2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزییییییزم چقددددد قشنگ😍😍😍😍 الهی ک ۱۲۰ سال همراهتون با صحت و سلامتی خدای مهربون مون رو پرستش کنی ...

مرسی عزیزم ممنون بات آرزوی قشنگت  

من قشنگترین آرزوها رو برای تو دارم

اینجوری سخت نیست؟ هر دفعه باید آبکشی کنم😅

نه دیگه همون سه روز اول که میگن درصد لانه گزینی بالاست 

تازه ما تواین چند روز اینقدر بیکاریم که سرویس رفتن برامون آب بازیه هرچند من قبلاهم سرویس که میرفم قبل اینکه دستامو بشورم شیلنگ رو میگیرم  سرامیکا رو آب میکشم بعدش پر وپاچه مو میدم بالا تا جایی که آب برسه وخیس نشم خودم رو آب میکشم 

یعنی رحمم خودش به طو طبیعی به ضخامت خوب رسید و شرایطش خوب بود دیگه دارویی مثل استرادیول نخوردم 

عزیزم قبل انتقال کاری کرده بودی برای ضخامتت منظورم تغذیه یا ورزش و‌پیاده روی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دعا کنید برام لطفااا♥️♥️♥️

برات آیت الکرسی میخونم عزیز دلم انشالله باردار باشی 😍🧿

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم ببین الان زدی الکی خودتو نگران نکن.....  فقط یه کم استراحتت رو بیشتر کن....  از فر ...

عزیز دلم خداروشکر اتفاقی نیوفتاد منم علایمم تغییری نکرده

از قبل انتقال دل درد و کمر درد داشتم همچنان هم دارم

دیشب ۸ شب متوجه شدم که یه دوز زیاد زدم 

امروز ۸ صبح نزدم 

دوباره ۸ شب میزنم

نمیدونم چرا انقد درصد اشتباهاتم میره بالا 

شیاف پروژسترون رو هم امروز ظهر اشتباه زدم  

یعنی ۴ ساعت یه بار میزدم 🤦‍♀️🤦🏻‍♀️

امروز فهمیدم معلوم نیست چنتا شیاف اضافه زدم همینجوری 

ولی باز میگم چیزی نیست انشالله خیره 

منظورم استرس نگرفتم 😁

آنا جان همین ک دکتر جنین منو گذاشت تو شکمم 

سرفه های وحشتناک من شروع شد😔 انقدر سرفه کردم که شمارش از دستم در رفته

ولی دکتر چون استرس نگیرم گقت چیزی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ایرادی نداره من بعد یکی بزن....  دیگه شب بزن فقط....  هپارین دو تاست....  انوکسان ...

بله متاسفانه من فکر میکردم امپولم هپارین هست 

اصلا روشو نگاه نکرده بودم 

بعد روز دوم متوجه شدم انوکسان هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام باران جان ان شالله تا اخرش برات به خوبی پیش بره و فندق خانم سر وقتش بیاد بغلت عزیزم

خدا رو هزار مرتبه شکر 🙏🏻. ان شاء الله که تا آخر همه چی خوب پیش میره و فندق خانمم سر وقت خودش میاد بغلت🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام دوستان خوبم، امیدوارم حال همگی خوب باشه. پیام ها خیلی زیاد بود که نخوندم و مستقیم آمدم پایین. ا ...

باران جان خداروشکر که همه چیز خوب بوده

انشاا....نی نی سر وقت وبه موقع به دنیا بیاد.

شادی صدام کنید
من از وقتی انتقال دادم اومدم خونه خیلی دستشویی میرم،طبیعیه؟ ضرر نداره؟

آره عزیزم طبیعیه....

فقط آبم زیاد بخور...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها من امروز روز سوم انتقالمه تهران بودم تازه اومدم خونه شهر خودمون بنظرتون لازمه حتما کسی پیشم بیاد مراقبت کنه آخه من اصلا کامل استراحت مطلق نمیکنم

یه سری خورده کاری انجام میدم خودم از خودم پذیرایی میکنم😌😌بعد یکم یا درازمیکشم یا یکم میشینم شوهرمم هست 

بعد مامانم هی اصرار میکنه بیاد مراقبت کنه تازه شام ونهار مم هم مامان وخواهرام گفتن هر روز برام میفرستن حالا بازم با این شرایط لازمه کسی بیاد نزاره من خورده کاری کنم 

اونایی که تجربه شو داشتین مرسی اگه جواب بدین

نظم تقسیمات سلولی یعنی چی انا جان 

ببین عزیزم هر چی تقسیمات سلولی منظم تر باشه گرید بهتره....

مثلا چطوری بگم یعنی مثلا یه ساز باشن یه دست باشن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com