2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
بچه ها میشه به من یه کم امید بدید لطفااااا خیلی نیاز دارم به دلگرمی😔😔 امروز همش حس میکنم دارم پ ...

منم حالت پري داشتم هنوزم دارم روز نوزده انتقالم ولي مثبت شده جواب آزمايش ، دقيقا مثه شما همش ميگفتم اثر آمپولاس پري نميشم 

هيچ علايم ديگه اي هم ندارم بجز همين حالت پري

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سفیده تخم مرغم بخور....  من خودم دو ماه قبل آخرین سیکلم هر روز دو تا سفیده تخم مرغ آب پز ...

سلام آنا جان مهربان ، ممنون که بفکر ما هستی عزیزدلم 🙏🙏 خدا دو تا نفسهاتو حفظ کنه براتون❤️❤️❤️ 

جالبه من یکی دو ماهه هر روز دوتا سفیده میخورم ، تی آر ایکس هم مار میکنم و یکروز در میان پیاده روی، اوابوست هم میخورم ایشالله که تا زمان تخمک کشی جواب بده محتاجم به دعای شما 🙏🙏🙏

یه سوال آنا جون شیاف پروژسترون تاثیرش از آمپول کمتره ؟ من میخوام به دکتر بگم در هر مرحله نیاز به آمپولش هست شیاف بده👀😬

عزیزم سفیده تخم مرغم بخور....  من خودم دو ماه قبل آخرین سیکلم هر روز دو تا سفیده تخم مرغ آب پز ...

و اینکه ایشالله روز انتقال من میتونم خودم تنها برم؟

نمیخوام به همسرم بگم اصلا انتقال دادم تا روز جواب ، خیلی بمن استرس میده ناخواسته. 

عزیزم کامپکت چیه

جنینی که به بلاست نرسیده ولی از ۳ روز بیشتره عزیزم 💜

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خانوما هر که میتونه تو این زمینه کمکم کنه خدا خیرش بده ،،، من از مرکز مام نوبت گرفتم اما چون تا ۲۴ د ...

عزیزم من اگر برم مام بدون شک تمیزی ، همین که نتیجه مثبته یعنی طریق و روشش خوب جواب میده 

توی بعضی تاپیکا تو‌ همین ‌نی‌نی سایت نوشته  چقدر خورده بودی ؟ زیاد یا کم ؟

من دفعه ماقبل اخر ک کنسل شد تقریبا دو سه روز روزی ی بشقاب اب پزش رو میخوردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم حالت پري داشتم هنوزم دارم روز نوزده انتقالم ولي مثبت شده جواب آزمايش ، دقيقا مثه شما همش ميگفتم ...

خدا از دهنت بشنوه خواهر،

ممنونم که به من امید میدید ♥️♥️

الهی به سلامتی زایمان کنی عزیزم😘😘

لطفا برام دعا کن مامان خانوم😍😍

آره عزيزم امروز آزمايش دومو دادم بتام شده ٤١٧ واسه دكترم فرستادم تازه امروز گفت خوبه 

خیلی خوشحال شدم عزیزم🥺😍 قلبم اکلیلی شد 

تبریک میگم بهت 

انشالله بارداری سالمی رو تا آخر طی کنی 🥰🧿

عزیزم چنتا جنین داشتی چند روزه بود؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها میشه به من یه کم امید بدید لطفااااا خیلی نیاز دارم به دلگرمی😔😔 امروز همش حس میکنم دارم پ ...

چرا این حسو داری عزیزم؟

من قبل انتقال هم حس پریودی داشتم 

عوارض دارو هام بود 

و اینکه خود علایم پریودی علایم بارداریه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم لطفا تجربیات سن بالای ۳۵ را هم بزارید 🙏❤️❤️

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان دوقلوها:

👈بیمارستان یا مرکز درمانی:ابن سینا و صارم

👈دکتر معالج: دکترکتایون صادقی زنان و فیروزه لنکرانی غدد

👈سن زن: 39

👈مشکل زن: انسداد جفت لوله های رحم

👈مشکل مرد: سالم

👈سابقه قبلی درمان: 5بارآی وی اف و یکبار سقط بدلیل تشکیل نشدن قلب جنین

👈مدت ناباروری: 7 سال

👈داروهای مصرفی جهت پانکچر : سینال اف و و گنال اف و سی ام جی و آزیترومایسین و دوفاستون و هاچ سی جی 5000

👈ذخیره تخمدان: گفتن عالیه

👈پانکچر روز چندم پریودی: هر 5 بار روز 14 الی 16 پریودی

👈فاصله پانکچر و آی وی اف: 4 بار ابن سینا معمولا فریزمیشدن جنین ها و۲ماه و سه ماه ،یه بارم فرش انتقال دادن که نشد آخرین بار صارم بعد دوسال که خدا رو شکر اوکی شد

👈تعداد فولیکول: هر دفه 8 تا 11 عدد

👈تعداد تخمک: 5 تا 8 تا

👈تعداد جنین: 5 تا هر دفه اوکی میشد

👈تعداد جنین انتقال داده شده: دربیمارستان ابن سینا 4 بار هر بار 2 تا آخرین هم صارم اونم 2 تا که اوکی شدن

👈 گرید جنین ها:A 

👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: آخری که مثبت شدم چند روز قبل انتقال 7 و نیم

👈داروهای مصرفی بعد از انتقال: آسپیرین،پردنیزولون،امپول پروژسترون،شیاف پروژسترون،آمپول آنوکساپارین۴۰۰۰ و پماد و قرص استروژن کونژوکه و متفورمین و لووتیروکسن 50

👈تعداد دفعات آی وی اف :5 بار

👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟بله

👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟دوبار لاپاراسکوپی وهیستروسکوپی تشخیصی ودوبارعکس رنگی رحم بدون بیهوشی و سه بار با بیهوشی ولنفوسیت تراپی و سرم ivig و درنهایت prp

👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا: روز 14 انتقال وبتا 1793بود

👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا: روز 16 وبتا 2040 بود

👈 علائم خاص از زمان انتقال تا آزمایش: از همون روز اول دردهای پریودی ،کمردرد، روز ۸انتقال لک لانه گزینی دیدم و پاهام یخ میکرد و لبام ترکیدو خشک،سینه هام درد میکرد،تکرر ادرار

👈مراقبت های بعد از انتقال: ۳روز استراحت نسبی وکمی راه رفتن درخانه

👈تغذیه قبل از انتقال: همه چی خوردم بیشتر گرمیجات

👈تغذیه بعد از انتقال: بیشتر سردیجات شیرسویا،ماکارونی،نشاسته وشیر و آرد برنج، همه چی خوردم

👈تعداد نی نی تو دل مامان: دو تا جیگرگوشه عزیز دل مامان و بابا😍😍

👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی: 10 روز بعداز مثبت شدن آزمایش

👈داروهای مکمل و تقویتی: فموبرا و ویتامین دی 1000 روزانه

👈 هزینه ها : توی این 7 سال 120 میلیون شد

👈 توضیحات لازم: منم همیشه باخوندن تجربیات خانمها دراین کانال نیرو میگرفتم وناامید نمیشدم درمدت 7سال مرکز ناباروری ابن سینا اوایل خوب بود بعد نه، بعد رفتم صارم اونجا دوباره همه چی از نو گرفتن و درنهایت گفتن لنفوسیت تراپی کنین که هر دفه کلی پول گرفتن که برام عوارض خشکی چشم و دهان و واژن گذاشت حتی پریودم نصف روز نمیشد خشک شده بود فرستادنم فیزیوترامی رحم اونجام کلی پول گرفتن ازم گفتن الان دیگه از نظر ما عالی هستین ولی باز رحمم ضخیم نشد تا اینکه دیگه گذاشتمش کنار تا بعد 7 ماه بدنم برگشت به حالت نرمال دیگه یکسال 5 بار بخاطر اینکه دیواره رحمم به حد نصاب نرسید کنسل شد فقط بخاط اون لنفوسیت تراپی مزخرف شون و بعد خود دکتر صارمی یه آمپول داد که سه ماه بزنم رفتم تحقیق کردم دیدم آمپول منو قبل از 40 سالگی یائسه میکنه نزدم، دیگه یکسال ولش کردم تا اینکه یکی از دوستام شماره خانم دکتر علیرضایی توی بیمارستان مام برام فرستاد، رفتم پیشش طبق معمول مام فقط پیشنهاد تخمک اهدایی میده، گفتم نمیخوام، دید نمیتونه راضیم کنه گفت پس برو فعلا یه متخصص غدد ببیندت خانم لنکرانی رو معرفی کرد رفتم،بعد از یکسری آزمایش تشخیص داد که مشکل خود ایمنی دارم دکتر با وجدان و خیلی کار بلدی بود اون باعث شد مشکل من حل شد نه صارم و نه ابن سینا نتونستن مشکل منو پیدا کنن،خلاصه بعد از سه ماه مصرف دارو گفت برو برای انتقال ایندفه قول میدم اوکی هستی و خدا رو شکر که به آرزوم رسیدم همیشه دعاگو خانم لنکرانی هستم فوق العاده دکتر باسواد و با اخلاق هستن.

خلاصه منم مثل شماها خیلی سختی کشیدم هم از نظر روحی و هم از نظر مالی آخر سر به خدا متوسل شدم چون تا اون نخواد برگی از درخت هم نمی افته با نماز صبح 41 مرتبه سوره حمد و با نماز ظهرم ختم سوره یاسین و با نماز مغرب و عشا سوره حشر و دعای یستشیر رو 40 روز خوندم و خدا حاجتمو داد ایشالله همه اتون حاجت روا شین البته یکماه قبل ازانتقال شکم وکمرم رو باروغن سیاهدانه ماساژ میدادم