2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
@رادیس۱۲     @poweroflove     سلام عزیران شماها میرین رویان درسته؟منم مثل ش ...

سلام حورای عزیزم

خوبی الحمدلله؟

ان شاءالله بهترینا سر راهت قرار بگیره وبه قول خودت حکمتش در این بوده 

مطمئن باش توی سال جدید قراره اتفاقای خوبی برات بیفته

راستش عزیزم من بعد از پانکچر ی ده روزی بود سینه م خیلی درد می کرد برا همین رفتم دکتر برام سونو بنویسه

شما نگران نباش اگه دوست داشتی چکاپ بدی این کار و بکن ضرر نداره

برای فیزیوتراپی هم من خیلی جاها زنگ زدم فقط رسا رو تونستم باهاش صحبت کنم که گفتن حتما باید دکتر زنان درخواست بده و تجویز کنه که چند جلسه باید انجام بشه

بهم دکتر سیدریحان میردامادی و معرفی کردن که به این کار خیلی اعتقاد دارن و می نویسن

منم سرچ کردم اسمشو دیدم آقاست برا همین منصرف شدم

الهه میری رو هم معرفی کردن که تا بعد از عید ایران نیست

ولی اگه بتونی یک فیزیوتراپیستی که کارش لگن و کمر باشه پیدا کنی می فهمه باید چیکار کنه

اگه توی تهران پیدا کردی خدا خیرت بده به منم خبر بده

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام حورای عزیزم خوبی الحمدلله؟ ان شاءالله بهترینا سر راهت قرار بگیره وبه قول خودت حکمتش در این بو ...

سلام دوست جانم

امیدوارم سال آینده برای شماهم بهترینها رقم بخوره

من دکتر میرداماد رو یکبار رفتم پیششون دکتر سن بالا و بسیار باتجربه ای هستن فکر کنم من برای ناباروری رفتم که وقتی گفت یکسال طول میکشه تا هورموناتو تنظیم کنیم من دیگه نرفتم آخه سنم کم بود فکر کردم با یک جلسه باید حامله بشم😁

من تهران نیستم عزیزم ولی از راهنماییت ممنونم

حتما میرم دکتر برای چکاب فقط اینکه برم ارتوپد بگم فیزیوتراپی لگن بنویسه برام بعد فیزیوتراپی رحم انج ...

ان شاءلله برات خیر باشه و حاجت روایی عزیزم

اول برو متخصص زنان برات تایید کنه که نیاز به فیزیوتراپی داری، اگه تکمیلی داری جدا بگو برات فیزیوتراپی لگن بنویسه چون جز تعهداتشون نیست رحم و نمیدن

بعد با اون نسخه و درخواست پزشکت فیزیوتراپی باید بری احتمالا 10 تا 15 جلسه نیاز باشه که انجام بدی

ی جوری برنامه ریزی کن که تا قبل انتقالت بیشترش و رفته باشی

بهترینا روزی و نصیبت عزیزم

به برکت ماه شعبان سال 1402 همه دوستای این جمع به لطف خدا و حضرت محمد (ص) و امام زمان (عج) حوائج قلبیشون برآورده بشه و حسه آسمونیه مادر شدن رو تجربه کنین.

ان شاءالله مشکل سارای عزیزم هم حل بشه و خونه دلش روشن. آمین

و همینطور الینای عزیزم

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 ۱_یامنان✔️ ۲_ پروانه۲۱✔️ ۳_ آستا ...

خدا قوت مهتاب جون

دیگه آخرای لیست رسیدی

ان شاءالله با دعای شما مهربون خانوم و دعای امام زمانمون همه حاضرای این تاپیک حاجت روا بشن

ممنون که اینقد بی ریا و مادرانه برای هممون دعای خیر کردی

عاقبتت بخیر و عمرت باعزت عزیزم

دلت شاد و لبت خندون و اشکت از شادی باشه

من اوابوست امپول نوروبیون ۴تا زدم هفته ای یکی فرتیل اید کیوتن ویتامین ای یکروز در میون ویتامین دی ای ...

تبریک بهت میگم عزیزم ان شاءالله همون ی دونه چشم و چراغ مامان و بابا و خواهراش میشه   

من سریای پیش تعیین جنسیت کردم ولی این سری نه  ببین اکثر دکترا میگن سه تا ۵ روز قبلش تخلی ...

ممنون عزیزدلم لطف کردی قربونت😘😘😘😘😘😘😘😘

شمادخترداری پسرمیخوای؟

سرقبل منفی شد؟

خدایابه امیدخودت🌺
سلام دوست جانم امیدوارم سال آینده برای شماهم بهترینها رقم بخوره من دکتر میرداماد رو یکبار رفتم پیش ...

قربونت برم ممنون عزیزم ان شاءالله

من توی سایتش که رفتم دیدم چقد طرفدار داره  

چقد ازش راضی بودن و تعریفشو کرده بودن و از تجربه زیادش گفته بودن

شاید برم پیشش ببینم قبول می کنه فقط برام فیزیوتراپی رو بنویسه

بله همون یکی رو انتقال دادم فعلا که چسبیده😁ببینیم تا آخر چی میشه مرکز مام بودم با خانم علیرضایی

وووی ننه 

ان شاء الله صحیح وسالم بچسبه

دکترای مام عالین

منم ازاونجااومدم هنوزدلم اونجاست😁

خدایابه امیدخودت🌺
سلام شروین جون، فعلا کلاس آمادگی زایمان رو شرکت کردم که ۷ جلسه هست و دو جلسه دیگه تموم میشه. وسط مار ...

ای جووووونم 

چ حسه خوبی داشت اینجوری که گفتی

الهی همه چیز به خوبی برات پیش بره و به موقع بیاد بغلت

بچه ها بعد از عید انشالا کلی انتقالی باهمیم 😻بچه ها میترسم با ضخامتم بالا نره ☹️بچه ها چیکار کنیم قبل انتقال و اینکه من پرولاکتینم نرمال شده تازه چیکارکنم تا عید باز بالا نره سیکلم عقب بیفتع

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام رادیس عزیزم انشااله بعد از عید من و شما و پاورفلاو و بقیه جزو مامانای ۱۴۰۲ باشیم من تو سیکل ط ...

سلام عزیزم .ان شاالله که اینطور میشه و مامان میشیم 🤲🤲🫶پس اینطور برای سیکل طبیعی این آزمایشها رو درخواست میدم متاسفم بابت اینکه سیکلتون کنسل شد ان شاالله سال دیگه با بهترین شرایط  انتقال میدین .احتمالا دیگه سیکل طبیعی رو براتون امتحان نکن و سیکل رو با استرادیول و سینافکت براتون پیش ببرن .حالا بازم بستگی به نظر دکترتون داره .دکترتون توی رویان کیه ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
حتما میرم دکتر برای چکاب فقط اینکه برم ارتوپد بگم فیزیوتراپی لگن بنویسه برام بعد فیزیوتراپی رحم انج ...

اینو از پاور او فلاو و سحر جان بپرسین بهتر میتونه راهنماییتون کنه .منم اگه یادم نره از دکتر وقتی ویزیت شدم میپرسم و بعتون اطلاع میدم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

آره حتما یه چکاب برین