2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

خانما من هر ۸ساعت دوتا شیاف پروژسترون استفاده میکنم رو جلدش زده ۴۰۰ میلی گرم

بعد مامانم چندبسته واسم گرفته الان نگا کردم زده ۲۰۰ میلی گرم فرقی دارن باهم؟ ببرم عوض کنم؟

ممنون میشم جواب بدین

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انوکسا که نباید سفت بشه فقط گاهی یه کوچولو سیاه میشه جاش  باید خیلی یواش تزریق کنی و وقت ...

ممنون از راهنماییت عزیزدلم.والا خودمم تعجب کردم.سری های قبل که میزدم سفت نمیشد.کبود میشد.

الان سفت شده.خدا کنه اشتباه نزده باشم.خیلی دقت میکنم و آروم میزنم نمیدونم چرا اینجوری شد.هر روز هم باید بزنم.دیگه جا ندارم 

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
خانما من هر ۸ساعت دوتا شیاف پروژسترون استفاده میکنم رو جلدش زده ۴۰۰ میلی گرم بعد مامانم چندبسته واس ...

فرق دارن عزیزم.دوزش کمتره اونی که الان خریدی.نمیدونم بشه دو تا باهم بذاری یا نه

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
سلام عزیزم اصلا نگران نباش یه مدت دیگه صبر کن تشکیل میشه. من کلا قضیه م فرق میکنه سقط مکرر هستم من د ...

امیدت رو از دست نده و استرس رو از خودت دور کن. ان شااله که دلت با بچه (های) سالم شاد میشه.  من هم سقط مکرر بودم، با مشکلاتی که داشتیم و بخصوص اینکه سنم هم بالاست گفتند طبیعی که اصلا نمیشه و شانسمون برای میکرو هم خیلی کمه. اما مصلحت خدا بالاتر از هر نظر بنده هاش هست. ان شااله که به شما هم معجزه اش رو نشون میده.

چشم عزیزم دیگه ازهمون دیروز تصمیمم روگرفتم که لاغرکنم توکل به خدا،دعام کنید

ان شاالله بزودی حاجت روا شی عزیزم اگه دوست داری لینک تاپیک لاغری تو امضام هست بیا اونجا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
امیدت رو از دست نده و استرس رو از خودت دور کن. ان شااله که دلت با بچه (های) سالم شاد میشه.  من ...

ممنون عزیزم کاش منم به طبیعی امید داشتم ولی هر دو لوله هام رو برداشتن فقط با میکرو دیگه حالم از دکتر و دوا دارو بهم میخوره😭

سلام عزیزم اصلا نگران نباش یه مدت دیگه صبر کن تشکیل میشه. من کلا قضیه م فرق میکنه سقط مکرر هستم من د ...

۹روز قبل از من بودین شما. من امروز که بگذره ۷هفته را تموم میکنم. فکر میکنم دیگه فردا سونو واژینال قابل اعتماده برای من.این شل شدن سینه هام متاسفانه علامت خوبی نیست. سر بچه اولم که اون هم آب وی اف بود اینجوری نشد اصلا که شل بشه

عزیزم فکر کنم اون ‌معجزه به خاطر اوابوست ‌نبوده به خاطر این بوده که خدا خواسته معجزه‌ کنه ، چون من ق ...

موافقم ،،،من سری های قبل حتی تا پنج شش ماه اووابوست خوردم رفتم پانکچر اصلا تغییری ایجاد نشد این سری گفتم پس نمیخواد نخوردم جنینم بهتر شد ۷تا شد که سه تا آ ولی دکتر گفت بخاطر عمل رحم تعدادش رو بیشتر کن چون هربار نمیتونی هی عمل کنی هی پانکچر کنی و انتقال بدی منظورم تازه سیکل بدون اووابوست برام بهتر از با اووابوست بود.من بنظرم آمپولا تاثیر دارن تا اون قرص های قبلش.دکترهای مام هم میگن مکمل اثری نداره اگه هم بنویسیم برای جنبه روانیش که مثلا مریض اگه منفی شد نگه عیب از دکترم بود مکمل قبلش نداد چون میگه مریض سواد دکتر رو نداره میبینه یکی جواب گرفته میگه چون مکمل خورده ولی واقعیت گفت این نیست🤷🏻‍♀️

پوچی به ذخیره هم ربط نداره پروانه جون ، کسایی هستن که با ذخیره زیر یک تعداد کم ‌تخمک هم داشته باشن ‌ ...

در مورد پوچی هم تجربه خودمو بگم من سری های قبل تخمک بالا بود مثلا یک سری ۲۰ تا تخمک داشتم ۴تا جنین بی کیفیت شد بقیه تخمک هام هم تو آزمایشگاه گفتن پوچ بوده البته داروم سینال بود. ایندفعه دارو خارجی بود از همون سونو اول هر چندتا فولیکول که داشتم روز پانکچر همون تعداد تخمک شدن ۱۳تا تخمک ولی همه جنین نشدن چون در کنارش هم شوهرم ضعیفه هم خودم ولی بازم شکر ۷تاش شد 

مهم نتیجه ست .۲۰تا جنینم بشه نگیره چه فایده🥺

‌و یه نکته دیگه اووابوست های الان با چندین سال پیش کلی فرق داره و قوی نیستن .ولی بقول دوست مون بهتره هر کاری بر میاد انجام بدیم که حداقل ذهن مون درگیر نباشه و خودمون رو سرزنش نکنیم که شاید با این بهتر می‌شد شاید با اون بهتر می‌شد به هرحال واکنش بدن ها و تجربیات همه مون متفاوته 👍🏻