2777
2789
عنوان

تصمیم به طلاق گرفتم

504 بازدید | 43 پست

نمیدونم کار درستی میکنم یا نه 

شوهرم بد آدمی نیست منتها به خاَر بچه طلاق بودن پر عقده کمبوده 

چهار ساله دارم له میشم که بتونم عقده هاشو جبران کنم 

الان نگاه میکنم خودم پر عقده شدم  

اینقدر استرسی شدم همیشه دستام مثل این پیرزن ها میلرزه 

دیروز اتفاقی صحفه گوشیم یه خط برداشت  

مدام استرس ذاشتم شوهرم بفهمه یه گوشی ساده 7 ملیونه 

شب که جریلن گفتم نزذیک دوست غر زد کاش کتکم میزد چرا مراقب نبودی شکست ولی غر نمیزد 

چرا مواظب نبودی من میدونم. تو منظم نیستی تو بی لاقتی من جون میکنم گوشی بخرم تو بشکن مدام گفت گفت منم زدم زیر گریه گفت ابغوره چی میگری قبول کن بی لاقتی قبول کن منظم نیستی  

منم گوشی پسش دادم سیم کارت در اوردم اومدم خونه پدرم هون شب پدرم گوشی خرید برام گفت نمیخاد منت اون بکشی فدا سرت 21 ملیون داد گوشی

خرید برام 

من مدام استرس دارم نکنه چیزی خراب بشه نکنه مواظب نباشم چیزی بشکنه مدام حرف میزنه من منظم نیستم اینا روانم بهم میریزه 

خانوادم میدونن من ادم آرومی هستم زیاد اهل دعوا اینا نیستم میگن جدا شو ازش به درد نمیخوره 

فشار های زنذگیشو رو من خالی میکنه من اخه چه گناهی دارم 

دوسال پیش دندونم خراب شد عصب کشی کردم 

الان دندون خودش درد میکنه  هی بگه دندون درد میکنه بخدا تپش قلب میگیرم از استرس 

چون میدونم شروع میکنه غر زدن من دندون ترو درست کردم مال خودم خرابه من بیچارم من بذبختم خدا خرج تو کردم خرج خودم نکردم باید درد بکشم 

کمتر بخور کمتر بخواب خرج نکن پول بیاد دستم درست کنم 

در حالی که من خیلی کم خرید میکنم مگه واقعا واجب باشه 

خانوادم میبینن وضعمو از سر دلسوزی ترحم برام کادو اینا میخرن 

دوست ندارم بخرن شوهرم اون جور که من احترام خانوادشو دارم برای خانوادم انجام نمیده 

زورم میاد مسولیت از سرش کم کنن 

از طرفی میگم اهل دود دم نیست خوبه رفیق باز نیست 

ولی اینجور خودم دارم نابود میشم 

فکر میکنم پس فرذا بچه دار شدم هواس نباشه چیزی بشکنه با بچم همین کارو بکنه چی 

یا مدام من مقصر بدونه چرا مواظب بچه نبود تو مادر  نیستی 

حالم بده نمیدونم چکار کنم نزدیک 30 سال میشم میترسم تصمیم اشتباه باشه 

یا اینقدر دیر طلاق بگیرم دی فرصت یه زنذگی جدید از خودم بگیرم 

لطف راهنمایی کنید واقعا تو شرایط بدیم 

اشتباه تایپی به خاطر گوشی جدیدمه معذرت میخام عادت ندارم به کیبوردش 

مجردم

از دید دین من طلاق جز خیانت جنسی ممنوعه

ولی بدون نگاه دینی هم شوهرت گناهی نداره که بخوای طلاق بگیری💔🥲 حیف زندگیته نکن

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با نظر میاد مشکلاتتون آزاردهندست

ولی شاید بهتره خودتون حرف بزنین حل کنین مشکلاتتونو

مشاور برین

وگرنه پا تو هر زندگی دیگه ای بذاری به هرحال اختلاف وجود داره

همسرت معلومه خودشم داره عذاب میکشه

اگه بهت علاقه داره یه موضع جدی بگیر ببر پیش مشاور

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

این آدم خیسسه داره با روانت بازی میکنه

من فکر کردم بچه داری حالا بقول شما بچه هم بیاد این آدم مگه براش خرج میکنه

جداشو بزار پولاش برای خودش باشه

چقدر احمق وظیفته گوشی بخری خرج کنی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
با نظر میاد مشکلاتتون آزاردهندستولی شاید بهتره خودتون حرف بزنین حل کنین مشکلاتتونومشاور برینوگرنه پا ...

آدمی سردیه خب به خاطر بچه طلاق بودنش عادیه 

میگه میام بریم هر بار که نوبت میگرم بهانه جور میکنه نمیاد 

بالا ده بار نوبت گرفتم نیومده 

اونوقت دین شما چه دینی هس؟

مسیحیت

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

آدمی سردیه خب به خاطر بچه طلاق بودنش عادیه میگه میام بریم هر بار که نوبت میگرم بهانه جور میکنه نمیاد ...

خب این بار حسابی تهدیدش کن

بچه طلاق بودن احتمالا آسیب هایی داده با خودش

ولی الزاما همه بچه های طلاق سرد و گرفتار نیستن

برای ادامه زندگیتون بهش بگو باید بیاد

فکر می‌کردم می‌میرم...اما نمردم، فکر می‌کردم هرگز از غم و اندوه رها نمی‌شوم اما رها شدم، فکر می‌کردم این درد هرگز رهایم نمی‌کند اما رها کرد.‌.. فکر می‌کردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر می‌کردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمی‌کردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!

این آدم خیسسه داره با روانت بازی میکنهمن فکر کردم بچه داری حالا بقول شما بچه هم بیاد این آدم مگه برا ...

میگه خب تو هم وظیفته نشکنی 

بخدا از قصد نشکستم اتفاق بود من که راضی به ضرر نیستم بخوام بشکنم 

من خونه بابام اینجور بود لگه چیزی بشکنه یا خراب بشه یا درستش میکنن یا با بهتر جایگزین میکن هر بار چیزی شکستم بچگی بابام میگفت فدا سرت بهترشو میخرم میدونست اتفاق بوده پیش اومده 

ولی شوهرم میگه چون بی للقت بودی لیاقت او چیز نداشای به خاَطر همین شکستیش 

آدمی سردیه خب به خاطر بچه طلاق بودنش عادیه میگه میام بریم هر بار که نوبت میگرم بهانه جور میکنه نمیاد ...

هی نگو بچه طلاق

مگه فقط شوهر شما بچه طلاقه؟ این آدم مشکل داره

تو زندگی ازارات بدن و هی استرس داشته باشی و آرامش نداشته باشی ب جه دردت میخوره؟

هدفت از ازدواج چی بوده؟مسلما این نبوده ک همش با ترس زندگی کنی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی