2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
وای رادیس جان من الان ۳روزه اوابوست را میخورم همش خوابم ، الان دانشگاهم ولی خوابم ، کلا گیجم ، میل ب ...

جداا من اصلا اینجوری نیستم برام خواب اور نبوده کمبود خوابم دارم تازه سخت میخوابم 🙂 یعنی اون مقدار ملاتونینش انقدر خواب آور هست براتون . شاید بعد از مصرف چند روز ازش بدنتون عادت کنه فعلا ادامه بدین یکی دو هفته اگه دیدین خیلی اذیت میشین نخورین  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وای رادیس جان من الان ۳روزه اوابوست را میخورم همش خوابم ، الان دانشگاهم ولی خوابم ، کلا گیجم ، میل ب ...

عزیزم منم این مشکلو داشتم به دکترم پیام دادم گفت میتونی دوتا رو با هم ویک ساعت ققبل خواب بخوری منم روز اول یه سره گیجو خواب الو بودم به خاطره ملاتونینه گفت اشکال نداره باهم خورده بشهولی معدت خالی نباشه اذیت بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون حرف تو درست بود پریود شدم😔

ان شاالله بزودی مادر میشی غصه نخور و ناامید نباش 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منم چند تا بسته داشتم خوردم  همون جوری بودم طبیعیه

یه دنیا ممنون پروانه جون یعنی درد تخمدان چپم خیلی بیشتر میزنم به پهلوم توکل بخدا انشاالله خیر باشه 

انشاالله همه چی برات بخوبی پیش بره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
هیچ چیزی نمیشه با اطمینان گفت عزیزم ، من دوسال پیش با اولین اقدام طبیعی باردار شدم و الان می‌کن ...

نازدخت جان چند سالت هست که ذخیره ات امده پایین 

چهل و دو 

عزیزم 

من تاپیک ذخیره کم تخمدان رو تقریبا تا آخر خوندم. ببین عزیزم کسایی که تو اون تاپیک باردار شدن یا طبیعی بوده یا اهدایی. اونهایی که اهدایی گرفتن همشون آی وی اف کرده بودن و سنشون هم کمتر از من‌و شما بوده ولی نتیجه ای براشون نداشته و تخمک زیادی نتونستن داشته باشن با داروها. 

عزیزم من iui کردم تعداد اسپرم پایین بود و نشد  برای کسانیکه ذخیرشون پایینه بارداری طبیعی و همچ ...

نازدخت جان‌ ای یو ای چون درصد موفقیتش پایینه به خاطر این باردار نشدی 

کسی که ذخیره پایین داره ،ارزش نداره به خاطر ای یو ای چندین بار داروهای تحریک ‌تخمدان استفاده کنه و اون ذخیره پایین رو‌هم از دست بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چهل و دو 

همشون هم از انجام آی وی اف پشیمون بودن. می گفتن کلی قرص و آمپول ( که همه هورمونی هستن) وارد بدنشون کردن و جواب نگرفتن. خود من سه تا دکتر متفاوت تو جاهای مختلف بهم کفتن آی وی اف به خاطر ذخیره پایین جواب نمیده. دو هفته پیش یه دکتر دیگه رفتم بهم پیشنهاد یک بار آی وی اف رو داد ولی هنوز تصمیمی در موردش ندارم و فکر نکنم قبول کنم. 

جداا من اصلا اینجوری نیستم برام خواب اور نبوده کمبود خوابم دارم تازه سخت میخوابم 🙂 یعنی اون مقدار م ...

منم اصلا خواب آور نیست برام ، شاید واکنش هر بدن ‌متفاوته به خاطر اون 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
جداا من اصلا اینجوری نیستم برام خواب اور نبوده کمبود خوابم دارم تازه سخت میخوابم 🙂 یعنی اون مقدار م ...

فرتیل سی ام و گلای وانس (متفورمین)هم باعث خواب آلودگی میشن؟من دارم مصرف میکنم خیلی خوابم میگیره تو روز

بچه ها من الان نزدیکه چهار پنج ماهه به محض این که پریود میشم پشت چشم راستم ورم میکنه و خشک میشه و میخاره تا تا ۱۰ روز اینجوریه باز خوب میشه تا ماه بعد اول باورم نمیشد هر بار به ی چیز ربطش میدادم ولی الان دوماهه فهمیدم واقعا موقعه پریود روز اول اینجوری میشم ، چکار کنم باید برم دکتر پوست یا زنان؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍