2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم، خوبی؟  نی نی مون خوبه؟  امروز رفتم ازمایش قند و انجام دادم، چقد پودرش بدمزه ...

خداروشکر نی نی هم خوبه.در حال شمردن  روزای دوماه آخرم.

عزیزم انشاا..که جوابش نرمال باشه

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم برای بچه دوم از کی اقدام کنیم خوبه؟ برا مرکز رفتن واینا میگم یه پسر ۱۰ ماهه با میکرو دارم شوهرم مدام میگه زود بریم برا دومی که تا بگیره دیگه خیلی وقت از دست نداده باشیم مثل اولی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم‌بسلامتی بالاخره رفتی پیش دکتر مهرنوش امیری بیمارستان نیکان؟

سلام نه عزیزم زنگ زدم خیلی وقتش پر بود وقت دیر داد گفت معطلی زیاد داره از اون طرفم ایشونم با بیمه کار نمیکرد  منم پشیمون شدم توکل به خدا با دکتر خودم ادامه دادم

خوب بود دکترت؟راضی بودی؟ میشه بگی کی بوددکترت

ببین دکتر بدی نبود من چون خیلی استرسی بودم دلم میخواست بیشتر توجه کنه ولی هب بنظرم یکم حواس پرت بود ولی واقعااا عملم بخیه هام و ... عالی بود اصلا انگار نه انگار من عمل کردم انقدر که خوب و راحت بودم.دکتر سودابه متین ولی بیمارستان آرمان سز میکنه که واقعا به درد نمیخوره

چقد هزینش شدکلا؟؟اگه خوبه منم برم پیشش؟ بیمه تکمیلی دارم قبول میکنه؟

نزدیک بیست و یک تومن البته من اتاق خصوصی گرفتم بچه ام شکر خدا ان آی سی یو هم نرفت که هزینه اون هم بیاد رو پرداختیا، بیمه اصلا طرف قرارداد نیستن و قبول نمیکنن حالا نمیدونم خود بیمه تکمیلی آیا هزینه رو میده یا نه ... دکار بدی نیست نمیگم عالیه ولی بد نیست ولی دستش تو عمل فوق العاده سبک و خوب بود برای من

دوستان 

امروز رفتم دکتر

سونو شکمی کرد گفت ساک بارداری میبینم ولی رشدش ضعیفه

امروز روز ۲۲ انتقالم بود

ازمایشم روز ۱۳ عدد ۴۴۵ بود و روز ۱۵ عددش ۶۸۱ بود 

دکتر گفت فردا دوباره آزمایش بتاتیتر بدم. 

باید عددش بالای ۴۰۰۰ شده باشه. 

از وقتی از مطب اومدم دارم گریه می کنم 😭. 

لطفا اگر اطلاعاتی دارین یا تجربه مشابه ، بگین امیدی هست ؟