2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047847 بازدید | 684629 پست
ن بابا نگران نباش راستی جواب آزمایش شکل دار هستش؟؟ و اینکه خواهری شرمنده میپرسم اینو من چهارشنبه شب ...

فدای تو بشم قشنگم شکل کروموزوم ها رو برسی میکنن دیگه ولی من جوابشو نگرفتم دقیق نمیدونم چه شکلیه ولی تو همون بیمارستان امام خمینی دیدم که شکله ایکسه 

شرمنده که نمیتونم راهنماییت کنم چون دقیق نمیدونم عزیزم

ببخشید 🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هیچ وقت دیر نیست....  بهترین زمان نرسیده بود انشالله که بهترین زمان برا تک تکتون نزدیکه. ...

سلام عزیزم من ذخیره ام خیلی پایینه بنظرتون چیا بخورم تا ماه بعد که میرم سیکل پانکچر 0/8ذخیره ام بچه ها میگن اوابوست خیلیا میگن فرتیل اید بانوان ممنون میشم کمک کنی گلم

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
فدای تو بشم قشنگم شکل کروموزوم ها رو برسی میکنن دیگه ولی من جوابشو نگرفتم دقیق نمیدونم چه شکلیه ولی ...

عزیزمی که ممنون وقت گذاشتی آزمایش پرولاکتین و گذاشتم برا روز سوم پریودی یک هفته مونده بهتره عجله نکنم و با خیالت راحت برم من که یکسال منتظر بودم این یک هفته هم روش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 ۱_یامنان✔️ ۲_ پروانه۲۱✔️ ۳_ آستاره ۷۲✔️ ۴ ...

مهتاب عزیزم ممنون راستی یه اتفاق قشنگ تو این لیست هستش اونم عدد اسمم با سنم برابره😭😭😭🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم من ذخیره ام خیلی پایینه بنظرتون چیا بخورم تا ماه بعد که میرم سیکل پانکچر 0/8ذخیره ام بچه ...

عزیزم ذخیرت خوبه نگران نباش.... 

من با ذخیره 1/4 سه بار پانکچر شدم.... 

الانم دو تا فرشته دارم.... 

تازه دومیشم طبیعی بود.... 

راستی بعد دو تا پانکچر تازه ذخیرم 1/18 شده بود یعنی نامحسوس کم شده بود.... 

پس + فکر کن.... 

ما با ذخیره در حد صدم هم مامان داشتیم حتی طبیعی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بیمارستان بعثت یعنی الکی میگن کیفیت تخمکام بد بوده

والله من کرج گفتن تخمکت مشکل داره از ۸تا تخمک دو جنین به انتقال نرسید ولی جای دیگه جنینام تشکیل میشد و مشکلیم نبود براساس اون میگم باید تو مرکزت دقت کن عزیزم من از مرکزت اطلاعی ندارم

والله من کرج گفتن تخمکت مشکل داره از ۸تا تخمک دو جنین به انتقال نرسید ولی جای دیگه جنینام تشکیل میشد ...

عزیزم جنین شناسی خیلی نقش داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 ممنون عزیزم بابت مهربونیت. دکتر تهرانی نژاد پانکچرم کرد. همینطور ک می گفتم ب دکتر خودم بگید ب ...

میگم‌عزیزم برای شروع سیکل پانکچر وقت سونو‌ بگیریم‌ کافیه دیگه‌ دیگه وقت ویزیت لازم ‌نیست ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
میگم‌عزیزم برای شروع سیکل پانکچر وقت سونو‌ بگیریم‌ کافیه دیگه‌ دیگه وقت ویزیت لازم ‌نیست ؟

سلام عزیزم خوبی چه خبرا رفتی دکتر غدد

سلام عزیزم من ذخیره ام خیلی پایینه بنظرتون چیا بخورم تا ماه بعد که میرم سیکل پانکچر 0/8ذخیره ام بچه ...

عزیزم اگه میتونی هزینه کنی اوابوست ‌و‌ فرتیل اید با هم مصرف کنی بهتره ولی اگه فقط میتونی ‌یکیشو بگیری اوابوست بگیر چون‌اوابوست تاثیرش رو‌ کیفیت تخمکه ولی فرتیل اید مکمل غذایی هستش یعنی به‌جاش میتونی یه‌مکمل غذایی ایرانی که ارزونتره بگیری 

ذخیره ات هم‌ بد نیست اگه ‌خدا بخواد نتیجه ‌میگیری انشالله ، خیلیا با همین ذخیره دوقلو‌هم باردار شدن 

سلام عزیزم خوبی چه خبرا رفتی دکتر غدد

آره عزیزم پیش بهاور نیا که رفته بودم ام ار ای نوشت آدنوم داشتم ارجا داد به  علی عسگرزاده ،که اونم بیمار جدید قبول نمیکرد دیگه گفتم معرفی نامه دادن نگا کرد برای ۲۴ ام وقت داده برم ببینم‌چی میگه دیگه 

تو ‌چیکار میکنی ؟ چه خبرا ؟ انشالله کی وارد سیکل میشی ؟

راستش من سر ساعت نمیخورم فقط شبا میخورم هر ساعتی شد دیگه از امشب سرساعت میخورم

سحر جون تو‌ وقتی استرادیول میخوردی پرولاکتینت بالا میرفت با چی کنترل میکردن ،دوز گابرگولین رو‌بالا میبردن یا چیکار میکردن و اینکه ‌دکتر غدد کنترل میکرد یا دکتر زنان وقتی تو‌سیکل انتقال بودی؟

عزیزم اگه میتونی هزینه کنی اوابوست ‌و‌ فرتیل اید با هم مصرف کنی بهتره ولی اگه فقط میتونی ‌یکیشو بگیر ...

ممنونم عزیزم انشاءالله 

ممنون از راهنمایت 

اوابوست با کیوتین میخرم 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
عزیزم نگران نباش جنینی که بخواد با سرفه نمونه مطمئن باش هر کاریم بکنی نمیمونه....  پس اصلا بهش ...

فداتشم ممنون از توضیحات خوبت کامل خوندم

خداروشکر که نتیجه گرفتی عزیزم خدا بچه هاتو برات حفظ کنه😍

اره منم استرس ندارم فقط حوصلم سر میره😁 دلم میخواد زود تموم شه

شوهرم حساسه نمیخوام بهونه دستش بدم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️