2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
آخیییی الهییییی❤️❤️ چه خوب🥳🥳🥳 اسم دقیقش چیه؟؟  دکتر به همه پیشنهاد نمیده درسته؟ باید شرایط ...

همون خراش میگن من خودم بهش پیشنهاد دادم مثبتم شدم بعدش هیچ شرایطی نداره فقط باید دکتر بگه ولی به نظرم خیلی خوبه اگه قبول کنه این بارم به دکترم میگم

آلائه جان من دیشب از دکتر داروخانه پرسیدم البته برای فرتیل اید آقایان ، گفت اینا میزنند سه تا ولی با ...

ممنونم عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا😰۸۰۰ رفت تو پاچه ام😬😲

من استفاده کردم ضخامت رحمم خیلی کم بود در عرض چند روز خیلی عالی شد از ۴رسید به ۸و نیم روزی سه تا استفاده میکردم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
من استفاده کردم ضخامت رحمم خیلی کم بود در عرض چند روز خیلی عالی شد از ۴رسید به ۸و نیم روزی سه تا است ...

ممنون گلم ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همون خراش میگن من خودم بهش پیشنهاد دادم مثبتم شدم بعدش هیچ شرایطی نداره فقط باید دکتر بگه ولی به نظر ...

الهی ❤️❤️❤️ ممنون عزیزم 🙏🙏 پس من حتما به دکترم میگم گرچه لعنتی کار خودشو میکنه😬 برای بچه دوم پس داری اقدام میکنی عزیزم ، الهی که همون بار اول مثبت بشی و تمام😍😍

سلامت باشی عزیزم دکترم اسرافیلیه نه دیگه تعیین جنسیت نمیکنم توکل بخدا شاید همینجوریش پسر دار شدم نشد ...

بسلامتی عزیزم‌انشالله هر چی خیره خدا بهمون بده 

ببین گفته ۱۴ تا ال دی رو که خوردی سینافکتو شروع کن ۲۰ واحد سر ساعت معین شروع بشه 

گفته سینافکت قطع نشه 

دوم یا سوم پریودی بعدی مراجعه کن 

خدای من خدای معجزه هاست . 
من استفاده کردم ضخامت رحمم خیلی کم بود در عرض چند روز خیلی عالی شد از ۴رسید به ۸و نیم روزی سه تا است ...

سلام عزیزمو بله مگه میشه یادم نباشه شما رو

من با مام دارم شروع میکنم . اخر دی که پری شدم میرم تو سیکل پانکچر

شما جنین دارید یا باید پانکچر بشید؟؟

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

سلام دوستان

کسی از شماها به دکتر زهرا زارعیان مراجعه کرده؟ و‌مریض ایشون هست؟ اگر کسی هست ممنون میشم بگین که چطوریه؟ کاربلده؟ حرف زن هست و درست توضیح میده؟ و کلا راضی هستین؟

اون سقط شد عزیزم نمیدونم چرا 

سلام عزیزم خوبی؟؟میگم اینوزیتول که میخوردی حالت تهوع هم داشتی؟؟من میخورم حالم بدمیکنه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦