2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم ایشالله قسمت همه منتظرا بشه بعد ده سال خدا بهم فرشته ی کوچولو رو داده 🌹🌹❤❤❤

گوارای وجودت این لحظات هر چند میدونم چند ماه اول خیلی سخته ولی با ی لبخند کوچولوت تمام خستگی هات از بین میره 

ان شالله قسمت همه منتظرا  

گوارای وجودت این لحظات هر چند میدونم چند ماه اول خیلی سخته ولی با ی لبخند کوچولوت تمام خستگی هات از ...

میارزه به بی خوابی هاش هر لحظه شاکر خدا هستم که نمردم و این روزها رو دیدم و مادر شدم همه اش دعا میکنم خدا به همه ی اونهایی که دوست دارن مادر بشن فرصت مادر شدن بده❤

برگه سونوت رو بخون ببین ننوشته فتال پل یا کیسه زرده مشاهده شد؟؟ الانم استرس به خودت راه نده به نظرم ...

خود دکترم تو اتاقش سونو کرد، برگه نمیده

دکترهای سونوگرافی بیرون برگه میدن. 

کوچیک باشه احتمال اینکه بهتر بشه هست یا فایده نداره ؟

اتفاقا یه خانمی بود اون هم گفتن ساکش رشدش کمه احتمال داره حاملگی پوچ باشه دو هفته بعد رفته بود جنین قلب هم داشت استرس نداشته باش سوره یس بخون معجزه میکنه

سلام آلا جونم خوبی؟ بسلامتی انتقال دادی؟ انشاءالله به حق این ماه مبارکی خبر مثبتیتو بهمون بدی

سلااااام عزیزم خوبی؟ چقد دلم براتون تنگ شده بود. چ کار خوبی کردی اومدی😍😍❤️❤️ نی نی مون چطوره؟

نه عزیزم فعلا سیکل انتقالو شروع کرد دکتر، شنبه باید برم سونو ببینه وضعیت چطوره.

از بس ب خاطر ضخامت کنسل شده ی کوچووولو هر از گاهی نگران میشم بعد میگم من ک کاری ازم بیشتر ازین برنمیاد . توکل ب خدا . ممنونم از دعات😘😘🌹

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱