2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام همسر من تعداد ۴۰ ملیون ولی مورفولوژی صفر و دی اف ۳۰ و بالاست. دکتر گفت باید از بیضه بگیریم کسی اینجا بوده بااین شرایط  میدونید چجوری از بیضه میگیرن .همون روز پانکچر میگیرن ؟برای پایین اوردن دی اف ای پیشنهادی دارید 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
ممنون عزیزم انسالله به مراد دلت برسی من خیلی از خانم علیرضایی راضی بودم فوق العاده خوش اخلاق با حو ...

من پیش تمیزی میرفتم

بدک نبود

فقط هزینه های مام بیشترازجاهای دیگس

خدایابه امیدخودت🌺

پروانه جان من استراحت مطلق نبودم روز اول و دوم خونه بودم و کارهای سبک آهسته انجام میداوم از روز سوم رفتم سرکار ولی خب تند تند راه نمیرفتم خم و راست اصلا نمیشدم همین کارهایی که الانم میکنم البته نمیتونم تند راه برم یا خم و راست بشم کمردرد میگیرم

انشالله مٺبت میشی عزیزم

اگر دوست داشتی به حضرت ام البنین متوسل بشو خیلی کارسازه البته اگر خدا بخواهد

من پیش تمیزی میرفتم بدک نبود فقط هزینه های مام بیشترازجاهای دیگس

بله گرونتره البته خیلی هم موفاوت نیست فکر کنم

من کلا با دارو سونو همه چی حدود55 هزینه کردم

نمیدونم چه مرحله ای هستی عزیزم ولی اگر خواستی اقدام کنی یبار با خ علیرضایی ویزیت بشو...

خودتون درخواست نباید بدین خودشون چک میکنن البته شایدم برای پلیکیستیکها چک میکنن مثل من ممنون از ابر ...

بله 👌👌همیشه میگیم قطعا حکمتی بوده ..ان شاالله بعد از عید توی بهترین شرایط انتقال میدین .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام به همه، امشب به دنبال جستجوی v_p_n تلگرام  اتفاقی بعد از چند سال گذرم افتاد به این تاپیک، 13 سال درگیر ناباروری بودم، چند مرحله آی یو آی و آی وف کردم (مرکز نوین مشهد) با یه حقوق بخور نمیر تمام وقت پول و زندگیمون رو متمرکز کردیم روی بچه...... چه روزای سختی....هیچکس حمایت نمی‌کرد، اما همیشه امید داشتم. 

یادمه مرحله آخر فقط 1 بسته برای انتقال داشتیم، دکتر پیشنهاد داد انتقال انجام ندیم دوباره دارو مصرف کنیم  تخمک کشی و....... تا شانس بارداری بیشتر بشه. بعداز چند مرحله آی وی اف و...... با این حرف دنیامون خراب شد. با همسرم مشورت کردیم از هر جا تونسته بودیم قرض کرده بودیم،طلا فروخته بودیم و دیگه پولی برای هزینه های دارو و تخمک کشی نداشتیم،حمایتی هم نداشتیم همه از همراهی کردنمون خسته شده بودن، 

تصمیم گرفتیم همون یک بسته رو برای اولین و آخرین بار  انتقال بدیم، دوباره رفتیم نوین و نوبت انتقال زدیم روز انتقال عید غدیر سال 96 بود نوین نیمه تعطیل بود و فقط چند نفر برای انتقال اومده بودن با ما امیدی تمام رفتیم برای انتقال، دکتر گفت بسته رو دوقسمت کرده یک انتقال امروز یک انتقال سه روز دیگه..... بعد از انتقال دوم با خودم گفتم این  دفعه هم مثل هر دفعه و بدون هیچ حساسیتی از پل‌های نوین اومدم پایین نشستم داخل ماشین و برگشتم شهرستان، فک کنم بعد از 2 یا 3 هفته به اسرار شوهرم رفتم آز دادم، 4 روز از آماده شدن نتیجه آز می گذشت و جرات رفتن و گرفتن نتیجه رو نداشتیم، شوهرم به مامانم زنگ زده بود و از اون خواسته بود بره نتیجه آز رو بگیره.... 

هیچ وقت یادم نمیره مامانم با نتیجه آزمایش و یه جعبه شیرینی اومد خونه 👨‍👩‍👦تا حالا اشک شوهرم رو ندیده بودم از شدت گریه نمیتونست حرف بزنه.... 

نتیجه این 13 سال انتظار (امیر علی جووون) الان 5سال و 5 ماهشه و بعداز کلی شیطونی و شیرین زبونی  آرام کنارم خوابیده (خدایا شکرت) 

همه این ماجرا رو تعریف کردم چون لمسش کردم و میدونم تک تک شما عزیزا چه حال روزی دارین،اما نا امید نشین و راهی که شروع کردین با جدیت ادامه بدین، از خدای مهربون میخوام و قسمش میدم به بزرگی، بخشندگی و کرم خودش همینطور که مارو نا امید نکرد همه شما هم به زودی صاحب یک فرشته کوچیک و مادر بشین. 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦

عزیزم دکتر بهت دارو نداده برا پرولاکتین؟ اگه قطع کرده هم کاش حرف بزنی ک دز کمتر بده ولی قطع نشه. برا ...

نه عزیزم دوباره نرفتم دکتر غدد که بش بگم سیکلم عقب افتاده !ولی قصد دارم هفته ای نصفی رو بخورم چون میدونم که نخورن بالا میره اخه من زیر ۱شده بود یک ماه پیش

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم دکتر بهت دارو نداده برا پرولاکتین؟ اگه قطع کرده هم کاش حرف بزنی ک دز کمتر بده ولی قطع نشه. برا ...

منم شروع میکنم به دوفاستون‌ خوردن انشالا که موثر باشه عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام به همه، امشب به دنبال جستجوی v_p_n تلگرام  اتفاقی بعد از چند سال گذرم افتاد به این تاپیک، ...

عزیزم چقد خوشحال شدم که بعد از اینهمه سختی نتیجه دیدین انشالا که همه ی ماهم این روز رو ببینیم بزودی!عزیزم چندبار ای وی اف منفی داشتین؟

سلام عزیزم .ان شاالله که اینطور میشه و مامان میشیم 🤲🤲🫶پس اینطور برای سیکل طبیعی این آزمایشها رو د ...

منم رویان رفتم اتفاقا سیکلم طبیعی بود اندومترم رشد نکرد من پلی کیستیکم آزمایش آلو و استرادیول اینا رو هر سه روز میدادم