2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684633 پست
من  امروز خودم عذاب وجدان گرفتم چون اصلا خیلی کم تو رختخواب میرفتم در حد شاید یه استراحت قبل ظه ...

عزیزم بهترین کارو کردی.... 

شک نکن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله سه تا gcsf يدونه چهار روز قبل از انتقال يدونه روز انتقال يدونه چهار روز بعدش ، دوتا هم هاش سي جي ...

جالبه..... 

وقتی میبینم کارهای جدید انجام میشه امیدوار میشم.... 

که دکترایی هستن که تو دور تکرار نیستن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@تورک_آنا     سلام انا جان من روزی دو تا اینو فولیک میخورم بازم باید اسید فولیکو بخورم ؟ ...

نه عزیزم سر خود نخور.... 

بعید میدونم نیاز باشه باید از دکترت بپرسی چون ممکنه اوور دز بشی.... 

گلم من وسوسه شدم قبل امپول hcg تست بزنم بنظرت انجام بدم  یا جوابش ممکنه حالمو بد کنه؟ امروز h ...

🍳🍳🍳🍳🍳

کامپکت رو اگه ۴ روزه فرض کنم ، با امروز یا ۸ روزه هست جنین یا ۹ روزه😍

عزیزم سن جنین رو برا بی بی الا لحاظ نکن.... 

سر خودتو گول نزن.... 

خوب توهم به مثبت شدن فکر کن وبس  راستی یه چیزی یادم نبود بقیه هم اگه دیدن  اونایی که میگن ...

😍🥰

من چطوری بگم نسبی ام ولی شوهرم نمیزاره زیاد تکون بخورم دعوام میکنه😂

فرض کن کلا مطلق هستم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم ک سرفه میکردم شوهر غذا نمیخورد دیگه..خدا شوهرامونو حفظ کنه 

😂😂

میدونی دست خودشون نیست حساسن چون کمبود بچه رو خیلی حس میکنن

مخصوصا همسر من 🥲😁 تازه به غریبه ها که ازش میپرسه بچه داری میگه بله یه دختر دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها به نظرتون من یک سقط داشتم باید آزمایش بدم علت سقطو بفهمم یا نیاز نیست؟

بعد چه دکتری برم ژنتیک یا زنان ؟کدومشون آزمایش مینویسن؟

آزمایشارو بیمه قبول میکنه هزینشو؟چقدره هزینش؟

چه مدت طول میکشه جواب آزمایش بیاد چون من اسفند انتقال دارم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
😂😂 میدونی دست خودشون نیست حساسن چون کمبود بچه رو خیلی حس میکنن مخصوصا همسر من 🥲😁 تازه به غریبه ...

عزیزم چندساله ازدواج کردی؟ انشاءالله به همین زودی ها نی نی تو بغل بگیری

خوب ده سال گذشته پس حتما بزن. من فکر کردم سر دخترت زدی.  همون سه گانه رو میزنند برات یا فقط کزا ...

نه سر دخترم چون ده سال نگذشته بود نزدم اره سه گانه است کزاز تنها ممنوعه تو بارداری

عزیزم سن جنین رو برا بی بی الا لحاظ نکن....  سر خودتو گول نزن....

دیگه تموم شد رفت تا ۱۲ سیکل 

چون hcg رو زدم

آنا جون درسته اصلا نباید به علائم توجه کرد 

ولی خودت میدونی که خیلی دوران سختیه هرچقدرم بخوای آروم و ریلکس باشی 

البته واقعا برای داشتن علایم زوده چون روز ۴ انتقال هستم و بر اساس سیکل قائدگیم ۹ روز دیگه وقت پریودیم هست.

سری قبلی که انتقال داده بودم کشاله رانم درد میکرد ( من درد پریودیم کشاله ی رانم و تخمدان هامه) ولی اینسری رحمم درد میکنه با یه کوچولو تخمدان😁 ولی رحمم بیشتره 

میگم میتونم امید وار باشم به مثبت شدن؟

یا الان هر دردی دارم عوارض داروهاست.

اینم بگم من خیلی درد پریودیم بده از ۱۰ روز قبل نمایان میشه تا موقع پریود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😍🥰 من چطوری بگم نسبی ام ولی شوهرم نمیزاره زیاد تکون بخورم دعوام میکنه😂 فرض کن کلا مطلق هستم

وای منم الان دو روزه فقط دراز کشیدم. همه بدنم  درد گرفته. اصلا طاقت یکجا نشینی ندارم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم چندساله ازدواج کردی؟ انشاءالله به همین زودی ها نی نی تو بغل بگیری

گلم ۱۰ ساله 

۱۴ سالم بود ازدواج کردم 

۲ روز دیگه ۲۴ ساله میشم

تولدم افتاد تو انتقال جنینم🥰😍

هی دارم واسه خودم نشونه ردیف میکنم که اینبار باردار میشم😂😍

مثلا میگم خدا کادو تولدم رو امسال میده یا کلی چیز دیگه..

ممنون قشنگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40