2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
الینا جون، سرطان سینه فقط اسمش بزرگه و گرنه خودش خدا رو شکر قابل کنترله. مهم اینه که شما چقدر قوی با ...

ان شاالله

خدا بزرگه

ممنون از وقتی که برام گذاشتی🌹🌹🌹

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

نه قربووونت برم چه حرفیه❤️😘. ادم از بی درک بودن بعضیاس که اعصابش خورد میشه. از ته دلم دعا می کنم به ...

ممنون عزیزم

به هم چنین🌹🌹🌹

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از اینکه جویای حالم شدین عزیزم. نه گلم نرفتم دیگه ولی پس فردا نوبت گرفتم برم سونو البته یک درص ...

سلام عزیزم. دکتر به من هم گفته فتال پل نیست. البته گفت سایز کیسه ۱۲ هست و هنوز جا داره اما خوب بعید میدونم. شما چند هفته هستی؟ سونو واژینال؟ منم وصع گوارشیم کامل به هم ریخته. البته سینه ام حتی قبل انتقال دردناک بود الان خیلی کم شده.سه شنبه میرم سونو واژینال. ۷هفته تموم میشم اون روز

شما کسایی رو دیدین که با ذخیره زیر ۱ یا ۰/۵ با میکرو باردار شده باشن ؟؟

بله خیلیا رو‌ دیدم‌، تو این تاپیک ‌هم زیاد بودن کسایی که با ذخیره زیر یک باردار شدن البته اونایی که طبیعی باردار میشن همشون‌ نه ولی اکثرا همسرشون اسپرمشون ‌سالم بوده 

با میکرو ‌هم ۰/۷ ،۰/۹ زیاد بوده که باردار شدن ‌و همسرشون‌ هم‌ مشکل داشته که البته ۰/۷ و ۰/۵ خیلی فرق ندارن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
شرمنده عزیزم دلم واقعا در این مورد اطلاعی ندارم به حرف دکترت گوش کن سعی کن لاغر کنی انشالله هر چه زو ...

چشم عزیزم دیگه ازهمون دیروز تصمیمم روگرفتم که لاغرکنم توکل به خدا،دعام کنید

سلام عزیزدلم.الهی😢😢 بگردم  راجبش اطلاعی ندارم عزیزم ان شاالله هر چه زودتر مشکلت حل شه و خدا ...

ممنون فداتشم رفیق جونی توهمات بالاس قبلا هم لاغرکردی ولی دیگه از دیروز تصمیمم رو گرفتم.اره هستم فداتشم

موقع شیردادن دعاکن خیلی ناراحت بودم

سلام مهربون جونم خوبی؟ ینی چی بزرگ شدن رحم؟ کوچک شدن رو شنیده بودم ولی اینو نه. چیزی نگفت دکتر برا د ...

سلامم خوشگل خانم خودت خوبی؟سلامتی؟اقدام کردی برای شروع دوباره؟نمیدونم چیززیادی نگفت ولی میدونم باید درمان بشه وعاقبت خوشی نداره

دیگه ازبیرون تصمیمم روگرفت لاغرکنم دعاکن برام

حالااینقدرشدت خونریزیم زیاده کارعیدهم نکردم

سلامم خوشگل خانم خودت خوبی؟سلامتی؟اقدام کردی برای شروع دوباره؟نمیدونم چیززیادی نگفت ولی میدونم باید ...

سلام قربووونت برم . افرین مطمئنم همت کنی کلی هم حال روحیت خوب میشه😍 هم اون مساله. عاقبت فقط دست خداست. مهم اینه ما تلاشمونو بکنیم. هیییچ تلاشی رو خدا بی جواب نمیذاره

منم قرار بود بهمن و اسفند برم سیکل انتقال. ولی شدیدا دندون درد گرفتم دکتر کنسل کرد تا کارام تموم بشه. بلافاصله بعدش بدنم کهیر زد ی هفته ای درگیرش بودم حالم بد بود بعدم دقیقا بدون فاصله آنفولانزا گرفتم ک هنوزم اثراتش هس و خوب نشدم‌. اولش خییییلی ناراحت بودم ک هی کارام عقب میفته الان میبینم چقد خوب شد انتقال ندادم. از ی طرفم این ی ماه حجم زیادی مهمون داشتم. واقعا خداست ک بهترین زمانو برا هممون میدونه. ان شاالله سال ۱۴۰۲ برا هممون سال سلامتی و شادی و  بغل گرفتن نی نی هامون باشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم. دکتر به من هم گفته فتال پل نیست. البته گفت سایز کیسه ۱۲ هست و هنوز جا داره اما خوب بعید ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش یه مدت دیگه صبر کن تشکیل میشه. من کلا قضیه م فرق میکنه سقط مکرر هستم من دیگه حسابش از دستم در رفته فقط سر همه سقطام تهوع شدید داشتم نمیدونم چرا خدا زجرم میده😭والا نمیدونم چند هفته م دقیق ۶ بهمن انتقال دادم من دکتر گفت داروهاتو قطع کن ولی خودم گفتم یکم صبر کنم که بعد تو دلم نباشه