2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دخترا، من چرا اینقد سوزش سر دل دارم ؟ 😖  تازگی زیاد شده  ۲۰ هفته 🌿

می تونین ۲۰ دقیقه قبل از صبحانه پنتوپرازول بخورین توی بارداری ضرر هم نداره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

شاید باورتون نشه من همش خونه ام تو حیاط ام نمی رم ولی تو خونه غذا می پزم وتیکه تیکه ظرف می شورم.کلا تو خونه می چرخم ولی کار نمی کنم همشم با گوشی ام دارم هفته ها می شمرم به هفته های امن بارداری برسم.

آخرین سونو ۴ بهمن رفتم.حالا هفته اخر اسفند هم یه سونو دارم

برم ببینم نی نی در چه حال هم طول سرویکس هم وضعیت قرار گیری مایع امینیوتیک،بسته بودن دهانه رحم واز همه مهمتر وزن اش.

هنوز برای نی نی هیچی نخریدیم.انشاا..همه چیز خوب پیش بره بعد از تعطیللت عید اونم باید لیست بدم هنسرم بره بگیره خودم نمی تونم.

شرح حال من🙂

شادی صدام کنید
شاید باورتون نشه من همش خونه ام تو حیاط ام نمی رم ولی تو خونه غذا می پزم وتیکه تیکه ظرف می شورم.کلا ...

منم همینطور بودم هیچ جا نمیرفتم تازه داخل نت هم نمیرفتم

کار هم نمیکردم فقط tV و درد دیوار نگاه میکردم تازه من خودم احتیاط میکردم ازبس با خون دل بچه دار شدم

شما استراحت مطلقی؟

اگر مطلقی که چاره ای نیس ولی اگه خودت احتیاط میکنی 

بذار ماهت بالاتر بره برو بیرون بگرد و لذت این دوران ببر من خیلی خودمو محدود کردم خیلی

@ترسو68   کجای من چهار شنبه باید برم سرکلاژ طول سرویکسم امده ۲۷برام دعا کنید دیر شده برای سرک ...

سلام عزیزم نگران نباش تا میتوتی استراحت کن و‌دراز بکش 

من ۲۰ هفته سرکلاژ کردم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
معموما بعد از ناهار شدید میشه، دیروز حتی نتونستم ویتامین دی و کوالی فول بخورم، گفتم دیگه معده جواب ن ...

واسه من هم کل روز بعد غذا خوردن هست ولی قابل تحمله تا عصر. عصرها دیگه خیلی شدید میشه. تا حالا چندتا دارو عوض کردم دیگه آخریش برام خوبه که همون مشابه شربت آلومینیوم خودمونه که دکتر بهم داده ولی من فقط شبها که خیلی داغونم میخورم چون میترسم زیادیش ضرر داشته باشه، توی طول روز یه داروی دیگه مصرف میکنم که آلومینیوم نداره

سلام عزیزم اره دکتر اسرافیلی گفت من اصلا به طول سرویکس نگاه نمیکنم همون ۱۱ هفته و ۲ روز فرستاد غربال ...

سلام چیکا جون خوبی عزیزم جوجه ها چطورن ؟؟ 😍😍 

عزیزم بعد سزارین شما شکم بند زدی ؟ اگه اره چه مارکی و چقد بعد زایمان زدی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
از چند هفته سوزش معده رو داشتین؟  

دقیق یادم نیست، چون اوایل قابل تحمل بود و من از داروخونه یه شربت برای سوزش معده گرفته بودم و استفاده میکردم. بعدش خیلی شدید شد انگار مری و معده ام سوراخ شده و دیگه اون شربت جواب نمیداد. اینجا از دوستان پرسیده بودم که گفتند شربت آلومینیوم استفاده میکنند، دیگه من هم فکر کنم از ۲۰ هفته به دکترم گفتم و بهم نسخه داد

منم همینطور بودم هیچ جا نمیرفتم تازه داخل نت هم نمیرفتم کار هم نمیکردم فقط tV و درد دیوار نگاه میکر ...

نه استراحت مطلق نیستم.طول سرویکس ام تو انومالی ۳۰ بود دو هفته بعد از انومالی هم چک کردم بازم ۳۰ بود.

دکتر گفت سرکلاژ نیاز نیست.فقط امپول هفتکی داد وگفت نشسته غذا درست کن وظرف بشور.گاهی برو تو آفتاب قدم بزن.

دیگه من اومدم خونه سرچ کردم یه چبزایی خودم رعایت می کنم مثلا نمی شینم همش دراز می کشم.حموم ده  روز یه بار می رم روی چهارپایه می شینم در حد ده دقیقه.

بیشتر به پهلو ها دراز می کشم.دیگه خیلی حوصله ام سر بره گاهی سر سری گاز یه دستمال می کشم یا لباسام تا می کنم می ذارم تو کشو اونم انجام می دم که یه کم فعالیت داشته باشم برای خون رسانی به جنین.باورت نمیشه گاهی بغض می کنم از این وضعیت ولی چاره ای نیست به قول شما ماها که اینجاییم با خون ودل بچه دار شدیم.من حاضرم تا روز این وضعیت تحمل کنم فقط صحیح وسلامت به دنیا بیاد.

شادی صدام کنید
پس شرایط من مثل شما خست. ۵ هفته و یک روز فقط ساکو دید. گفت دو هفته دیگه برو سونو شاید چون خیلی کوچیک ...

استرس نداشته باش عزیزم 

من چون اول به دکترم دسترسی نداشتم توی شهر خودمون سونو بیمارستان انجام دادم که شکمی بود هم ساک هم قلب شکمی 

پایان شش هفته رفتم پیش دکتر خودم سونو واژینال انجام داد 

روز 13 انتقال بتام 180 بود روز 15 انتقال 380

سونو ساک هم که رفتم گفت ساک ضعیفه به زور به پنج هفته میرسه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود