2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
عزیزم سلام چه خوب باز سر زدی به نظرم اصلا فاصله زیاد خوب نیست چون زمانو از دست بدی دیگه قابل برگشت ن ...

سلام پروانه جونم حالت خوبه؟ بسلامتی کی میخای دوباره شروع کنی؟ الان تو چه مرحله ای هستی؟ 

من خودم زیاد راضی نیستم که به این زودی برم برا بچه دوم ولی شوهرم همش میگه از زمانی که رفتیم مرکز تا اولی بگیره تقریبا دوسال شد اگه برا دومی هم همینقدر طول بکشه تا اونموقع پسرمون شده ۳ سالش اگه دیرتر بریم زمانو از دست میدیم 

اون زمانا من انقدر از دکتر رفتنو ودوندگی کردن خسته شده بودم که میگفتم اگه خدا بچه دومو طبیعی داد که داد اگه نه من دیگه برا بچه دوم دکتر نمیرم یه دونه دارم کافیه ولی شوهرم ول نمیکنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم سلام چه خوب باز سر زدی به نظرم اصلا فاصله زیاد خوب نیست چون زمانو از دست بدی دیگه قابل برگشت ن ...

واینکه اون جنینایی که دارم دیگه کیفیت خوبی ندارن و۳ روزه هستن تو بارداریم به شوهرم میگفتم اگه یه زمانی برا بچه دوم برم از اول میرم پانکچر میکنم که جنینای خوبی تشکیل بشه که شانس گرفتنو ببره بالا ولی حالا شوهرم میگه نه بیا بریم اینارو انتقال بده اگه نگرفت دوباره از اول شروع میکنیم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبی ۶ و نیم ماهشه چه اتفاقی پیاممو دیدی؟ همه صفحاتو میخونی؟ چخبرا وزن کم کردی؟ شیر خ ...

سلام عزیزم بخوبیت جون دلم خدا حفظش کنه قسمت همه چشم انتظارا 

اتفاقی دیدم پیامتو وقت نمیکنم همه صفحاتو بخونم دوست دارم بیشتر بیام سر بزنم واقعا دلم تنگ میشه برا این تاپیک ودوستام روزای خیلی خوبی اینجا برام گذشته حس خیلی خوبی به این تاپیک دارم

خبر سلامتی عزیزم هم شیر خودمو میخوره هم شیر خشک وزنمم روز به روز داره میره بالاتر برا زایمان میرفتم خیلی لاغرتر بودم تا الان 

اگه برا نی نی دوم بخام برم مرکز اولش حتما باید چندکیلویی کم کنم بعد برم 

سلااااام عزیزم خوبی؟ چقد دلم براتون تنگ شده بود. چ کار خوبی کردی اومدی😍😍❤️❤️ نی نی مون چطوره؟ نه ...

عزیزدلمی فدات شم به خوبیت 

انشاءالله که همه چی به خیر وخوبی میگذره ونتیجه ی این انتقالت میشه نی نی های ناز وسالم وصالح عزیزدلم 

نی نی هم خوبه شکر عزیزم 

این تاپیک هیچوقت برامن فراموش نمیشه حس خیلی خوبی بهش دارم وواقعا روزای خیلی خوبی رو درکنار شما دوستام داشتم دلم میخواد بیشتر بیام سربزنم ولی وقت نمیکنم 

شیر خشک میدی؟ من شیر خودمو میدم من بعد دوسالگی اقدام کنم به امید خدا الان کاربر زی زی شیربه شی ...

شوهر منم میگه بیا از چندماه دیگه بریم که اگه آزمایشی کاری  بود انجام بدیم بعدِ دوسالگی بالافاصله انتقال بدیم جنینارو که تا بگیره وبارداری ات بگذره بچه امون نزدیک ۴ سالش شده 

شیر خشک میدی؟ من شیر خودمو میدم من بعد دوسالگی اقدام کنم به امید خدا الان کاربر زی زی شیربه شی ...

انشاءالله به سلامتی عزیزم انشاءالله که نی نی دوم طبیعی خدا برات معجزه میکنه میاد اصلا احتیاجی به دکتر ومرکز رفتن نداشته باشی 

هرچند که من اصلا به این جنینایی که دارم خوشبین نیست واحتمال نمیدمم که بگیرن احتمال زیاد باید از اول شروع کنم پانکچر و‌...

خود دکترم تو اتاقش سونو کرد، برگه نمیده دکترهای سونوگرافی بیرون برگه میدن. 

چرا سونو شکمی گرفته باید واژینال بدی سعی کن هفته ی ۸ یا ۹ بری برای سونو شکمی که قلبشم تشکیل شده باشه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام پروانه جونم حالت خوبه؟ بسلامتی کی میخای دوباره شروع کنی؟ الان تو چه مرحله ای هستی؟  من خو ...

ماشالا جان شما انتقال چندم مثبت شدین

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
شوهر منم میگه بیا از چندماه دیگه بریم که اگه آزمایشی کاری  بود انجام بدیم بعدِ دوسالگی بالافاصل ...

شما رویان بودی عزیزم؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

سلام دوستای عزیزم من امروز روز دهم پریودیم بود تو هر تخمدانم یه فولیکول ۱۳ داشتم و ضخامت رحمم ۸ بود با توجه به سونو دکتر سیکل نچرال رو برای انتقال انتخاب کرد دوم پریودم باید برم تا سیکلو شروع کنه تا حالا این مدلی انتقال نداشتم دوستانی که سیکلشون نچرال بوده یه توضیحی میدن که چجوریه ؟

من استرس گرفتم سیکل نچرال چقد میتونه موفقیت امیز باسه 😥

سلام دوستای عزیزم من امروز روز دهم پریودیم بود تو هر تخمدانم یه فولیکول ۱۳ داشتم و ضخامت رحمم ۸ بود ...

من دوبار سیکل نچرال داشتم توی سیکل نچرال روز دوم پریودی رفتم سونو شدم قرص لتروزول شروع کرد تا پنج روز بعد روز یازده سیکل رفتم سونو فولیکول بالغ داشتم امپول hcg زدم فولیکول ازاد شد و امپول پروژسترون شروع شد و بعد هم انتقال