2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم برای بچه دوم از کی اقدام کنیم خوبه؟ برا مرکز رفتن واینا میگم یه پسر ۱۰ ماهه با میکرو دارم ...

عزیزم سلام چه خوب باز سر زدی به نظرم اصلا فاصله زیاد خوب نیست چون زمانو از دست بدی دیگه قابل برگشت نیست اینو کسی که از دیر شروع کردن پشیمونه بهت میگه 

اصلا بیا باز با هم وارد سیکل انتقال بشیم

دوستای گلم برای بچه دوم از کی اقدام کنیم خوبه؟ برا مرکز رفتن واینا میگم یه پسر ۱۰ ماهه با میکرو دارم ...

شیر خشک میدی؟

من شیر خودمو میدم

من بعد دوسالگی اقدام کنم به امید خدا

الان کاربر زی زی شیربه شیر شدن پسراش

چقد راحت شد

تک فرزندی هم اصلا خوب نیس.

😉

بهار  یه سوال چیشد کار به ای وی اف کشیده شد؟

من همسرم آزو اسپرم بود ما بلافاصله که اومدیم اینجا تصمیم به بارداری گرفتم چون گفتم اولشه وقت کافی دارم چون ۲سال اول فقط مدرسه زبان می رفتم دیگه کیت تخمک گذاری خریدم و سه ماه دقیقا تو روزای تخمک گذاری نزدیکی داشتیم و باردار نشدم دیگه مطمعن شدم ی مشکلی هست رفتیم دکتر خانوادگیمون برا اینکه ازمایشات کامل رو بگیره نگفتم سه ماهه تو اقدامیم گفتم ی ساله تو اقدامیم نشده چون طبق قانون اینجا بعد ی سال اقدام ناموفق چکاپ رو شروع میکنن دیگه ی ازمایش اسپرم از همسرم و ی پاپ اسمیر و ازمایشات هورمونی از من گرفت و کار به اقدامات پیشرفته نکشید سریع فهمیدن همسرم ازواسپرمه و فرستادمون مرکز ناباروری اونجا هم بهمون پیشنهاد ای وی اف دادن و خداروشکر چهار ماه بعد از رفتن به مرکز ناباروری باردار شدم😊

فقط گفت رشد ساک ضعیفه چیز دیگه ای در مورد کیسه زرده و جنین نگفت.  سونو شکمی کرد.

برگه سونوت رو بخون ببین ننوشته فتال پل یا کیسه زرده مشاهده شد؟؟ الانم استرس به خودت راه نده به نظرم چون سونو شکمی بوده تو این سن بارداری خیلی بهش اعتمادی نی