2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
منم همینطور بودم هیچ جا نمیرفتم تازه داخل نت هم نمیرفتم کار هم نمیکردم فقط tV و درد دیوار نگاه میکر ...

ایشالابرای بعدیدیگه ترستون میریزه. اگرم بخواهیت استراحت کنین بزرگه نمیزاره. مثل الان من.اما من خودم تجربه کردم از هرچی بترسی و استرسشو داشته باشی به سرت میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرس نداشته باش عزیزم  من چون اول به دکترم دسترسی نداشتم توی شهر خودمون سونو بیمارستان انجام ...

ممنون عزیزم. انشاالله صحیح و سالمبغلش کنی. من هم یک دکتر تو سهر خودمون رفتم. دکتر خودم ندفتم. توکل به خدا دیگه.‌انشاالله من هم پایان هفته ۷ میرم سونو مجدد شکمی

پساری فکر کنم براتون بذارند، درسته؟ اخه دوختن الان دیگه هفته ات بالاست و سخته. سونو واژینال انجام دا ...

نه سرکلاژ می کنن اره سنو واژینال ۲۷بود سنو شکمی ۲۹

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
عزیزم دوقلو دارین به سلامتی؟ یک بازار رفتن و ۴طبقه پله که نباید اینکارو کنه. خیلی ها کلا اسانسور ندا ...

نع یک قلو باردارم مرسی عزیزم با دعای شما میرم چهار شنبه برای عمل 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
واسه من هم کل روز بعد غذا خوردن هست ولی قابل تحمله تا عصر. عصرها دیگه خیلی شدید میشه. تا حالا چندتا ...

ا چه جالب من هم بعد از ناهار دیگه معمولا شروع میشه و هر چی به شب نزدیک میشیم بدتر میشه 😖 

۲۷ ام نوبت دکتر دارم، بهش بگم برام شربت بنویسه، ویار به قرص پیدا کردم 🥴 

قرص و خیلی به زور میخورم 

استرس نداشته باش عزیزم  من چون اول به دکترم دسترسی نداشتم توی شهر خودمون سونو بیمارستان انجام ...

خدا رو شکر گلم. ممنون که گفتین چون منم بتام خیلی بالا نبود همش نگران تشکیل قلبم الان شما گفتین یکم امیدوار شدم😘🙏الان هفته ی چندم هستین؟

سلام عزیزم الحمدلله من خوبم دوستان قدیمی دیگه هم هستن ان شاء الله همگی خوبن و در این مسیر لحظه به ...

الهی که همه به حاجتای دلشون برسن❤️❤️خوبن عزیزم الحمدالله

خداياشكرت....❤️ 
سلام چیکا جون خوبی عزیزم جوجه ها چطورن ؟؟ 😍😍  عزیزم بعد سزارین شما شکم بند زدی ؟ اگه اره چه ...

سلام عزیزم قربونت برم خوبن الحمدالله. نه عزیزم نزدم دکترم گفت بعداز ۴۰ روز میتونی ببندی قبلش بهتره نبندی ممکنه چسبندگی ایجاد بشه. منم دیگه اینقدر درگیر بودم کلا نبستم

خداياشكرت....❤️ 
خدا رو شکر گلم. ممنون که گفتین چون منم بتام خیلی بالا نبود همش نگران تشکیل قلبم الان شما گفتین یکم ا ...

نه هفته عزیزم 

این نگرانی ها تا اخر هست باهامون 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود