2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
ای بابا😰۸۰۰ رفت تو پاچه ام😬😲

وای ببخشید نمی‌خواستم تا امیدت کنم آن شالله برای شما خوب باشه عزیزم روزی سه تا استفاده کن چون بعد یک ماه ظاهراً کیفیت اولی رو ندارم روش نوشته اگه بخونی عزیزم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی؟؟میگم اینوزیتول که میخوردی حالت تهوع هم داشتی؟؟من میخورم حالم بدمیکنه

منم وحشتناک حالمو بد میکنه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
وایی بعداز خوردن اوابوست شدید خوابم میاد یا خدا قبلا اونجوری نبودم 

اره بشدت خواب آوره حالا من سره ظهر میخورم کم مونده بود کنار سفره غش کنم 😅😅شبا دیگه خوردم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
همون خراش میگن من خودم بهش پیشنهاد دادم مثبتم شدم بعدش هیچ شرایطی نداره فقط باید دکتر بگه ولی به نظر ...

عزیزم خودت مطب انجام میده خراش بدون بیهوشیه؟ درد داره؟

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
عزیزم خودت مطب انجام میده خراش بدون بیهوشیه؟ درد داره؟

من یه بار تو مطب انجام دادم دردش کمه آستانه درد هر کسی فرق داره 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من خودم گفتم دکترم قبول کرد باردارشدم ولی سقط شد 

انشالله ک بزودی جواب میگیرین بازم

منم بار اولمه فعلا پریود نشدم ک برم هزارتا فکر میا توسرم

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
سلام عزیزمو بله مگه میشه یادم نباشه شما رو من با مام دارم شروع میکنم . اخر دی که پری شدم میرم تو سی ...

نه خداروشکر دارم اما بلاس نیستن اونایی که بلاست بودن رو انتقال دادم که نشد 

از ته دلم برات دعا میکنم انشالله این سری مثبت شید شما هم برام دعا کن 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀