2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
عزیزم فکر کنم اون ‌معجزه به خاطر اوابوست ‌نبوده به خاطر این بوده که خدا خواسته معجزه‌ کنه ، چون من ق ...

من که به هرکس اوووبوست ر گفتم و مصرف کرد معجزش ر دید.همه طبیعی حتی باردارشدن.یکی از دوستان بعد هفت سال ناباروری بامصرف اوووبوست طبیعی باردارشد.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام خانم گلا خوبید؟ امیدوارم همگی خوب باشید سالم و سرحال و به زودی همگی مامان بشید و در ارامش و ...

الینا جان، ان شااله که به زودی سلامتیت کامل برگرده. هر چی زودتر درمان رو شروع کنی برات بهتره. فعلا به پروسه بچه دار شدن فکر نکن.

اگر راهی داره که با دکتری عمل کنی که بافت سینه رو در صورت امکان برندارند برای روحیه خودت هم بهتره. در درجه اول به پولش فکر نکن به این فکر کن که کدوم دکتر توی جراحی سینه بهتره. ان شااله خدا خودش بهترین دکتر رو سر راهت قرار میده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم زیرورو شد😭چقد عوضین بعضی دکترا😡 حق داری بخدا. اعصابم خورد شد😬🥶 ان شاالله با کمترین هزینه و ...

ببخشید اگر ناراحت شدی

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

عزیزم انشاالله که زود خوب بشی ولی به نظرم وقت رو هدر نده و دکتری که زودتر عمل میکنه پیدا کن  ب ...

ممنونم از شما

لطفا بهم بگید من الان تا سیکلم که حدود ۲۰ روز دیگست و میخوام ivf کنم اگه اوابوست و فرتیل اید بگیرم ر ...

فرتیل اید و من استفاده نکردم ولی فکرکنم بچه ها روزی دوتارو خوردن.غذا هم اصلاح سبک داشته باش فست فود اینارو نخور دیگه پیاده روی داشته باش آب فراوان بخور خوابت تنظیم کن مثلا بهترین زمانش ۱۰شب صبح زودم پاشو از خواب.

استرس نداشته باش انشاءالله که صاحب تخمک وجنین های توپی میشی مامان خانوم❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
الینا جان، ان شااله که به زودی سلامتیت کامل برگرده. هر چی زودتر درمان رو شروع کنی برات بهتره. فعلا ب ...

همچنان دارم میگردم

ان شاالله از دعای شما نجات پیدا کنم🌹🌹🌹

همچنان دارم میگردم ان شاالله از دعای شما نجات پیدا کنم🌹🌹🌹

عزیزم چرا انقدر ناامید

چرا انقدر انرژی منفی تو امضاته

حتما خوب میشی مگه میشه خوب نشی اصلا

خیییلیها مثل شما بودن و الان صحیح و سالمن

با روحیه برو جلو انشالله خیلی زود سلامتتو بدست میاری

پوچی به ذخیره هم ربط نداره پروانه جون ، کسایی هستن که با ذخیره زیر یک تعداد کم ‌تخمک هم داشته باشن ‌ ...

شما کسایی رو دیدین که با ذخیره زیر ۱ یا ۰/۵ با میکرو باردار شده باشن ؟؟

سلام خانم گلا خوبید؟ امیدوارم همگی خوب باشید سالم و سرحال و به زودی همگی مامان بشید و در ارامش و ...

سلام الینا جان .ان شاالله که خیلی زود سلامتیتون رو بدست میارین ..اصلا توی درمانتون تعلل نکنین تا نتیجه خیلی خوبی بگیرین قصد ترسوندنتون رو ندارم ولی توی درمان سرطان زمان خیلی تعیین کننده است و به پول توی سلامتی خودتون فکر نکنین پول بدست میاد در آینده، مهم خودتون هستین .ان شاالله خدا بهتون سلامتی میده و جبران زحمات همسرتون رو هم میکنین .ان شاالله یه دکتر خوب پیدا میکنین و بطور کامل سرطان رو توی بدنتون ریشه کن میکنه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم چرا انقدر ناامید چرا انقدر انرژی منفی تو امضاته حتما خوب میشی مگه میشه خوب نشی اصلا خیییلیه ...

ناامید نیستم گلی

ترسیدم😵‍💫😵‍💫😵‍💫

سلام الینا جان .ان شاالله که خیلی زود سلامتیتون رو بدست میارین ..اصلا توی درمانتون تعلل نکنین تا نتی ...

ان شاالله

ممنون از شما

همچنان دارم میگردم ان شاالله از دعای شما نجات پیدا کنم🌹🌹🌹

الینا جون، سرطان سینه فقط اسمش بزرگه و گرنه خودش خدا رو شکر قابل کنترله. مهم اینه که شما چقدر قوی باشی و روحیه ات رو از دست ندی و محکم و به موقع درمانت رو انجام بدی.

هم مادر همسرم در جوانی سرطان سینه داشت که هر دو تا سینه اش رو به فاصله ۱۰ سال عمل کرد و هم خواهر شوهرم که از من جوانتره چندماه گذشته تشخیص سرطان سینه دادند و عمل شده. خدا رو شکر هر دو تا عزیزم حالشون خوبه و به سلامتی این مرحله رو پشت سر گذاشتند. ان شااله که شما هم به سلامتی از این مرحله عبور میکنی 

ببخشید اگر ناراحت شدی

نه قربووونت برم چه حرفیه❤️😘. ادم از بی درک بودن بعضیاس که اعصابش خورد میشه. از ته دلم دعا می کنم بهترین اتفاقا برات بیفته❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
 من که به هرکس اوووبوست ر گفتم و مصرف کرد معجزش ر دید.همه طبیعی حتی باردارشدن.یکی از دوستان ب ...

پس فقط با من مشکل داره 😊

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش