2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
شما هفته چندی الان؟ چند کیلو هستی؟ چند سالتونه؟

من ۵ هفته و یک روزم. البته امدوز به خاطر لک بینی دکتر رفتمو سونو وازینال انجام داد. دوتا ساک دید که یکیش گفت خیلی کوچیکه رشد نمیکنه دیگه و اونیکی هم گفت قطب جنینی هنوز نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان مصرف دوفاستون برایه پریودی چه جوریه میدونم ااز ۱۵ پریودی باید بخوری روزی چند تا دوز خاصی داره ...

شبی یکی باید بخوری نه دوز خاصی نداره.البته من ازشب ۱۶ میخورم.فکرکنم دوزش ۱۰میلی باشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوستان مصرف دوفاستون برایه پریودی چه جوریه میدونم ااز ۱۵ پریودی باید بخوری روزی چند تا دوز خاصی داره ...

البته تا۱۰شب باید خورده بشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مجبورم رعایت کنم، چشام واقعا ترسیده. من سه بار سقط داشتم با قلب و بدون قلب، بعد که آزمایشهای تشخیصی ...

انشالله به سلامتی بچتو بغل کنی عزیزم. منم مثل شما چندین بار سقط با قلب و بی قلب داشتم الان هم که  دوباره خدارو شکر مثبت شدم و شش هفتم و منتظرم برم سونو قلب همش نگرانم نا خوداگه ذهنم میره طرف سقط هایی که داشتم الان خدا رو فهمیدم شما هم بعد چند سقط خدا رو شکر حاملگی سالمی دارین خوشحال و امیدوار شدم. انشالله به سلامتی و دل خوش😘🙏

من ۵ هفته و یک روزم. البته امدوز به خاطر لک بینی دکتر رفتمو سونو وازینال انجام داد. دوتا ساک دید که ...

ان شااله که هر دو تا سالم اند و خوب رشد میکنند، ۵ هفته هنوز زوده که بخوان قطعی چیزی بگن.

انشالله به سلامتی بچتو بغل کنی عزیزم. منم مثل شما چندین بار سقط با قلب و بی قلب داشتم الان هم که &nb ...

ان شااله که قلبش به سلامتی تشکیل میشه و واسه مامان و باباش ۱۲۰ سال به سلامتی می تپه.  این استرس و نگرانی برای کسانی که تجربه های سخت ناباروری و سقط مکرر رو دارند تا آخر بارداری هست.

عزیزدلم ببخشید من فکر کردم شما مثبت شدید، ولی اینو بگم اینقدر بقول اطرافیانم لفظم سبک هست( یعنی هرچی ...

نازدخت جان ممنونم که ما رو فراموش نکردی و‌همیشه اسممونو میاری و آرزوی خوب برامون میکنی عزیزم ،امیدوارم نی نی نازتو صحیح و سالم با دل خوش بغل بگیری ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من ۵ هفته و یک روزم. البته امدوز به خاطر لک بینی دکتر رفتمو سونو وازینال انجام داد. دوتا ساک دید که ...

عزیزم نگران نباش منم پنج هفته دو سه روز بودم که سونو شدم دکتر گفت ساک ضعیفه و با ارفاق به پنج هفته میرسه ولی شش هفته سونو شدم قلب داشت 

توکل کن به خدا عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نازدخت جان ممنونم که ما رو فراموش نکردی و‌همیشه اسممونو میاری و آرزوی خوب برامون میکنی عزیزم ،امیدوا ...

فدات بشم عزیزدلم ، همیشه بیاد شما هستم و ممنونم بابت همه راهنمایی هاتون ❤️❤️ الهی که بزودی زود خبر خوش بشنوم ازت عزیزدلم 💋💋

سلام عزیزم .ان شاالله که اینطور میشه و مامان میشیم 🤲🤲🫶پس اینطور برای سیکل طبیعی این آزمایشها رو د ...

خودتون درخواست نباید بدین خودشون چک میکنن البته شایدم برای پلیکیستیکها چک میکنن مثل من

ممنون از ابراز همدردیت ولی اصلا ناراحت نشدم چون خودم به خدا گفتم خیر رو تو کلام دکتر و دستورات پزشکی برام بذار که حتما خیر بوده برام😊

وووی ننه  ان شاء الله صحیح وسالم بچسبه دکترای مام عالین منم ازاونجااومدم هنوزدلم اونجاست😁

ممنون عزیزم

انسالله به مراد دلت برسی

من خیلی از خانم علیرضایی راضی بودم فوق العاده خوش اخلاق با حوصله با انرژی و سرشار از حس خوب و مثبت