2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048010 بازدید | 684638 پست
دکتری که من پیشش جراحی کردم فلوشیب ناباروری نبود. و عمل هیستروم رو خوب انجام نداده بود و مجبور شدم چ ...

عزیزم خوشحالم که شنیدم باردار شدی خداحفظش کنه برات...ممنون ازاینکه تجربه ات رودراختیارم گذاشتی...برام دعا کن عملم با موفقیت انجام بشه و نتیجه بگیرم😘🥰

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره آمپول کلا داده  راستی استرادیل هم 1 داده 2 نداشت  گفته روز 8 تا  ولی 2 نداشت

مهم نیس عزیزم به دکترت اعتماد کن من اصلا تا حالا امپول پروژسترون نزدم فقط شیاف داشتم تو همه انتقالام امپول که قوی تر هست و اینجا دیدم بچه ها همه امپول داشتن ولی به پزشکم اعتماد کردم 

انشالله که خیره قشنگم😘😘🥰

قربونت برم دعا کن واسم 

حال روحیم خوبه امیدوارم خدا روحم رو خراب نکنه :)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم نگران نباش منم هر دو تا بارداریم فقط ی جنین انتقال دادم ان شالله همون یکی میشه دوردونه ات

مرسی قشنگم

ولی به بلاست هم نرسید اخه 😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مبارکع عزیزم،ایشالادوهفته دیگه باخبرای خوب بیای،احتمالاگفته کامپکته یامورولا

عه ایول قشنگم گفت کامپکته ولی یعنی چی؟

احتمال گرفتنش هست؟

تورخدا الکی امید واری ندین اگه چیزی میدونین 😁

ممنون انشالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی که ۱۴روز بعد خوش خبر بیای عزیزم من درد نداشتم ولی دیدم بچه ها اینجا میگن درد داشتن من تا سه ...

ممنون عزیز دلم خدا به دل مهربونت نگاه بندازه

اره امروز به منم گفت طبیعیه ولی من فقط تو بیمارستان لک داشتم خونه ندارم

ولی دلم بخاطر اون چیزی که توم کرد درد میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزان خوبین من سال ۹۷ تا پارسال توتاپیک بودم .بچم که دنیا اومد دیگه کمتر وقت کردم بیام تاپیک. بالاخره تصمیممونو گرفتیم برا بچه دوم. اومدیم دکتر شوهرم آزمایش داد دوباره .تعداد اومده پایین صدهزار. دی اف آی هم ۳۵ هست که خیلی ناامیدانه حرف زد دکتر ولی خب ما سر بچه اولمون هم کم از این حرفا بهمون نزدن ولی ناامید نشدیم. حالا سوالم اینه که برا پایین آوردن دی اف آی چکارایی باید کنیم؟ چه چیزایی تو پایین آوردنش تاثیر زیادی داره؟اینم بگم مدتیه سبک زندگی رو تغییر داده داره وزن کم میکنه. خنک نگه میداره بیضه ها رو. و قراره دوباره رژیم سبزیجات رو شروع کنه. دکتر هم دارم فقط زینک و فولیک و سلنیوم داده. قبلا تو رویان با همین سلنیوم و فولیک و زینک تعداد از ۸ میلیون رسید به ۱۳ میلیون. نمیدونم این دفعه چی میشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم به نظرم همون ی بارم ی مرکز و دکتر خوب انتخاب کن ببین این مسیر انقدر از نظر روحی و جسمی اد ...

چی بگم عزیزم!!! حق با توست ولی چه کنم که هرکاری میکنم همسرم میگه همینجا انجام بدیم اگر نشد میریم تهران☹️

الان هم یکی از آشناها که داروپزشکه باهاش صحبت کردم درباره تداخل دارویی ، گفت خود استرادیول بتنهایی کلی عوارض داره مثل خونریزی و توده پستان و …. وقتی آدم خودشو در معرض احتمال تمام این بیماری ها قرار میده حداقل باید مطمئن باشه که نتیجه میگیره

سلام عزیزان خوبین من سال ۹۷ تا پارسال توتاپیک بودم .بچم که دنیا اومد دیگه کمتر وقت کردم بیام تاپیک. ...

سلام دلارام جان خوبی عزیزم

نمیدونم من رو یادت هست یا ن ؟

انشالله که اینبار هم نتیجه میگیری .کدوم مرکز اقدام کردی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دلارام جان خوبی عزیزم نمیدونم من رو یادت هست یا ن ؟ انشالله که اینبار هم نتیجه میگیری .کدوم م ...

سلام عزیزم خوبی؟ بله عزیزم با هم بودیم. این دفعه دیگه نمیتونستم با بچه کوچیک تو این شرایط بیام تهران همین اهواز خودمون ادامه میدیم . پیش دکتر نیکبخت. فعلا که هنوز شوهرم خیلی کار داره. باید تقویتش کنیم ببینیم چی میشه. 

شما چیکار کردین؟ دیگه نرفتین برا انتقال؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
مشاورتون کی بودعزیزم؟من اهدایی بایدبگیرم داستانه براخودش وگرنه دکترای دیگه هم هستن تورشت مثل محمدتبا ...

عزیزم قرار شد یکبار پانکچر بشم ببینم اصلا جنینی تشکیل میشه یانه بعد اگر نشد تخمک اهدایی 

واقعیتش جانان جان من یکبار فقط دیدمش برام قشنگ وقت گذاشت و نشست و توضیح داد ، ولی بار دوم که رفتم البته سوال داشتم اصلا حتی ندیدمش ، گویا ذخیره را دیده و گفته بعد از یکبار دیگه میریم برای اهدایی ، ماماش گفت. اما قشنگ معلومه که اونطور که باید همیشه وقت نمیزاره بستگی به مودش داره ، ببین من مریض شیرین اصغرنیا بودم ولی بی دقتیش و سهل انگاریش را سر iui که دیدم دیگه رفتم ظهیری ، فکر کن اومده سر عمل بعد گفت ای وای اسپرم 5میلیونه پس باید آی وی اف کنی😳😳 نه ذخیره ام را خواست نه آزمایشی داد واریوپپتال تجویز کرد 😳 صدری هم سر زایمان خاله ام جاش گذاشت رفت خارج کشور و پزشک جایگزین فرستاد خاله ام کلی استرس کشید و فشارش رفت بالا و بچه طفلک بعدزایمان از بین رفت. منظورم اینه اصلا نمیشه به کسی کاملا اعتماد کرد ، حالا شما تخمک اهدایی باید بگیری؟ از کسی میگیرند که شبیه شما باشه درسته؟