2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
ناز دخت جان دیشب که من رفتم دکتر خودم بهش گفتم بهم استرادیول نمیدی گفت نه اعتقادی به استرادیول ندارم ...

عزیزم شانس ای وی اف برای همه اگا همه شرایط اوکی باشع30-40درصده فقط برای شمانگفته ک خواهر،هرکسی انجام بده شانسش همینقده توهرانتقال،ایشالاطبیعی مامان بشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ببخشید جانان جان دیشب نشد جواب بدم، چه جالب پس اصغرنیا هم هیچی، ناراحت شدم عزیزم آدم اینجوری نسبت به ...

انتقال ابانم باعبدالهیان بود،یعنی دبگه نذاشتم اصغرنیاانتقال بده بااون حرفی ک زد،اون انتقالم ک ازتهران سونومیشدم ودارومیگرفتم تحت نظرظهیری بودم ک روزانتقال خارج رفته بوددکترجایگزینش عبدالهبان بودبرام انتقال داد،بعذیه ارامش عجیبی داشت دعاخوند،ازم پرسیداندومترت چند بوده اخربن بار،امپول شل کننده زدی؟؟گفتم نه خانم دکترامپولی ندادن بهم درابن مورد،واندومترم 7بود،

ببین نازدخت نذاشت انذومتزم ب 8برسه حتی انتقال داد،دکترتهرانم گفت خیلی اشتباهه نبایدرو7انتقال داداگه رشدمیکنه اندومنزحداقل باید8باشع تدسونوی اخر،دیگع ایناروشنیذم فهمیدم ظهیری اصلاتوجه نداره به وضعیت بیمار،فقط انتقال میده،اصلاحال ووضعیت بیماروتعدادانتقالهای ناموفق مهم نیست براش

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یه همچین شکلی رو بهم نشون دادن گفت این بچته😂 ولی دایره هاش از این بیشتر بود مرسی قشنگم خدا ...

انشا ال... برا سونو ان تی میری ، میبینی فسقلی تند تند چرخ میخوره تو شکمت نمیزاره دکتر اندازه هاشو بگیره 😂😂😂

سلام  عددٍ بتام ٩٨ بود فرستادم واسه دكترم گفته چيزي كه مدنظر من بوده نيست دوباره پنجشنبه بايد ...

وااااا چ حرفیه آخه😬😬 مثبت شده دیگه چرا بعضی دکترا بلدن ضد حال بزنن.

بچه ها اینجا بودن بتای ۲۰ اینا داشتن و مثبت بودن و... ان شاالله دو روز بعد دو برابر شده و خیالت راحت میشه. برو حالشو ببر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستای خوبم می تونم ازتون خواهش کنم برای منم دعا کنین      فردا ظهر وقت عمل پانکچر د ...

سلام عزیزم انشالله بهترین نتیجه رو از پانکچرت میگیری 

رویان بودی دیگه درسته ؟ با کدوم دکتر پانکچر داری ؟ 

داروهات چیا بودن ؟ شمام پانکچرتون دو مرحله ایه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم انشالله بهترین نتیجه رو از پانکچرت میگیری  رویان بودی دیگه درسته ؟ با کدوم دکتر پان ...

ان شاءالله با دعای شما دوستای خوبم.

بله رویان هستم با دکتر مشایخی

ولی نمی دونم روز عمل خودش انجام میده یا یکی دیگه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزم انشالله بهترین نتیجه رو از پانکچرت میگیری  رویان بودی دیگه درسته ؟ با کدوم دکتر پان ...

دارو سینال داشتم، لتروزول، hmg

نه عزیزم بهم نگفتن شانگهای هستش فک کنم فقط فرداست

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

سلام دخترا، منم تو سیکل انتقال لانگم، سری قبلی فرش بود بلافاصله بعد از پانکچرم، ۲تا انتقال دادن گرید بی که منفی شد، ۴ماه فاصله انداختم رفتم سیکل لانگ دکتر مصطفایی تو رویان برام در نظر گرفت، از روز ۵ پریودم ال دی خوردم ، از روز ۱۳ سیکلمم آمپولم شروع شد،  تا حالا ۴ تا امپول سینافکت زدم ،  ۳تا جنین فریز دارم که قراره بلاست انتقال بدم، ، جایی خوندم احتمال داره وقتی بخوان بلاست کنن اصلا جنینی نمونه، این درسته؟  گرید جنینام A هست. 

سوال دیگم اینکه نمیشه من این همه دارو مصرف میکنم اون وسط دوباره پانکچر بشم بعد از اون انتقال فریزمم انجام بدن؟ من سری قبل قرار بود شانگهای بشم ، اما بنظر از گیج بازیاشون بعد از پانکچر اول درست راهنمایی نکردن و دکترم گفتن نمیخواد، بعد اینسری رفتم برای شروع دوره، دکتر دعوام کرد که چرا حواست نبود پیگیری کنی ، گفتم والا همکاراتون باهاتون تماس گرفتن شرایطمو گفتن شما گفتید نمیخواد  ، قبولم نمیکرد که این حرفو زده،

ماهایی که با این همه سختی باردار می شیم مطمئن باش لایقترینیم ان شاءالله لطفش شامل حالت میشه و حاجت ...

🥰💋🌱

انشالله قسمت همه اونایی که میخوان مادر بشن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ناز دخت جان دیشب که من رفتم دکتر خودم بهش گفتم بهم استرادیول نمیدی گفت نه اعتقادی به استرادیول ندارم ...

آره عزیزدلم بعضیا استرادیول نمیدن، روش ها باهم فرق داره ، چی بگم عزیزم ، الهی که خیلی زود طبیعی باردار بشی و راحت بشی درنادیان جان ، چی بگم☹️