2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
الان ۲۱هفته و۴روز هستم چهار شنبه گفت بیا عمل من فقط یک بار رفتم بازار همه چیز خوب بود اما شب که برگش ...

عزیزم دوقلو دارین به سلامتی؟ یک بازار رفتن و ۴طبقه پله که نباید اینکارو کنه. خیلی ها کلا اسانسور ندارن میان و میرن. خودتو مفصر ندون اصلا. دعا میکنم به خیر و خوشی این مرحله را پشت سر بزاری 

عزیزم دوقلو دارین به سلامتی؟ یک بازار رفتن و ۴طبقه پله که نباید اینکارو کنه. خیلی ها کلا اسانسور ندا ...

من خونمون ۴ طبقه پله داره، فعلا که اومدم خونه مامانم اینا ولی برم خونه خودمون احتمالا تا وقت غربالگری تو خونه اسیر میشم.

امان از پله😶

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اگر از اول لب مرز بودی کاش دکترت همون اوایل سرکلاژ میکرد چون دوقلو داری دکتر احتیاط بیشت ...

سلام عزیزم اره دکتر اسرافیلی گفت من اصلا به طول سرویکس نگاه نمیکنم همون ۱۱ هفته و ۲ روز فرستاد غربالگری اول ۱۱ هفته و ۴ روز سرکلاژم کرد با طول سرویکس ۴۰ . همیشه مدیونشم. 

شماها خوبید؟😍😍دلم براتون تنگ شده حسابی

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم اره دکتر اسرافیلی گفت من اصلا به طول سرویکس نگاه نمیکنم همون ۱۱ هفته و ۲ روز فرستاد غربال ...

سلام عزیزم

الحمدلله من خوبم

دوستان قدیمی دیگه هم هستن ان شاء الله همگی خوبن و در این مسیر لحظه به لحظه به آرزوی قلبی شون نزدیکتر بشن

بچه هات خوبن ان شاء الله؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام من تازه مثبت شدم باید اسید فولیک بخورم؟و تا کی؟

سلام عزیزم

بله باید بخورید تازمانی که دکتر دستور بده

فکر کنم از ۱۲ هفته یا ۱۶ هفته که قرص اهن میخورید حذف میشه دقیق یادم نیست

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مرسی عزیزم اره بالشت گذاشتم فقط تریم از سرکلاژه هفتم بالایه کیسه ابم پاره بشه

پساری فکر کنم براتون بذارند، درسته؟ اخه دوختن الان دیگه هفته ات بالاست و سخته. سونو واژینال انجام دادی که ۲۷ بود؟ واسه من سونو غربالگری امده بود پایین و شد ۳۰ ولی هفته گذشته که رفته بودم دکتر گفت ۳۳، یعنی همیشه احتمال تغییر هست.

طبیعیه، خیلی ها دچار میشند.  من هم شدید دارم، تا آخر بارداری هم باهامون هست.

معموما بعد از ناهار شدید میشه، دیروز حتی نتونستم ویتامین دی و کوالی فول بخورم، گفتم دیگه معده جواب نمیده 😖

مرسی عزیزم جواب دادی، امیدوارم برای شما هم کم تر بشه 🍁