2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048038 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خراش آندومتر با هیسترو چند روز قبل از انتقال انجام میدن ؟ برا بعضیا ماه قبل سیکل انتقال انجام میدین ...

این طور من فهمیدم یک خراش بدون بیهوشی هست روز دوم یا سوم همون سیکل انجام میشه .یک خراش با هیستروسکوپی که انجام بدن از دوره بعد تا شش ماه میشه انتقال داد چون اثرش هست 

خراش آندومتر با هیسترو چند روز قبل از انتقال انجام میدن ؟ برا بعضیا ماه قبل سیکل انتقال انجام میدین ...

عزیزم خراش و هسیترو برای من ماه قبل انتقالم ۱۵عادتم انجام دادن ماه بعدش هم که عادت شدم داروهای انتقال شروع کردن و دو روز قبل انتقال پی ار پی انجام دادن 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

خوبی عزیزم من و شما باهم انتقال داده بودیم شما دوباره شروع کردید؟

من این ماه می‌خوام برم فعلا دارم تحقیق میکنم ببینم چیکارا کنم که احتمال مثبتی بره بالا 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
 هزینه ش برا من ۷۰۰ تومن شد

بیمتون‌چیه ؟

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
والا بنظرم الکیه هیچ خاصیتی ندارد من از وقتی درگیر ضخامت شدم استفاده می کنم ولی به اطمینان میگم خاصی ...

ای بابا😰۸۰۰ رفت تو پاچه ام😬😲

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم روزی دوتا کافیه من استفاده کردم 

ممنونم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جون بعضی بی بی چکها خط cدارن  و t1 و t2  مثبت رو  چجوری نشون میده ؟

عه چرا دو تا t؟ تا حالا ندیدم اینجوری شو.

Cک همیشه خط خودشو داره. tهم اکثر مواقع تو موعدم هاله دار هس. اخرین بار هم ک کلا هاله نبود خط بود. بدار ببینم مونده عکسش تو گوشیم