موقع پریود بشم میرم برا سونو تا کارای انتقال بکنم خیلی میترسم این پلی کیستیک جوابشو منفی کنه 😭😭

چی بگم از حماقتی ک کردم؟😭 ببین شوهرم التملسم میکرد میگفت بیا بریم ivf..تو دووم نمیاری نمیتونی کنار ...

عزیزم اگه تهران هستی الان مراکزی که درصد موفقیتشون بیشتره رویان و‌ مام هست 

اینکه کی بتونی شروع کنی باید با دکتر مشورت کنی که بهت بگه بدنت کی آمادگی داره برای شروع کردن

اگه عجله داری میگی ۶ ماه بعد زایمان میخوای شروع کنی همون بهتر ۶ ماه بعدش بری و اگه دکترت هم موافقت کرد تشکیل پرونده بدی تشکیل پرونده دادن و آزمایش دادن خودش دو ماه بیشتر طول می‌کشه بعدم انشالله شروع کنی و نتیجه دلخواه رو‌ بگیری