2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
موافقم ،،،من سری های قبل حتی تا پنج شش ماه اووابوست خوردم رفتم پانکچر اصلا تغییری ایجاد نشد این سری ...

من پانکچر قبلی ۷ ماه هم اوابوست هم هر مکملی که بگی خوردم ، چون هی میخواستم ‌پانکچر کنم ‌و به تاخیر میافتاد ۷ ماه خوردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد ،به نظر منم خیلی اوابوست تو‌ چشممون بزرگ کردیم و همه داروخونه ها هم ‌اینو میدونن ،از یه طرفم شده مافیایی‌،حالا الان باز پیدا میشه ،قبلا پیدام ‌نمیشد دنبال گنج میگشتیم پیدا کرذنش راحتر بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

‌و یه نکته دیگه اووابوست های الان با چندین سال پیش کلی فرق داره و قوی نیستن .ولی بقول دوست مون بهتره ...

بله بهتره استفاده بشه چون ما توی ای وی اف اینقدر کارای جور وا جور میکنیم که‌ خوردن یه مکمل دیگه کاری نیست ،من خودم با این ‌که میدیدم ‌تاثیری هم‌ نداره بازم این پانکچر آخری مصرف کردم ،اما خیلیا رو ‌هم‌ دیدم فقط با ۶۰ تا اوابوست همون ‌ماه باردار شدن ، ای وی اف انجام ‌دادن بعدش هم‌ یه عذاب وجدان ‌داره که مجبوریم ‌همه‌ کار بکنیم بلکه حداقل اون ‌عذاب وجدان رو ‌نداشته باشیم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
شما سقط مکرر هستین نگفتن ای وی ای جی یا اینترالپید تزریق کنی؟

سحر جان تیکر بارداریت مبارک 🥰🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مبارکه عزیزم برا همه برا منم دعا کن...چیا خوردی بعدازانتقال؟ علائم هم داشتی یانه؟

ممنون گلم دعاگوی همه هستم خدا هیچکسو بی نتیجه نمیزاره

شب و صبح انتقال کله پاچه

بعد انتقال سوپ پای مرغ  با لوبیا سبز و رب خیلی کم فقط سیب زمبنی رنده کن داخلش تا الان ک روز ۱۴ هستم میخورم  غذاهای بدون ادویه  اب انارطبیعی که ترشم نباشه زیاد   اناناس   شیرسویا   اجیل روزی ۵ تا ۷ عدد  اب سیب میوه خشک  روزا اولم اصلا استرس نداشتم فقط این روزای اخر بیقرار شدم اسنرس نداشتن خیلی مهمه

مرکز بهم گفتن که هفته اول شیر نخورین

کاهو و ریحان و روغن زیتون عالیه برا یبوست

پرتقال ترشم بتا رو پایین میاره با ترشی مصرف نکنین

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!