2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
اخیییی،همش دعادعامیکردم طبیعی مامان شده باشه،اخه خیلی وقته نمیادتاپیک،شماشمال زندگی میکنین؟؟نمیخوادد ...

نه من تهرانم عزیزم

راستش من زیاد درمورد دکتراش چیزی نمییپرسم

اره تاپیک نمیاد 

تاجایی که میدونم بیخیالش شده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم امیدت به خدا باشه .شما تلاشت رو بکن انشالله که نتیجه میگیری و خدا دل پدر و مادرت رو شاد میکنه& ...

واقعا نمیدونم چی بگم عزیزم

خیلی سختی کشیدم

خیلی زندگیم بالا پایین شد 

اذیت شدم خیلی

پیر شدم اصن... 

دلم با این موضوع فقط شاد میشه ک قربونش برم برا خدا کاری نداره

سومالیارو دیدین چقد قد و نیم قد بچه دارن! 

عاخه چرا باید انقدر بی عدالتی باشه! 

اصن حالم بده کلا 

چون برا خدا هیچی نشد نداره

میبینه چقدر زندگیا بهم میخوره چقدر این زنا اذیت میشن

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اره گلم من سه بار انتقال بلاست دادم و نگرفت اما جنین هام هیچکدوم آ نبودن❤️انشالله خدا خیر بخواد برام ...

سلام عزیزم من تازه رسیدم خونه دکتر چون گفتم سه تا انتقال داشتم برایه خودمو شوهرم ازمایش کاریوتایپ ایمنی انعقادی برایه خودم نوشت عکس رنگی و سنو سینه وبا ویزیت قلب فعلا اینارو داد گفت باید وزنت بیاد زیر ۷۰تا وزن کم نکنی شروع نمیکنم برات خدایی دکترش خوب بود حداقل خودش باهات حرف میزنه ولی داروهارو ماما برات توضیح میده ولی معطلی زیادداشت ۴ساعت نشستم بعد نوبتم شدولی گفت تا دلیل سه بار انتقالتو مشخص نکنم وارد سیکلت نمیکنم باز به امید خدا

فدات گلم....  خیلی دوست دارم بیشتر سر بزنم اما کلا خیلی درگیرم....  برای چکاب آندومتریوز ...

آنا جان من برای اندومتریوزم دکتر بهم میکرورلین داده قبل انتقال . حالا ۴ ماه و نیمه که پریود نشدم . یه سوال اگه رابطه بدون جلوگیری ( ببخشید ) داشته باشیم امکان بارداری هست یا نه ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
فدات شم ، دیگ بعید میدونم مادر بشم، چیزی ک تنها آرزومه، ن خونه مهمه ن ماشین نه هیچی تنها آرزوم بود چ ...

ان شااالله ب حق حضرت زهرا س و ب حق دل شکسته مادر پدر عزیزت خییلی زود خوش خبر بیای عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شااالله ب حق حضرت زهرا س و ب حق دل شکسته مادر پدر عزیزت خییلی زود خوش خبر بیای عزیزم😍

فدات شم خیلی ناامیدم خیلی

اصن این دنیا رو دوست ندارم خستم خسته 😭😭😭😭

چون یه مدت زندگیم در حد مرررگ سخت گذشت 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خانوما هیچکس نبود منو راهنمایی کنه؟!پریود دومتون بعد پانکچر چطوری بوده تاخیر داشتید؟

عزیز من دوبار پانکچر شدم

بعد از اون همه پریودام با تاخیره

دوره های خیلی طولانی شده

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

سلام خانما من از دادم منفی شد امروز روز ۱۴ انتقالم بود ،دکتر گفته بود روز ۱۴ و ۲۰ ازمایش بده به نظرت ...

عزیزم💔💔

ان شاالله سری بعد

خدا بزرگه

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

خب خداروشکر عزیزم شما همون روز همراه همسرتون تخمک کشی شدین یا اینکه اسپرمو اول فریز کردن 

دفعه اول که برای شوهرم آزواسپرمی تشخیص دادن گفتن باید تسه بشین ببینیم داخل بیضه اسپرم هست یا نه،همسرم گفته بود پس الکی خانممو وارد سیکل نکنید اگر من اسپرم داشتم فریز کنید بعد وارد سیکل بشه خانمم،که اینطورم شد اسپرمهاشو ۵تا لوله فریز کردن دفعه اول جنین با اسپرم فریز تشکیل شد و انتقالم منفی شد ،اینبار گفتن با اسپرم تازه شانستون رو بالا ببرین،روز پانکچرم همسرمم تسه شد و جنین با اسپرمهای تازه تشکیل شد،شمام روز پانکچر اول خودتون عمل میشین بعد همسرتون تسه