2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
خوب خداروشکر که همه چیز خوب بوده .ان شاالله که همه چیز خوب پیش بره 

انشالله که اشک شوقت هم ب زودی جاری بشه 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنون عزیزم جواب دادین نظر دوست دیگه مون برعکس شماست برای کسانی که اسپرم ضعیفه میگن ای وی اف نم ...

عزیزم تجربه بچه ها بیشتره ، درمورد من اینطور بود ، من ذخیره تخمدانم هم پایین بود تعداد اسپرم هم پایین بود 5میلیون ، عوامل مختلفی وجود داشت که نشد و دکتر گفت آی وی اف 

حالا با ذخیره کم من امکان داره حتی ivf هم جواب نده  

ممنونم عزیزم ،فک میکنم برای ای یو ای اگه تعیبن جنسیت مد نظر نباشه احتمال بیشتری جواب بده درسته ؟&nbs ...

هیچ چیزی نمیشه با اطمینان گفت عزیزم ، من دوسال پیش با اولین اقدام طبیعی باردار شدم و الان می‌کند حتی شاید با ivfهم نشه چون ذخیره ام پایینه 

بنظرم برید مرکز مام که بهترین پزشکها رو داره چون تهران هستید 

هیچ چیزی نمیشه با اطمینان گفت عزیزم ، من دوسال پیش با اولین اقدام طبیعی باردار شدم و الان می‌کن ...

چشم ممنون از راهنمایتتون ،الان برای دومی اقدام هستین ؟اون که دو سال پیش باردار شدین منظورمه ؟

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
خوب خداروشکر که همه چیز خوب بوده .ان شاالله که همه چیز خوب پیش بره 

وای رادیس جان من الان ۳روزه اوابوست را میخورم همش خوابم ، الان دانشگاهم ولی خوابم ، کلا گیجم ، میل به غذاخوردنم هم زیاد شده 

بنظرت چیکار کنم؟ به هیچ وجه نمیخوام قطعش کنم☹️

من بهتون گفته بودم عزیزم طبیعیه تاخیر توی مریود دوم من ۱۲ روز بعد از تاریخ همیشگیم پریود شدم .ولی حا ...

همون حرف تو درست بود پریود شدم😔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
تنها راحت ازمایش یا بی بی چکه چرا میترسی الان ؟؟؟ یا هستی یا نیستی دیگه بهتر از بلاتکلیفیه که

نبودم همون بهتر که هیچکدوم رو امتحان نکردم،پریود شدم😑

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

سلام روز همگی به خیر و سلامتی .... 

43 سال دارم و از سال 97 اقدام کردم برای بچه دوم متاسفانه نتیجه نگرفتم و دکتر گفت باید آی وی اف انجام بدم .... ذخیره ای ام اچ هم 1 و خورده ای هست ... کسی با شرایط من و این سن آی وی اف انجام داده ؟ ممنونم

سلام ممنون عزیزم جواب دادین نظر دوست دیگه مون برعکس شماست برای کسانی که اسپرم ضعیفه میگن ای وی اف نم ...

عزیزم وقتی اسپرم ضعیف هست نمیتونه حرکت کنه به طرف تخمک و تخمک هم خوبه و ایرادی نداره ، اسپرم رو شستشو ‌میدن و عمقی تزریق میکنن داخل تا راحتر بتونه برسه به تخمک‌ و لقاح انجام بگیره 

وقتی اسپرم سالمه ، تخمک ضعیفه بهتره تخمک رو ‌تقویت کنی و طبیعی اقدام کنی چون اسپرم راحت حرکت میکنه باید تخمک‌ کیفیت داشته باشه ولی اگه طبیعی نشد ای وی اف بهتره چون ای یو ای فقط وقت تلف کردن وقت و هزینه است

اگرم اسپرم و تخمک‌ هر دوتا داغون باشن ای وی اف بهتره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خواهش میکنم گلم اندازه زیر ده بود دقیق یادم نیست ولی دکتر گفت چون میکرو بوده حتما زیر ده بوده بله ...

برای منم ۳ میلی هست ، میگم‌ عزیزم چطور میشه ادنوم از بین میره آخه میگن‌ فقط با عمل از بین میره ؟ 

شما‌ گابرگولین چند‌وقت یه بار استفاده میکردی ؟ دوزش چقدر بود ؟

یعنی ممکنه برای منم با دارو از بین بره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش