2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست
وای منم الان دو روزه فقط دراز کشیدم. همه بدنم  درد گرفته. اصلا طاقت یکجا نشینی ندارم

عه شماهم؟

چطوری بگم منم مثلا جلو اینه میرم موهامو شونه کنم خسته میشم بدنم درد میگیره 

یا رو مبل میشینم خسته میشم میرم دراز میکشم

انشالله خیره 

ولی سری قبل اینجوری نشده بودم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😂😂 میدونی دست خودشون نیست حساسن چون کمبود بچه رو خیلی حس میکنن مخصوصا همسر من 🥲😁 تازه به غریبه ...

درد دلمو تازه کردی هفته قبل رفتیم بازار ،شش سال دیگه بازار تولیدشو جمع کرده ورشکسته شد الان تو کارخونه کار می‌کنه ،خواهری باورت میشه هر کدوم از دوستاش دیدنش گفتن چه خبرا بچه داری به همشون گفته دوتا دارم من سوختم 🥺🥺🥺🥺فقط ببین یه مرد دیگه چقدر امید بسته که این امید و قبول داره که مطرحش می‌کنه عزیزم انشاالله نتیجه بگیرین و این جمله های همسرت به حقیقت بپیونده عزیزم انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه شماهم؟ چطوری بگم منم مثلا جلو اینه میرم موهامو شونه کنم خسته میشم بدنم درد میگیره  یا رو م ...

من از دراز کشیدن زیاد بدن درد گرفتم. اصلا عادت ندارم همش دراز کش باشم. دکتر گفت ۳ روز استراحت مطلق داشته باش بعدش زندگی عادی کن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
گلم ۱۰ ساله  ۱۴ سالم بود ازدواج کردم  ۲ روز دیگه ۲۴ ساله میشم تولدم افتاد تو انتقال جنی ...

ای جانم .چه جالب چی بهترازاین نی نی خوشگلت بهترین و بزرگترین کادو تولدت میشه عزیزم😍😍😍

درد دلمو تازه کردی هفته قبل رفتیم بازار ،شش سال دیگه بازار تولیدشو جمع کرده ورشکسته شد الان تو کارخو ...

عزیزم ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم💋♥️

انشالله قسمت همه🧿🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من از دراز کشیدن زیاد بدن درد گرفتم. اصلا عادت ندارم همش دراز کش باشم. دکتر گفت ۳ روز استراحت مطلق د ...

اها

انشالله خیره 

خیلی مراقب باش گلم💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خوب تعیین جنسیتم فرقی نداره....  میری ویزیت میشی نوع سیکلت بر اساس بدنت و سونوهات و آزما ...

آنا جون و بچه ها من تاپیک های پی جی دی را می‌خواندم 

میگفتن دکترا میگن چون یک سلول از جنین بر میدارن کیفیت جنین پایین میاد و نمیگیره برای تعیین جنسیت هم همینطوره دیگه 

خیلی ناامید شدم،😔😔چقدر همه توی خونه ذوق کرده بودن من فقط همین یکبار میتونم وارد این سیکل بشم 

حالا که تا اینجا اومدم بقیه راه را هم‌میرم ولی خیلی امیدوار نیستم.

توکل برخدا

ای جانم .چه جالب چی بهترازاین نی نی خوشگلت بهترین و بزرگترین کادو تولدت میشه عزیزم😍😍😍

خدا از زبونت بشنوه گلم😍

ممنونم 

انشالله فردا با خبر خوش بیای

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دیگه دنبال علائم نیستم نامه اعمالم فردا میدن دستم☹️😐

اینارو نمیشه گفت علایم

من قبل انتقال هم درد داشتم ولی بهش اهمیت نمی‌دادم

الانم درد دارم ولی حساس میشم بهش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینارو نمیشه گفت علایم من قبل انتقال هم درد داشتم ولی بهش اهمیت نمی‌دادم الانم درد دارم ولی حساس م ...

به خداد دیگه کلافه شدیم خداکنه زود زووود نتیجه بگیریم ازاین بلاتکلیفی در بیاییم

من دیگه دنبال علائم نیستم نامه اعمالم فردا میدن دستم☹️😐

ان شاالله با خبر خوب بیای. منم این سری بیخیالم. نمیخوام اصلا به علائم فکر کنم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم💋♥️ انشالله قسمت همه🧿🫂

عزیزمی که ناراحت نیستم میگم دردامون خوشحالی هامون دلواپسی هامون مشترکه

درکت میکنیم انشاالله گریه شوقتو میبینی و از ته دل خوشحال میشی فعلا به این چیزا فکر نکن به اون فسقلیای تو دلت فقط فکر کن و عشق بکن و کیییف این دوران و ببر😍😍😍😍😘😘🤗🤗

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏