2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
آره عزیزم پیش بهاور نیا که رفته بودم ام ار ای نوشت آدنوم داشتم ارجا داد به  علی عسگرزاده ،که او ...

منم برا پرولاکتین و کلسیم و تیروئید آزمایشش و نوشته بود که داروهامو دو روز برا خاطر پرولاکتین قطع کردم الان تو نت نگاه کردم نوشته روز سوم پریودی مناسبه فعلا فردا آزمایش تیروئیدمو میدم و شنبه میبرم بهاورنیا بعدش از اونجا میرم دکترم که آزمایش همسرمو نشون بدم و ببینم آزمایش جدیدی نمی‌خوام و بگم ب کمپلکس و اگه دارویی نیاز دارم اضافه کنه

یکم ناراحت شدم که ازمایشم دیر شد اما گفتم اینجوری استرسم کمتره اگه خدا بخواد و صاحب خونه راه بیاد و تمدید کنیم این ماه پریود شدم میرم برا عمل هیسترو 

انشاالله برا تو هم همه چی بخوبی پیش بره عزیزم راستی درخواست دوستیتو قبول کردم برات نیومده

دعام کن این استرسام تموم بشن فقط

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
راستی آناجان من پودر اینوفولیک و قطع کردم تو نظم پریودی اثر نذاره درکمون می‌کنی که خیلی استرس داریم ...

نه عزیزم پودر اینوفولیک تاثیری توی پریودی نداره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم پودر اینوفولیک تاثیری توی پریودی نداره

ممنون که جواب دادی عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزمی که ممنون وقت گذاشتی آزمایش پرولاکتین و گذاشتم برا روز سوم پریودی یک هفته مونده بهتره عجله نکن ...

بهترین تصمیمه حداقل دیگه حساس نمیشی بهش

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا رو هزار مرتبه شکر 🙏🏻. ان شاء الله که تا آخر همه چی خوب پیش میره و فندق خانمم سر وقت خودش میاد ...

ممنون گونشم، شما چه خبر؟ فندق کوچولوهات خوبند؟ ان شااله که سر وقت و سلامت دنیا میان و دل مامانشون رو شاد میکنند.

خواهر عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی الان نگاه کردم تو نت آزمایش کاریوتایپ که شکل داره ن برا ننوشتن ت ...

هزینه کاریوتایپ آزاده عزیزم اصلا شامل بیمه نمیشه ، جهاد دانشگاهی بده هزینه اش هم‌ یک میلیون الان

ممنون گونشم، شما چه خبر؟ فندق کوچولولات خوبند؟ ان شااله که سر وقت و سلامت دنیا میان و دل مامانشون رو ...

سلام عزیزم خوبی انشاالله که همه چی برات بخوبی پیش بره جونم 🙏🙏🙏😍😍

هزینه کاریوتایپ آزاده عزیزم اصلا شامل بیمه نمیشه ، جهاد دانشگاهی بده هزینه اش هم‌ یک میلیون الان

من تقریبا ۳ ماه پیش بیمارستان آمام خمینی دادم ۵۰۰ ت شد گلم

برای شوهرم با بیمه ۱۵۰ ت شد 

برای من آزاد ۵۰۰ تومان 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم برا پرولاکتین و کلسیم و تیروئید آزمایشش و نوشته بود که داروهامو دو روز برا خاطر پرولاکتین قطع کر ...

چرا عزیزم ‌درخواست دادم‌ ش‌قبول کردی اومد 

آزمایش پرولاکتین رو ‌میگن روز سوم‌ بدید ولی فرقی نمیکنه‌ کی بدی وقتی پریود هم ‌نیستی میتونی بدی ،من خودم امروز آزمایش پرولاکتین دادم پریودم‌ نبودم 

امیدوارم همه آزمایشات جوابشون خوب باشه ،پیش بهاورنیا رفتی ؟

دوستای گلم من برم یه کم استراحت کنم.... 

دوستون دارم و برا تک تکتون بهترینارو آرزو میکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا عزیزم ‌درخواست دادم‌ ش‌قبول کردی اومد  آزمایش پرولاکتین رو ‌میگن روز سوم‌ بدید ولی فرقی نم ...

اره اونجا رفتم ۲۸نوشته تا ۲۸وقت دارم آقایی نذاشت شرایط آزمایش و بهم ریخت😅😅😅😅