2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
میشه لطفا خانومابی که میدونن راهنماییم کنن دوبار کورتاژ شدم و شوهرم مشکل اسپرم شدید داره خودم ازمایش ...

مامان خانم

اول حتما خودت و همسرت شروع کنین به تقویتی خوردن.

داروهای تقویتی ر دوستان گفتن،اووووبوست معجزه می‌کنه حتمابخر بخور.فرتیل اید زنان و فرتیل اید مردان هم تهیه کنین استفاده کنین.

برای ایمنی تون هم یا براتون prp انجام میدن اونم دو روز اینا قبل انتقال و اگر جنین فرش انتقال بدین همون روز پانکچر براتونprpهم انجام میدن. اما خیلی کم میشه کهprp انجام بدن چون اکثرا برای مشکل ایمنی قبل انتقال سرم ivigمیدن که الان هم بخاطر کمبود ivig دیگه سرم اینترالیپید تجویز میکنن.

پس اصلا نگران نباش،دکترا بایه سرم اینترالیپید و قرص پردنیزولون مشکل ایمنی ت ر طی بارداری کنترل میکنن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم خوبین؟ عیدتون مبارک روز جوان رو بهتون تبریک میگم

نمیدونم چه حکمتی هست هربار که میرم دکتر دنیاروی سرم خراب میشه وگریون برمیگردم, دیروز پریود شدم باشدت خیلی زیاد که بحدی که هی دم به دقیقه دستشویی ام.امروز سونوکرد گفت رحمت بزرگ شده    چیکارکنم من؟ ازطرفی ژن مستعدهم دارم. فقط گفت لاغرکن

بچه نخواستم ولی دیگه سلامتیمومیخوام دعام کنید وهرکی میدونه راهنمایی برای درمانش

@alae    

@زینبی_بابا    

@پروانه21    

@سارادلارام    

@تورک_آنا    

مامان خانم اول حتما خودت و همسرت شروع کنین به تقویتی خوردن. داروهای تقویتی ر دوستان گفتن،ا ...

عزیزم کی گفته آوابوست معجزه میکنه؟من حدود دوقوطی روزی سه تا خوردم آخر سر تخمکام پوچ بودن و سه تا نابالغ

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزیزم سلام شما ذخیره اتون کم بود  یادمه  یکی از بچه ها ذخیره کمی داشت که دوبار پانکچر شده ...

اگرتعیین جنسیت نداری تخمک کم هم باشه مهم نیست

فقط نبایدپوچ باشه

چندسالته؟

من تخمک داشتم ۳تا

اماپوچ بود گفت برواهدا

خدایابه امیدخودت🌺
سلام دوستای گلم خوبین؟ عیدتون مبارک روز جوان رو بهتون تبریک میگم نمیدونم چه حکمتی هست هربار که میرم ...

شرمنده عزیزم دلم واقعا در این مورد اطلاعی ندارم به حرف دکترت گوش کن سعی کن لاغر کنی انشالله هر چه زودتر سلامتیتو به دست بیاری

سلام دوستای گلم خوبین؟ عیدتون مبارک روز جوان رو بهتون تبریک میگم نمیدونم چه حکمتی هست هربار که میرم ...

سلام عزیزدلم.الهی😢😢 بگردم 

راجبش اطلاعی ندارم عزیزم ان شاالله هر چه زودتر مشکلت حل شه و خدا بهت ی نی نی سالم بده

عزیزم حرف دکترو گوش کن لاغر شدن معجزه میکنه من دفعه آخر قبل انتقال وزن کم کردم مثبت شدم

عزیزم منم می خوام وزن کم کنم می خوای باهم رژیم بگیریم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم کی گفته آوابوست معجزه میکنه؟من حدود دوقوطی روزی سه تا خوردم آخر سر تخمکام پوچ بودن و سه تا ناب ...

من به مدت سه ماه قبل پانکچر،روزی چهار کپسول اوووبوست خوردم و معجزه ش ر دیدم الحمدلله.

ان شاالله خدا معجزه ی شیرینش ر خیلی زود نصیبتون کنه بدون هیچ دوا و دارو و دکتری.الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من به مدت سه ماه قبل پانکچر،روزی چهار کپسول اوووبوست خوردم و معجزه ش ر دیدم الحمدلله. ان شاالله خدا ...

مممون عزیزم ان شا الله برای همه🤲

من دو ماه خوردم کم بوده؟😥روزی ۴ تا رو چجوری در طول روز خوردید میشه دوتا بعدنهار دوتا بعد شام خورد؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
مممون عزیزم ان شا الله برای همه🤲 من دو ماه خوردم کم بوده؟😥روزی ۴ تا رو چجوری در طول روز خوردید ...

عزیزم دو ماه کم نیست برایه تقویت پوچ بودن تخمک ربطی به اوابوست نداره نه تعداد نه پوچی نه نابالغ بودنش تنها اثرش اگه تخمکی باشه رو کیفیتشه پوچی به زخیره مربوطه وشانس نابالغیم بستگی داره به مهارت دکترت که تخمک هارو یکدست بزرگ کنه با دارو

مممون عزیزم ان شا الله برای همه🤲 من دو ماه خوردم کم بوده؟😥روزی ۴ تا رو چجوری در طول روز خوردید ...

خیلی سخت بود واقعاً روزی۴تاخوردن! مخصوصا که دیدی کپسولهای بزرگن،البته من کنارش مولتی اید زنان هم سه ماه خوردم،اینوفولیک هم روزی دو تا حداقل سایه مصرف کردم.کنارش آسپرین و ب۶ و امپول ب۱۲،وچون تیروئیدم هم کم کاربرد لوووتروکسین هم مصرف میکردم .خدا شاهده قرص ها از گلوم پایین نمی‌رفت.اما عزمم ر جزم کرده بودم و همه تلاشم ر با اراده ی تمام انجام دادم.باشگاه رفتم.

می‌دونی چون واقعاً هزینه مالی زیادی باید خرج کنیم تو این مسیر و جمع کردن این پول و وارد شدن به سیکل برام سنگین بود پس همه سختی ها ر به جون خریدم که این با موفقیت آمیز باشه سیکلم،و مثل سه تا انتقال قبلی م منفی نشه.

سه ماه حتی به تغذیه همسرمم رسیدم،مولتی اید مردان و چیزای دیگه به صورت منظم دادم خورد.

یعنی کاری کردیم که بعداً نگیم کاش این کار ر هم انجام می‌دادیم.

حتی حجامت ب ی ض ه....انجام دادیم.

خلاصه صنعتی و سنتی باهم زدیم به بدن😂 

خدا رشکر جواب گرفتیم.

شماهم ان شاالله به فضل و رحمت خدا جواب میگیری.دعا میکنم خدا یه طوری معجزش ر نصیبت کنه چنان غافلگیرتون  کنه که شیرینش کل خانواده‌ها تون ر شیرین کام کنه.الهی آمین

به سلامتی عزیزم چه کارایی کردین که طبیعی باردار شدی ؟ وقتی میکرو کردین چند تا تخمک داشتین ؟

پانکچر اول از ۴ تا فولی، ۳ تا تخمک گرفتند و بعدش گفتند هیچکدوم به اسپرم واکنش نداد. بعد دو روز زنگ زدند گفتند یکی داره واکنش میده و یه روز بعدش زنگ زدند گفتند یکی واکنش داده و زود بیا انتقال بدیم که همون منفی شد. بعد هم گفتند که شانسمون خیلی کمه و به خاطر شرایطم هم اصلا طبیعی امکان نداره و فقط میکرو. چون خیلی افسرده شده بودم کلا ول کردم. تابستون امسال امدم ایران که حرفای دکتر مشابه بود که ممکنه پانکچر بعدی بشه دوتا تخمک با داروهای قوی گرفت ولی تضمینی نیست. من هم برگشتم و تصمیم گرفتیم یه بار دیگه شانسمون رو با میکرو امتحان کنیم. تمام داروهای پانکچرم رو هم خریدیم و روزی که باید پری میشدم بیبی چکم مثبت شد. فقط میتونم بگم خدا رو شکر، با اینکه بارداری سختی تا الان داشتم ولی خدا رو شکر که معجزه اش رو به ما نشون داد.

در حقیقت کار خاصی نکردم، مثل بقیه کیوتن و فمبیون و امگا۳ مصرف میکردم. ولی مهمترین چیز به نظر خودم شیاف های واژینالی بود که استفاده کردم. چون من هم سلولهای nk و هم سلولهای پلاسما رحمم بالا بود، یعنی هم ایمنی بالا و هم عفونت مزمن که انتی بیوتیک روش تاثیری نداشت

سلام به همگی وقت بخیر.امیدوارم همه خوب باشید

دوستان آمپول آنکساپارین رو فقط میشه چپ و راست ناف زد؟

داغون شدم.سفت شده

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘