2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
عزیزم منم همش لباس زیرم خیس میشه ☹️ من شیافم دارم

سلام خوبی عزیزم روز چندم انتقالته از همن اول شیاف داشتی

نه من شیاف ندارم اما ببخشید معذرت میخوام همش حس خیسی دارم من سه تا جنین داشتم دوتا رو باز کردن یکیش دیگه بکار نیومد فقط یکی گذاشتن برام  از عصرخیلی استرس گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺 خانمای گل من یه اشتباهی کردم امپول زیر جلدی هر ۲۴ ساعت یه بار بود من ۱۲ ساعت یه بار تزریق کردم ...

اون آمپول اگه هپارین داشته باشه برای جلوگیری از لخته شدن خونه نگرانیش بیشتر برای اینکه زیادی خون ت رقیق نشه حالا زنگ بزن اورژانس یه سوالی بپرس ازشون بگو من یه دوز هپارین  زودتر زدم مشکلی داره یا نه

سلام خوبی عزیزم روز چندم انتقالته از همن اول شیاف داشتی  نه من شیاف ندارم اما ببخشید معذرت میخ ...

عه چقدر منی😍🤭

منم ۳ تا رو گذاشتن بلاست بشه 

۲ تا نابود شد

یکی کامپکت گذاشتن داخل رحمم

روز دوم انتقال هستم

ولی از قبل انتقالم که آمپول پروژسترون میزدم لباسم خیس میشد 

به دکتر چیزی نگفتم

ولی برای هر چیزی استرس نگیر عادیه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

حالا باز شما شیافه ادم میگه بخاطر اون لباسات خیس میشه 

عزیزم من ۵ روز قبل انتقال هر روز امپول داشتم 

لباسم خیس میشد

الان هم شیاف دارم هم امپول 

بازم لباسم خیس میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عه چقدر منی😍🤭 منم ۳ تا رو گذاشتن بلاست بشه  ۲ تا نابود شد یکی کامپکت گذاشتن داخل رحمم روز ...

اِ  راست میگی منم امروز روزدومم بود 

نه اخه همش میگم نکنه دفع شده. میگم راستی کسی میدونه جنین دفع بشه ترشح داره یا نه

سلام دوستای خوبم 

منم به امید خدا بلاخره اندومترم با کمک امپول استرادیول و پی ار پی به هشت رسید و چند روز دیگه انتقالمه بین دعاهاتون منم یاد کنید 

دوستانی که مشکل ضخامت دارین به دکترتون پیشنهاد امپول استرادیول و پی ار پی بدین

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اون آمپول اگه هپارین داشته باشه برای جلوگیری از لخته شدن خونه نگرانیش بیشتر برای اینکه زیادی خون ت ر ...

میترسم زنگ بزنم شوهرم از سهل انکاریم دعوام میکنه

خونه ام شلوغه تنها نیستم

دوستان گفتن زیاد خطر ناک نیست من فردا آسپرین نمیخورم 

امپول میزنم

خودم به این باورم که هر چیزی که اتفاق میوفته یه خیری توش هست

لابد به صلاحم بوده که اشتباه یه دوز بیشتر زدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من ۵ روز قبل انتقال هر روز امپول داشتم  لباسم خیس میشد الان هم شیاف دارم هم امپول  ...

آها یعنی حتی آمپولش هم ترشح رو زیاد میکنه خوبه پس خیالم راحت شد حالا تا ببینیم خدا چی میخواد انشاالله که خیره 

واسه همه مون

اِ  راست میگی منم امروز روزدومم بود  نه اخه همش میگم نکنه دفع شده. میگم راستی کسی میدونه ...

نمیدونم...

چرا این فکر رو میکنی؟

من ماه پیش سرما خورده بودم خوب شدم ولی سرفش همچنان باهامه

یعنی همین که دکتر انتقال داد سرفه های من شروع شد

بازم من امید دارم به مثبت شدنم

راستی شما از دیروز تا الان مطلق بودی؟ فقط واسه سرویس بلند میشی؟

من حتی پا میشم یکم راه میرم تحرک کوچیک دارم

ولی کار خاصی نمیکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میترسم زنگ بزنم شوهرم از سهل انکاریم دعوام میکنه خونه ام شلوغه تنها نیستم دوستان گفتن زیاد خطر ناک ...

آره دقیقا همینطوره خیره انشاالله

نه آسپرینت رو قطع نکن بخور اما فاصله ساعتش رو با امروز زیاد کن چون هر دو مکمل همن ولازمه که مصرف بشن

سلام دوستای خوبم  منم به امید خدا بلاخره اندومترم با کمک امپول استرادیول و پی ار پی به هشت رسی ...

عزیزم برای انتقال مثبتت آیت الکرسی میخونم😍

پیشاپیش مبارکت باشه🧿🫂💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از وقتی انتقال دادم اومدم خونه خیلی دستشویی میرم،طبیعیه؟ ضرر نداره؟

دستشویی هات رو اگه ادراره ببخشید میگم  سرپا بکن بدون شلوار 

من یکی از ماما ها گفتش قبل و بعدش دستشویی رو آب بکش وآب خالی هم بگیر به کمر به پایینت اما اب زیاد گرم نباشه

سلام دوستای خوبم  منم به امید خدا بلاخره اندومترم با کمک امپول استرادیول و پی ار پی به هشت رسی ...

عزیزم ایشاالله ک مثبت میشی 

از ته دلم برات دعا کردم میدونم ک مامان میشی

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
آها یعنی حتی آمپولش هم ترشح رو زیاد میکنه خوبه پس خیالم راحت شد حالا تا ببینیم خدا چی میخواد انشاالل ...

قربونت برم انشالله مثبت بشیم

شما درد نداری؟

من گاهی دلم وبیشتر وقتا کمرم درد میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40