🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
تجربیات مامان آزاده:
👈بیمارستان یا مرکز درمانی:مرکز رویان امید اراک
👈دکتر معالج:خانم دکتر نازیلا نجدی
👈سن زن: 40سال
👈مشکل زن: تنبلی تخمدان خیلی خیلی شدید
👈مشکل مرد: سالم
👈سابقه قبلی درمان:
👈مدت ناباروری: 5سال
👈داروهای مصرفی جهت پانکچر :آمپول سینال اف. یه آمپول دیگه ام بود که بازو میزدم که فکر کنم hcjبود. قرصهای اسیدفولیک و ویتامین د هم میخوردم
👈ذخیره تخمدان:ذخیره تخمدانم خیلی خوب بود
👈پانکچر روز چندم پریودی: روز 15پریودی
👈فاصله پانکچر و آی وی اف: 4ماه
👈تعداد فولیکول: ۸
👈تعداد تخمک: ۶
👈تعداد جنین: ۴
👈تعداد جنین انتقال داده شده:2تا جنین بلاست
👈 گرید جنین ها:ab
👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: 3روز قبل از انتقال 9بود
👈داروهای مصرفی بعد از انتقال:استرادیول. آمپول آنوکساپارین. آمپول و شیاف پرژسترون. اسیدفولیک.
👈تعداد دفعات آی وی اف :بار اول که خداروشکر معجزشو نشونم داد
👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟ بله
👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟هیستروسکوپی کردم که پولیپ داشتم برداشتش خانم دکتر
👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا:روز 15 آزمایش اول دادم که مثبت بود
👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا: روز 17دادم که 1000بود
👈 علائم خاص از زمان انتقال تا آزمایش :دست و پام سرد بود. سوزش و خارش واژن داشتم. سر درد که موقت بود
👈مراقبت های بعد از انتقال:من خیلی حساس بودم بخاطر همین خیلی مراقبت کردم. حمام نرفتم. کار اصلا نکردم یه جورایی استراحت مطلق بودم فقط واسه غذا خوردن بلند میشدم و روزی ده دقیقه تو خونه آروم راه میرفتم که خانم دکتر نازنینم میگفتن آماده کردن قبل از انتقال مهمتره از نظر جسمی و تغذیه
👈تغذیه قبل از انتقال: خوراک لوبیا سبز. ژله. کله پاچه. آواکادو.شیرسویا
👈تغذیه بعد از انتقال: همه اینارو تا روز آزمایش ادامه دادم
نشاسته اصلا نخورید فقط باعث دیابت میشه شیر سویا عالیه. ماکارونی هم میخوردم
👈تعداد نی نی تو دل مامان: یه دونه شاه پسر👦
👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی:20روز بعد از انتقال که خداروشکر ساک حامگی دیده شد
👈داروهای مکمل و تقویتی:قرص پرگنازون
👈 هزینه ها : راستش حساب نکردم اما چون بار اول به لطف خدا نتیجه گرفتم حدودا 20تومن شد
👈 توضیحات لازم:همیشه دوست داشتم یه روزی بیام و تجربمو بزارم و الان خداروشکر این اتفاق افتاد اینو به همه کسانی میگم که مثل من با حسرت تجربیات دیگرانو میخونه و فکر میکنه برای خودش پیش نمیاد. من تو سن 34سالگی ازدواج کردم و دو سال بعدش یه بارداری پوچ طبیعی داشتم بعد از اون چون سنم کم نبود بفکر راههای دیگه افتادم که همسرم هم استقبال کرد و فروردین سال 1400به مرکز رفتیم و بعد از انجام آزمایشها متوجه شدیم من تنبلی تخمدان دارم که خانم دکتر نجدی بهم پیشنهاد دادن آی وی اف کنم و فرصتو از دست ندم اول بخاطر خونریزی زیاد هیستروسکوپی شدم و دو ماه بعد پانچکر و سه ماه بعد هم انتقال
تو تمام این مدت به معجزه ی خدا ایمان داشتم یکماه قبل از انتقال به پابوس امام رضا رفتم و با دل شکسته از ته دل خواستم مثل جوادشو بهم بده.روز انتقال رسید با همسرم با کلی استرس رفتیم مرکز و خانم دکتر نازنینم بعد از انتقال همونجا بهم گفتن برو مبارکت باشه انشالله مثبت شدی. دو هفته بعدش رفتم آزمایش و وقتی همسرم با دسته گل جوابو بهم داد معجزه ی خدارو دیدم و اینکه چقدر ما از لطف خدا غافلیم. الان که دارم برای شما مینویسم پسر نازنینم رو پام هست و دارم خوابش میکنم از خدا میخوام همتون این لحظه رو تجربه کنید. ❤️❤️
کسآیی که نا امید هستن بدونن که از عظمت پروردگار چیزی غیرممکن نیست
👈زمان تولد نی نی(ها) انشالله بسلامتی: تیر ماه 1401گل پسرم بدنیا ا