2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست

سلام خانمها 

من خییییلی وقت میشه نیامدم اینجا 

از دوستان هم خبر تدارم ان شاءالله همه نتیجه مثبت دلخواهتون گرفته باشید، شادی خانم و بهار، فردایی روشن، نازدخت و ....

یک مطلبی خواستم بگم برای کسانی که تازه باردار شدند 

من هفته پیش آزمایش دادم کم کاری تیرویید دارم در صورتی که نداشتم و تیروییدم نرمال بوده، همچنین ویتان د۳ نرمال بود که کم شده بود. 

البته اگر زودتر ابتدای بارداری یا ماه دوم این آزمایش مینویشتند زودتر متوجه میشدند، حالت تهوع های شدید و گلاب بروتون استفراغ و دیشب تب و لرز که دکتر امروز گفت آنفلوانزا گرفتی .

و چون کم کاری تیرویید دارم باید علاوه بر سونو، اکو قلب جنین هم انجام بدم که تاریخ فروردین دادند. 

حتما آزمایش خون و ادرار مجددا بعد از بارداری بدید.

ان شاءالله جنین منم سالم باشه، از شدت درد خیلی گریه کردم صبح و دیروز

همسرمم کاری که پیدا کرده بود، متاسفانه درامدی نداشت و ... 

دم عید هست، مجددا بیکار. خرید و عیدی به مادرها و بچه ها و ... از طرفی خودم این چند وقت از غصه و ناراحتی هیچی از بارداریم نفهمیدم فقط غصه خوردم ناراحتم 

اما بازم خداروشکر،  

ان شاءالله همه ما نی نی های سالم و صالح روزیمان باشند . آمین 

مبارکه عزیزم برا همه برا منم دعا کن...چیا خوردی بعدازانتقال؟ علائم هم داشتی یانه؟

علائم از روز دوم که حس کردم یه سمت رحمم سوراخ شد استخون هردودستم و انگشتام بشدت درد میکرد از ارنج ب پایین 

دردا پریود داشتم فقط

الانم تکرر ادرار دارم و ضعف شدید

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سحر جان شما بیمارستان بهمن میکرو کردی؟ کارشون چطوره ؟ کار ازمایشگاه و جنین شناسش خوبه ؟؟

بله من بیمارستان بهمن بودم جنین برای سال پیش بود با دکتر رزاقی پانکچر شدم راستش پارسال که من میرفتم بنظرم خیلی بهتر بود نظمش عالی بود امسال انقد شلوغ و بهم ریخته بود 

الان جنین شناسش خانم مشعوفی بود جنین منو پارسال دکتر حسینی جنین شناس بود

سلام خانمها  من خییییلی وقت میشه نیامدم اینجا  از دوستان هم خبر تدارم ان شاءالله همه نتی ...

چقد منتظر خبر ازت بودم رفتی دیگه نیومدی 

انشالله کار همسرت هم درست میشه نگران نباش اون وروجک روزی خودشو میاره انشالله 

الان چند هفته ای؟

سلام خانمها  من خییییلی وقت میشه نیامدم اینجا  از دوستان هم خبر تدارم ان شاءالله همه نتی ...

سلام پانیذجان

دکترا اولش آزمایش کامل میدن چرا به شما نداده بودن؟

ان شاالله سلامتی کامل به دست بیاری و همسرتونم شغل مناسبشون رو پیدا کنند

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بله من بیمارستان بهمن بودم جنین برای سال پیش بود با دکتر رزاقی پانکچر شدم راستش پارسال که من میرفتم ...

شما مشکلتون چی بود که میکرو کردین ؟

چند تا تخمک داشتین ؟

چرا بعد یه سال انتقال دادی؟

چقد منتظر خبر ازت بودم رفتی دیگه نیومدی  انشالله کار همسرت هم درست میشه نگران نباش اون وروجک ر ...

همسرم متوجه شده بودند اینجا میام و بعد چون راجع به خانوادش نوشته بودم و ... مجبورا برای مدتی کلا این تاپیک نیومدم. اما بعضی روزها میتونستم بخونم 

ان شاءالله زودتر کار خوب و با درآمد پیدا کنه، خسته شدم از فکر کردن، 

الان هفته ۱۶ هستم 

چند شب خواب میدیدم براش اتفاقی افتاده یا ... صبح صدقه میدادم یا میگفتم از استرس 

الان فقط دعا میکنم سالم بدنیا بیاد. 

از نظر روحی اصلا حالم خوب نیست ولی سعی میکنم خودمو شاد کنم یا مشغول.

ولی واقعیت اینهخیییییییییلی خسته شدم، به خدا گفتم بعد از مدتها بچه دار شدیم ، من کم سختی کشیدم ناشکری نمیکنم، اما موقع بارداری من شوهرم بیکار بشه، که لذتی نبرم، یا ...

من یک سری مشکلات دارم که حس میکنم کم اوردم ، دیشب جدای دردم، بخاطر شرایطم و درک نشدن و تنها بودنم خییییلی گریه کردم. 

سلام پانیذجان دکترا اولش آزمایش کامل میدن چرا به شما نداده بودن؟ ان شاالله سلامتی کامل به دست بیار ...

سلام بهار جان 

ابتدای شروع فرآیند آزمایش کامل دادم تیروییدم نرمال بود 

دکتر گفت هم شرایط خانم باردار و هم اینکه ای وی اف کردید تاثیر داشته.

اشتباه من این بود دو تا دوتر بعد از مرکزم عوض کردم 

دکتر اولی ازمایش کامل نوشت من نرفتم 

دومی ننوشته بود اشتباه کرده بود. 

ان شاءالله سلامت جسمی و روحی داشته باشم و همچنین جنینم سالم باشه. 

بچه ها تو ۳ ماه اول اندازه شکم چقدر تغییر میکنه؟ من ۲قلو دارم ولی تغییر خاصی نکردم. همش دلم شور میز ...

عزیزم فک نکنم از الان بزرگ بشه من فقط شلوارام جای کمرش اذیتم می‌کنه وقتی می‌پوشم زیر دلم درد میگیره 

راستی شما آمپول و سیاف پروژسترون هنوز استفاده میکنین ؟دکتر نگفته از کی قطع کنین؟