2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
شما خوبی عزیزم نی نی هاتون خوبند؟

خدا رو شکر خوبن. 24 دی نوبت سونو داره. شما خوبین؟ ان شاء الله که استرست کمتر شده 🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

سلام دوستان من دیروز صبح یهو خونریزی کردم همراه با لخته رفتم بیمارستان مهر مشهد که مثلا خصوصی هم هست نه منو سنو کردن نه معاینه به دکترم زنگ زدن اونم اتاق عمل بود گفت فردا بیاد مطب ساعت سه میرم دعا کنید بچم حالش خوب باشه از دیروز فکر می کنم همه علایم بارداریم رفته شکمم کلا رفته تو فقط خدا رو صدا میزنم بچه چیزیش نشده باشه با دل های پاکتون برام دعا کنید 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند وقتیه از باران خبری نیست ان شاء الله که خودش و نینیش خوب هستن. 🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام دوستان من دیروز صبح یهو خونریزی کردم همراه با لخته رفتم بیمارستان مهر مشهد که مثلا خصوصی هم هست ...

ان شاء الله که هماتوم بوده و دفع شده. برات آیه الکرسی میخونم ان شاء الله که عصر با خبر خوب میای. 🤲

ان شاء الله که هماتوم بوده و دفع شده. برات آیه الکرسی میخونم ان شاء الله که عصر با خبر خوب میای. 🤲

امیدوارم درد زیادی داشتم دیروز اما امروز هیچی 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
خدا رو شکر خوبن. 24 دی نوبت سونو داره. شما خوبین؟ ان شاء الله که استرست کمتر شده 🙏🏻

خوب باشید همیشه

خوبم یه روز پر استرس یه روز آروم

تا به امید خدا ببینم آنومالی چی میشه

شادی صدام کنید
سلام دوستان من دیروز صبح یهو خونریزی کردم همراه با لخته رفتم بیمارستان مهر مشهد که مثلا خصوصی هم هست ...

ایشالا که چیزی نیست من هفته ۹ چنان خونریزی کردم که تو نیم ساعت تا مامانم برسه بریم بیمارستان دو تا پد عوض کردم اصلا قطع نمیشد . ولی هیچی نبود . دو روز بعدش هم دکتر خودم سونو کرد گفت جفتت خیلی پایینه به خاطر همین خونریزی کردی مهم نیست.

ایشالا که برای تو هم همینه 🌺🌺🌺

🥳 چشم مهربونم💜🌱 انشالله لایق مادر شدن باشم و خدا لطفشو شاملم کنه

ماهایی که با این همه سختی باردار می شیم مطمئن باش لایقترینیم

ان شاءالله لطفش شامل حالت میشه و حاجت روا میشی عزیزم  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزم، من آن تی رفتم، خداروشکر گفتن همه چی خوبه، طبق crl بزرگتر بود، ۱۲ هفته و ۵ روز بودم ولی ط ...

ای جووووونهه دلم، الحمدلله رب العالمین

اان شاءالله همین طور خبرای خووووووب بهمون بدین  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️