2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
جداا من اصلا اینجوری نیستم برام خواب اور نبوده کمبود خوابم دارم تازه سخت میخوابم 🙂 یعنی اون مقدار م ...

ممنون عزیزم ، آره بخدا ، الان بزور خودمو کشوندم از خونه بیرون اومدم باشگاه ولی میزان نیستم اصلا ، اکی عزیزم همینکارو میکنم شاید بدنم عادت کنه بهش❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم این مشکلو داشتم به دکترم پیام دادم گفت میتونی دوتا رو با هم ویک ساعت ققبل خواب بخوری منم ر ...

ممنون پروانه جون ❤️❤️ چون بدون تجویز پزشک دارم میخورم میترسم بپرسم ازش😬😂 اگر بدتر بشه اوضاع که همینکارو میکنم دوتا رو باهم شب میخورم 🙏🙏

منم اصلا خواب آور نیست برام ، شاید واکنش هر بدن ‌متفاوته به خاطر اون 

👌👌 بله دقیقا 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دیگه ۳۸شدم عزیزم ☹️

خیلی هم عالی 😍 ان شاالله بزودی مامان یه دوقلو میشی 😍🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فرتیل سی ام و گلای وانس (متفورمین)هم باعث خواب آلودگی میشن؟من دارم مصرف میکنم خیلی خوابم میگیره تو ر ...

من فرتیل سی ام هم باعث خواب آلودگیم نشده .من واقعا نیاز به قرصی دارم باعث خواب آلودگیم بشم و خوابم ببره 😊😊

[QUOTE=266829756]سلام روز همگی به خیر و سلامتی ....  43 سال دارم و از سال 97 اقدام کردم برای بچه دوم متاسفانه ن ...[/QUOTسلام عزیزم تهران هستین ؟

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
وای رادیس جان من الان ۳روزه اوابوست را میخورم همش خوابم ، الان دانشگاهم ولی خوابم ، کلا گیجم ، میل ب ...

منم اولش خوابم میومد کم کم بدنت عادت میکنه مثل ارام بخش میشه برات شب ها قبل خواب بخور 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
بچه ها من الان نزدیکه چهار پنج ماهه به محض این که پریود میشم پشت چشم راستم ورم میکنه و خشک میشه و می ...

چه جالب چشم منم این طور میشه پوست پوست هم میشه پماد هیدرو کورتیزول چشمی میزنم خوب میشه دوباره میزنه 

همشون هم از انجام آی وی اف پشیمون بودن. می گفتن کلی قرص و آمپول ( که همه هورمونی هستن) وارد بدنشون ک ...

عزیزم شما هم شرایطتون  از نظر سن و ذخیره  مثل منه ؟